• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Günaydın kızlar,
Herkese şimdiden güzel bir hafta sonu dilerim:38:

Bugün kendimi aynada görmek istemiyorum:( bu 3,5 ay bana 3 kilo olarak geri döndü, halbuki hiç kilo almak istemiyordum:( Kendime hiç birşey alasım yok çok iri görünüyorum:(
Gerektiği kadar yememe rağmen neden böyle anlamıyorum...:43::43::43:

Görüntü açısında kiloyu dert etme bence de :) Ben de az da olsa kilo aldım, aynalara küstüm ama farklı bişe yüzünden. Henüz bebiş olduğu anlaşılmayan göbeğim çıkmadı diye küstüm aynalara:(

Günaydın kızlar,

Bugün kendimi aynada görmek istemiyorum:( bu 3,5 ay bana 3 kilo olarak geri döndü, halbuki hiç kilo almak istemiyordum:( Kendime hiç birşey alasım yok çok iri görünüyorum:(

Canım böyle şeyleri hiç dert etme kendine,bebişin sağlıkla doğsun da verilir hepsi,benim de iştahım yok,inan duyduğum vicdan azabı daha kötü.Süt,et,balık,yumurta tiksindim hepsinden,keşke ben de yiyebilsem de bebeğim beslense diye şu sıkıntılı sürecin geçmesini bekliyorum=(

Görüntü açısında kiloyu dert etme bence de :) Ben de az da olsa kilo aldım, aynalara küstüm ama farklı bişe yüzünden. Henüz bebiş olduğu anlaşılmayan göbeğim çıkmadı diye küstüm aynalara:(

1-2 haftaya bakarsın tepiklerle gelir canım :) Sonra bi bakıcaz önümüzü göremeyeceğiz :) Sakın sakın küsme az kaldı :38:

Canım böyle şeyleri hiç dert etme kendine,bebişin sağlıkla doğsun da verilir hepsi,benim de iştahım yok,inan duyduğum vicdan azabı daha kötü.Süt,et,balık,yumurta tiksindim hepsinden,keşke ben de yiyebilsem de bebeğim beslense diye şu sıkıntılı sürecin geçmesini bekliyorum=(

En önemlisi sağlıklı olmaları zaten.Korkularımız hiç geçmiyor ki.
Seninde en kısa zamanda geçer sıkıntıların inşallah canımm, Bebiş besleniyordur diğer besinlerine dikkat etmeye çalış, canını da sıkma sakın:38:

bizde bugün ikili testimizi yaptırdık...inşallah güzel sonuçlar alırız...bu arada 4 kilo vermişim...benimde karnım hiç çıkmadı kimse anlamıyor hamile olduğumu :(

Günaydın herkese:) Canım ben de çok araştırdım alından kulaktan yanlış ölçenler oluyormuş ama koltuk altından ölçenlerde de bebek sabit durmuyor ve uzun süre tutulması gerektiği için zor oluyormuş. Kullananlara filan sordum hep kulaktan olanı öneriyorlar. Tek dikkat edilmesi gereken bebeğin sabit durmasıymış zaten 1-2 saniyede hemen ölçüyormuş.

Bir de bebek yağını çok kişi kullanıyor zararlı olduğunu hiç duymamıştım, doğruluk payı var mı gerçekten?

bebek yağının normalde bi zararı yok ama aloe veralı olanı için bi arkadaş öle dedi bi arkadaşta netten araştırmış cilde sürüldüğü için bi zararı olmadığını zaten içerisindeki miktarın çok az olduğunu söyledi benimde kafam karıştı açıkçası..olmadı aloe verasız alacam...
evet koltuk altından ölçenin öle bi dezavantajı var...annem ameliyat olduğundada sürekli kulaktan ateşini ölçüyorlardı çok pratik saniyeler alıyor ölçmek..ama bişi duymuştum ne olduğunu bi hatırlayabilsem:44::44:

Canım buhar makinelerinin markası kullanımı hakkında hiç bilgim yok. Ben almayacam sanırım, gerekli bişey mi ki acaba.

bende almayı düşünmüyorum olmadı peteğin üzerine su koyarım başka yollarla nemlendiririm..

