belfü öncelikle şunu soracam bir seferde birkaç kişiye nasıl cvp veriyorsun ben tek tek cvp veriyorum çok yer kaplıyo sayfada böyle

beninde iki başlıkla baktı birinde görüntüler aynı böyleydi..bana verdiği görüntünün yanındada değerler var ama iki katı büyüklükteydi verdiği kağır diğerinde bi sürü harfler vesayılar var ama ense ölçümü gibi gelmedi hiçbiri bana...bakalım inş kann sonucunda yazıyordur ölçüm değerleri :44: inş güzel sonuçlar çıkar ve eksiksiz

birhafta 10 günü bulur dedi kanı bakalım beklicez artık
Ben yetişene kadar :) çözülmüş ne mutlu canım :)
Güzel sonuçlar olacaktır emin ol :) Sağlıkla kavuşcaz hepimiz bebeklerimize inşallah
Ya arkadaşlar sizde de acayip bi yorgunluk hali varmı? Ben akşama kadar yatmayı hayal ediyorum sürekli. Eskisinden çok uyuyorum ama uyku yetmiyo artık. Dün banyoyu temizleyeyim dedim 2 kere mola verdim belimin ağrısından. Bi iş yaparken ağlayasım geliyo çok zor geliyo herşey bana.
Ben de aksine 13.hafta itibari ile yok oldu.Uyurken bile zorlanıyorum diyebilirim.İlk aylarda eve gelir gelmez direk koltuğa yatardım.Şimdi oturmadan çamaşır asıyorum, katlıyorum yemek yapıyorum :) Darısı sizlerin başına inşallah.Sıkıntılı dönemler hayatımızdan yok olup gitsin inşallah:)
Canım belfü online değil galiba ben yanıtliyim dedim:) mesajın alt kısmında "alıntı ile cevapla" yazısının yanında artı işaretli kutucuk var, cevaplamak istediğin mesajları ordan seçiyosun.hepsi işaretlendikten sonra herhangi birinde alıntı ile cevaplayı tıklıyorsun.
belfü, ultrason resmine bayıldım. küçük bi bebek var orda, ilk aylardan ne kadar farklı ya. Resmen büyüyolar her geçen gün,Allahın mucizesi işte. Benim bebişin son durumu nasıl acaba:)
Canım çok teşekkürler açıkladığın için :)
Bu resmi verince karakalem gibi geldi bana zaten :) bi tuhaf oldum.8 aylık arkadaşımın dediğine göre 4.aydan sonra bu kadar net göremeyeceğimiz.Çünkü büyüyecekler ve parça parça kafası vucudu ayakları şeklinde görüntüler alacağız.Ultrason resimlerinizi saklayın derim :)
arkadaşlar karın için kremler,yağlar varmış. kullananlar ilaç isimlerini paylaşırsa sevinirim. bende almak istiyorum. birde göğüs uçlarına sürülenlerde var diye biliyorum. emzirirken acı çekmiyormuşsun kullanırsan eğer. onlar için erkenmi henüz ?? bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.
Doktor badem ve kakao yağı önermişti ama yağlarla uğraşmaktansa doğal içerikli bir ürün almayı tercih ettim.Palmers Cocoa Butter Formula hakkında iyi yorumlar var.Fiyatı 22,50.
Kitaplarda çatlakla alakalı çatlayacağınız varsa çatlarsınız :) yazdığı için çok pahalı ürün tercih etmedim.Şimdilik bu ürün ve günde 3-3,5litre su ile devam etmeyi planlıyorum.Anneme çekersem iyidir :)
Selam bayanlar nasılsınız cümleten..Epeydir yazamıyordum..Ne güzel tarama testleri tahlilller yapılıyor..
Bana Dr um rapor bitince gel dedi hatta yapcağını söylemedi bile.. Alllaha şükür lekelenme olayım kalmadı maşallah..Genelde istirahat ediyorum..Ama ara ara sancı geliyo çok korkuyorum..Bebişide ne zmandır göremiyorum aklım hep onda.Bazen soruyorum; annem napıyon iyi misin anneyi üzme diye=))
Rabbim hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın..
Bu arada bne yine hiç kilo almadım..Dakka başı yiyorum halbuki..anlamadım ne kadar normal bi durum:S kamikaze sen ne durumdasın bacım aynı mı sende de durumlar?
Gebelikte sizi neler bekler kitabında ilk 3 aydaki çok fazla olmayacak şekilde verilen kiloların zararlı olmadığını ve önemli dönemin 2.dönemden itibaren başladığını belirtiyor.Yani illa kilo almak şart değil.
Kızlar bebek için alışveriş hakkında konuşulmuş. Ben kendi adıma şöyle düşündüm, bikaç kıyafet geldi hediye olarak ama ben elbise vs şimdiden almak istemiyorum: )
Benim Allah nasip ederse ilk bebeğim olacak ve bikaç sene sonra inş. kardeşi de olsun istiyoruz. Bi dahaki ay bebek arabası,puset gibi şeyleri alayım diyorum. Kardeş istediğimiz için de cinsiyete göre almayayım yeşil,gri vs gibi her iki cinsiyete de uygun bir renk olsun istiyorum.
Beşik vs sonradan alınacağı için araba puset de öle elbise kadar uygun eşyalar olmadığı için son aylara bırakmayalım diye düşündüm. Bir de kulaktan ateşölçeri de bu aylarda alayım diyorum.Sizin düşüncelerinizi almak istedim:):)
Bi ara fazlaca travel araba setlerine takmıştım.Kafamızda belirledik ama kışın daha uygun olacağı için şimdilik beklemedeyiz.Dediğin gibi oda olayı zaten son aylarda.
Allah gönlüne göre versin canım :)
3.aydan sonra başlayanda var 4-5de başlayanda var. bende ankaraya gidince alcam karın için annemin çok çatlağı olmuş korkuyorum o yüzden. ama genetikse çaresi yok diyolar.ben diğer topiklerden araştırdım çatlak için inerilern markadar: mustela (kullananlar çok memnun), lierac (çok kullanan var) ama ben ankaraya gidince rossmandan alacam eğer bulunduğunz şehirde varsa bu mağazayı tercih edebilirsiniz. fiyatlarıda uygunmuş kullanan baya faydasını görmüş :bübchen çatlak önleyici yağ, babydream schwangerschaft kremi ikisini beraber kullanmış...bebe yağı, kakao yağı,acıbadem krem, badem yağı(kıllanma yaptığı için ben kullanmayı kkesinlikle düşünmüyorum)
şimdi vazelin sürüyorum duştan sonra göğüslerimede ondan sürüyorum...gööğüs içinde lansinoh u öneriyorlar. genelde önce başlanıyor...bir hafta önce başlayannda var daha erken başlayanda...dr.una sorabilirsin ama şimdilik sadece vazelin sürüyorum ben
Şansı arttırmak için erken başlamakta fayda vardır diye düşünüyorum :)