Canım selam, ben de doğumdan sonra elevite devam edeceğim çoğu doktor öneriyormuş. Emzirme dönemi de vitaminlere çok ihtiyaç oluyormuş.Bebiki olan bir arkadaşım var o sölemişti bana da.
Ders başı yaptınız yani,hadi hayırlısı canım:) Güle güle giy ben daha beden tutturamadığım için pantolon konusunda siftah yapmadım, kendi bedeninden mi aldın canım yine?
Bu arada ben bikaç aydır yatma pozisyonuma dikkat ediyorum çünkü üzerine ya da sağ tarafıma yatamıyorum. Sanki sancı girer gibi oluyor. Tuvalete de gece 1 yada 2 kere gidiyorum hala:):)
Okudum ben de Allah kabul etsin.
Sağol canım ya ne güzel bilgi paylaşmışsın. Benim bu hafta olmam lazım ozaman. ilk doz için 5 aylık olmayı bekliyodum ben de saf saf.Şeker yüklemesini sağlık ocağında yaptıklarını bilmiyordum 24-28 haftalar arası oluyormuş sanırım. Onu da sağlık ocağında halledeyim iyiki paylaştın:)
Hayırlı olsun bebikin:) İsim var mı aklınızda. Benim de kızım olacak Allah izin verirse.
Çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın.Ben de gecelik filan giymiyim artık diyorum gece tir tir titreyerek uyanıyourm ama giyiyorum hala. Tek onla rahat edebiliyorum. Dikkat etmek lazım artık,geçen hafta grip olmuştum geçti çok şükür ama akıllanmadım hala