Günaydın kızlar,

cnm bunu dert etme bence bebeğini sağlıcakla kucağına al en önemlisi bu şuan. kiloları doğumdan sonra düşün :1::1:birazda yapı meselesi bende hergün tartıya çıkıyorum eşim hala mı kilo almadın diyo hep ama benim hamilelik öncesi de öleydi...guatrım olduğu için kilo almıyorum ama sonu nasıl olur bilemem...ne kadar alacam merak ediyorum:44:
selam kizlar benide araniza alin saglikla kucaklarimiza alalim insallah bebislerimizi :)
cinsiyetlerini ogrenenleriniz varmi aranizda ?
hoşgeldin cnm hayırlı olsun bebişin sağlıcakla kucağına alırsın inş..ben ikili testte öğrenemedim ama eşim çok merak ediyor bende tabi:1::1:belki önümüzdeki hafta başka bir ilçeye gideriz burada devlete gidiyorum ultrason cihazı pek ii diil anca 16da görürsün dedi dr.:ssz::ssz:
bizde bugün ikili testimizi yaptırdık...inşallah güzel sonuçlar alırız...bu arada 4 kilo vermişim...benimde karnım hiç çıkmadı kimse anlamıyor hamile olduğumu :(
inş güzel çıkar sonucun cnm...benim çıktı ama akşamları bi acayip büyüyo gazda yok öle ama anlamadım gitti:26:

Günaydın kızlar,

valla belfü yalnız değilsin canım. bende yanındayım :)) 3 kiloda bende var ama allahtan göbeğim var,ordan yırtıyorum:1: hamile old. gören anlıyor, kiloda arada kaynıyor böylece ... yaa neticede hepimiz eski halimizi bir müddet unutmamız ve yeni halimize alışmamız lazım. şimdiden üzülme bence yoksa ileride seni çok motive etmemiz gerekir :9:

Canım bugün öğlende arkadaşlarla bebe yağı almaya gittik:) Bütün kokulara baktık senin söylediğin Johnsons baby aklımdaydı bi de daline bakmak istedim koku olarak en güzeli mor kapaklı olanmış dediğin gibi:) ben de ondan aldım.Şimdi sürdüm rahatladım valla:)

sevindim beğenmene,bende memnunum ondan. güle güle kullan canım. inş. işe yarar..

dün annemle alışverişe gittik kızlar. kendime yeni ciciler aldım. eee ilk hamileliğimiz, bir de tüp bebek.. belki bir daha bebişim olmaz, içimde kalmasın bişey diye kendimi hamile kıyafetlerinin içine attım. :1: çooook güzel şeyler vardı. zaten alışveriş yaptığımız yer sırf hamile giyimi üzerineydi. o sebeple çeşit çok fazlaydı. tayt,pantolan çok şık bluz aldım. birde rahat bir ayakkabı alıcam bu gün. ortopedik. ordan ilk hediyemizide verdiler. alışveriş yapanlara hediye veriyorlarmış birde açtım çok tatlı çoraplar çıktı :)) onların içinde bebeğimin ayaklarını hayal ettim. :16: ben bebeğime alıştım sanırım iyice... allah sonunuda güzel etsin inş. hepimizin. :49:

Kilo aldi diye uzulen arkadaslarim,
Bu haftayi hasta yatarak gecirdim. Virus kapmisim bogazimdaki lenf bezlerimde enfeksiyon oldu, ates 39 fln fln.. Doktor hamile oldugumu bilerek mecburen antibiyotik verdi, enfeksiyon bebek icin daha zararli olabilir diyerek. Atesim dustu ama bademcigimde aft olustu, virusten kaynakliymis. Su bile icmek izdirap. Haa bu arada bebegime bisey oldu mu diye kafayi nasil yedigimi hic anlatmiyorum. 3 ayda 2 kg almistim, onu 3 olarak geri verdim. Yemek yiyemiyorum ki hala.. Pztesi doktoruma gidecegim bebise bakacak, o da endiselendi cunku.
Yani burda 3 kg aldim diye uzulen arkadaslarimi gorunce yaziim istedim, herseyden onemlisi sizin ve bebegin sagligi. Bunu unutmayin. Allah caresiz dert vermesin yeterki.

