herkese merhaba bende inş 2013 annesi olacağım ama şubat mı olur ocak mı bilemiyorum.arkadaşlar benim de çok sık baş ağrılarım oluyor dr um tansiyonun iyiyse problem yok dedi geçen yine böyle halsizleştim başım ağrıyodu ölçtüm 80/50 çıktı düşük yani ama bilemicem artık benim de sünüzit baş belam var oda etkiliyo bazen ben geçen hafta gitmiştim dr a çok şükür bi problem yok dr erkeğe benziyo demişti ama hayırlısı artık kızlarr szden yok mu cinsiyetini öğrenennn benden bu kadar arkadaşalrr
Merhaba hoşgeldin canım:) Günlerimiz aynı seninle, bakalım kuzular sabırlı mı olacak yoksa ocak bebeğimi olacaklar.Baş ağrıları su sıralar hepimizin en büyük derdi.Doktorun söylediği ilaçlar ve doğal yöntemler dışında elden birşey gelmiyor ne yazık ki

Merhaba arkadaşlar, ben de bu gün ikili test için doktora gittim. Üniversite hastanesine gidiyorum. Hocaya gidiyorum güya ama para almayınca yerlerinde durmuyolar. Daha hocayla tanışamadım ikinci gidişim hep asistanlar bakıyor. Bugün de ikili test için ölçüm yaptılar kan alındı. ultasonun yönü bana dönük olmadığı için bebişi göremedim. inceledi inceledi kalktı gitti. İnsan bi durumu iyi sağlıklı falan bişey söyler ya . çok sinirliyim.
Güzel sonuçlar alırsın inşallah canım.Ne yazık ki özel hastane dışında pek detaylı anlatım olmuyor.Çok olağan onlara göre hamilelik sanırım,pek önemsemiyorlar.
Kızlar herkese günaydın, dün 2 limizi atlattık çok şükür herşey yolunda bebişim kıpır kıpır olmuş:) Hareketlerini ilk defa gördüm çok heyecanlandık eşimle:) Kan sonuçlarımızı haftaya alacaz,inş. o da sorunsuz geçer.
Doktor cinsiyetle ilgili soruma daha ultrasona bakmadan "Bu haftalarda cinsiyeti söyleyemem sorun olmaması ve yanılma payı olduğu için" yanıtını aldım ama olsun herşey yolunda o bana yeter.
Folik asiti kesip elevite geçtik ve ferrum fortla beraber doğuma kadar içeceğimizi söyledi dr. Aklıma gelenler bunlar, birazda geçmişi okuyayım bakalım neler kaynattınız:):):)
Günaydın canım:) Ohh maşallah

günaydın kızlar benim dizden aşağıda kılcal damarlarımda belirgin kızarıklıklar var galiba varis bu konu ile ilgili bilgisi olan varmı
Doktora danışman gerektiğini biliyorum kalıcı olmaması için canım.Çok geçmiş olsun