- 8 Nisan 2008
- 417
- 8
- 96
Bende heyecanla şubatı bekliyorum.. kasık ağrılarım azaldı. pantolonları rafa kaldırdım bol beli lastikli pantolonlar giyiyorum çok rahat.. sabah istifar etmeden güne başlamıyorum.. yemem çok iyi değil yağlı, etli hiç bir şey yiyemiyorum. bol bol meyve ve soğuk şeyler yiyebiliyorum..ve aşırı derecede yorgunluk var iş dönüşü evde sürekli uyuyorum .. sizlerde durumlar nasıl..
Bende 5haftalık hamileyim randevuyu temmuz ayına aldım ilk randevum olacak. Benim sorunum 36 yaşındayım ve çok kiloluyum. çok korkuyorum.doktorlada konuşmadığım için endişelerim azalmıyo.sizin önerileriniz varmı
ben ben ben
gelsin ekşiler turşularDD
bulantım azcık var bnm bi limonla yatıştırıyorum
mesela şuan yiyorum limon :)
idrara sık çıkma bendede var, poff yeter diyorum bazen
göğüslerde karardı 1aydır öleler
Bende 5haftalık hamileyim randevuyu temmuz ayına aldım ilk randevum olacak. Benim sorunum 36 yaşındayım ve çok kiloluyum. çok korkuyorum.doktorlada konuşmadığım için endişelerim azalmıyo.sizin önerileriniz varmı
Kızlaar nihayet bugün keseyi gördükilk fotoğrafımızı da aldık=) yalnız dr sormadan hiçbir şey söylemediği için ben kaç haftalık olduğunu sormayı unutmuşum:26:
sizin dr.larınız söylemiş miydi?foto.da yazıo mu ki mm falan=) bir de bende demir eksikliği var diye demir ilacı kullanmaya başlamıştım,ilk aylarda önermiyoruz demir ilacı dedi,bunu da yeni duydum,var mı böyle bir şey?Burası küçük bir yer,dr.lar da çok iyi değil görüldüğü kadarıyla,yazın İstanbul'a gidiyoruz,orda doktor tavsiyesi olan paylaşırsa sevinirim
Canım, muhtemel doğum tarihlerimiz aynı :) Kaç haftalık olduğunu ben de sormayı unuttum, İstanbul Anadolu yakasına geliyorsan Çamlıca'da bir doktor tavsiye edebilirim.
kızlar aklım karışık bana fikir verin nolur. 6 haftalık hamileyim hafta sonu izmire gidicem denize girsem mi girmesem mi. Bir zararı olduğunu duyanınz var mı. Doktor sakıncası yok ıslak mayoyla kalma yeter dedi ama yaşanmışlıklar daha önemli. Duyduğunuz aksi birşeyler varsa paylaşın lütfen
Beşik kertmesi yaparız bakarsın cinsiyet farklı olursaşaka bi yana inşallah görürüz canım doğum günlerini de hayırlısıyla=) Anadolu yakasında Üsküdar tarafına gidicez,Çamlıca'ya çok gitmişliğim yoktur ama hastane ise bulmam daha kolay olabilir.Zeynep kamil iyi diye biliyorum ama kalabalıksa gidemem ona da.
Ne güzel kış annelerimiz çoğalmış,Allah sağlık sıhhat nasip etsin,inş. hayırlısıyla kucaklarımıza alırız:) Ben de 2 gün istirahat almıştım.Evde dinlendik bebişimle bol bol, bugünse işe geldimBurası olmasa hiç çekilmez
Kalp atışı için yarın doktora gidiyorum ama içimde bir korku var. Neden derseniz çok sevdiğim bir arkadaşım da hamileydi benden 2 hafta öndeydi onun. Boş gebelik olduğunu öğrenmiş kalbi atmamışGeçen gün kürtaj oldu. Çok etkilendim ben bundan ve içimi korku kapladı. Ya ben de miniğimin kalbini duyamazsam
kuzumm ben de aynı senin gibi yarını bekliyorumm inş güzel hayırlı haberler duyarızz canımm
Ne güzel kış annelerimiz çoğalmış,Allah sağlık sıhhat nasip etsin,inş. hayırlısıyla kucaklarımıza alırız:) Ben de 2 gün istirahat almıştım.Evde dinlendik bebişimle bol bol, bugünse işe geldimBurası olmasa hiç çekilmez
Kalp atışı için yarın doktora gidiyorum ama içimde bir korku var. Neden derseniz çok sevdiğim bir arkadaşım da hamileydi benden 2 hafta öndeydi onun. Boş gebelik olduğunu öğrenmiş kalbi atmamışGeçen gün kürtaj oldu. Çok etkilendim ben bundan ve içimi korku kapladı. Ya ben de miniğimin kalbini duyamazsam
Canım ben de yarın gidiyorum kalbini duymaya,ben de çok ama çok heyecanlıyım. Arkadaşın için çok üzüldüm, insan etkilenmez mi. Ama olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah. Ben sabah 10'da öğreneceğim. İnşallah hepimizin bebiklerinin sağlıkları güzel gelişimleri normaldir, kalpleri de pıt pıt atıyordur :)
Kizlar ben de pzrtesi gidecegim kalp atislari icin ama bende de ayni tedirginlik.. İnsallah hepimiz mutlu haberlerle doneriz gule oynaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?