Bu haftayi hasta yatarak gecirdim. Virus kapmisim bogazimdaki lenf bezlerimde enfeksiyon oldu, ates 39 fln fln.. Doktor hamile oldugumu bilerek mecburen antibiyotik verdi, enfeksiyon bebek icin daha zararli olabilir diyerek. Atesim dustu ama bademcigimde aft olustu, virusten kaynakliymis. Su bile icmek izdirap. Haa bu arada bebegime bisey oldu mu diye kafayi nasil yedigimi hic anlatmiyorum. 3 ayda 2 kg almistim, onu 3 olarak geri verdim. Yemek yiyemiyorum ki hala.. Pztesi doktoruma gidecegim bebise bakacak, o da endiselendi cunku.
Yani burda 3 kg aldim diye uzulen arkadaslarimi gorunce yaziim istedim, herseyden onemlisi sizin ve bebegin sagligi. Bunu unutmayin. Allah caresiz dert vermesin yeterki.

Çok geçmiş olsun canım,hastalığa müdahale edilmese bebek için daha kötü olabiliyor,inşallah iyidir bebeğinin sağlığı da,Rabbim bir daha yaşatmasın.

dün annemle alışverişe gittik kızlar. kendime yeni ciciler aldım. eee ilk hamileliğimiz, bir de tüp bebek.. belki bir daha bebişim olmaz, içimde kalmasın bişey diye kendimi hamile kıyafetlerinin içine attım. :1: çooook güzel şeyler vardı. zaten alışveriş yaptığımız yer sırf hamile giyimi üzerineydi. o sebeple çeşit çok fazlaydı. tayt,pantolan çok şık bluz aldım. birde rahat bir ayakkabı alıcam bu gün. ortopedik. ordan ilk hediyemizide verdiler. alışveriş yapanlara hediye veriyorlarmış birde açtım çok tatlı çoraplar çıktı :)) onların içinde bebeğimin ayaklarını hayal ettim. :16: ben bebeğime alıştım sanırım iyice... allah sonunuda güzel etsin inş. hepimizin. :49:

Amin canım amin.Neden olmasın bir daha bebişin,inşallah daha da kolay olur ikincisi=)zira örnekleri var.Güle güle giy aldıklarını da,ben sürekli erteliyorum bu alışveriş olayını,biraz daha büyüyelim diye,şimdi gidince gülmesinler bana sen nerene alıosun kıyafeti diye:1: ama yaşadığım yerde alışveriş imkanım olmadığı için mecburen bayramda gittiğimde ben de alıcam birkaç bir şey.

Selam
bugün rahim ağzı ölçümü için doktora gittik iyi çıktı ..ikiz olduğu için doktorum çok titiz....ben iştahım olmadığını yemek yiyemediğimi söyledim oda sorun değil dedi zaten yeterince yağınız var vucudunuzda bebek sizdeki proteini rahatlıkla alır dedi kilo bile verebilirsiniz dedi....afrikadaki kadınları örnek verdi....önce afalladım sonra doğru olduğuna kanaat getirdim kendi hemşiresi 5 ayda 10 kilo vermiş ....yani yemek yiyemeyen arkadaşlar hiç endişelenmeyin....

bende bayan giyim mağazalarına bakıyorum ama çok fazla seçenek yok...hangi mağazadan aldın istanbulda mı....ben istanbuldayım da inşallah buralardadır da bizde birşeyler bakarız :)

çok geçmiş olsun canım...

bu arada dün doktora gittiğimizde doktor bebeğin cinsiyeti kız gibi duruyor dedi ama sadece öyle dedi çok net bişey demedi...eşim de daha şimdiden belli olmaz öyle falan diyor :) acaba daha sonra erkek falan der mi alışverişe başlasak mı.....

çok geçmiş olsun cnm inş en kısa zmanda iyileşirsin bebişinde iyidir inş dikkat et kendine

bu arada dün doktora gittiğimizde doktor bebeğin cinsiyeti kız gibi duruyor dedi ama sadece öyle dedi çok net bişey demedi...eşim de daha şimdiden belli olmaz öyle falan diyor :) acaba daha sonra erkek falan der mi alışverişe başlasak mı.....

bence bekle cnm dr. kız gibi duruyor demiş kesin bişi dememiş...alırsanda unisex bişiler al...ben bayramdan sonra almayı düşünüyorum çok gerekli şeylerini ama mecburiyetten yoksa daha erken bence

canım yaa....çok geçmiş olsun.herşeyin başı sağlık

Back
X