Günaydın cümleten güzel hamişler:=))
Epeydir giremedim..bir hafta önce kontrole gittim..Dr epey bi vitamn verdi..Kramplar için magnezyum sonra kemikler için kalsiyum..Gebeliğin ilk gününden beri decavit..Folik asiti bıraktık..bu kadar ilaç içen varmı:S
Bide dün gece bacağıma kramp girdi=((çok kötüydü yaa..Hala ağrıyo bacağımın o kısmı..
Bide ben kilo almıyorum kızlar yani sadece yarım kilo yanda 750gr almışımdır..O kadar yiyorum halbuki anlamadım..Göbiş de çok az çıktı..Dün bişeyler bakıyım dedim göbiş kısmı boş kaldı

Geri bırkatım.Benim kıyafetleri alma işim kışa kalcak böyle giderse..
Bide kontrolde dr bi çıkıntı var dedi.. o çıkıntıya dayanarak erkek olma ihtimalini yüksek görüyorum ama bakalım=))
Benim ilaçlarım yakında seninkileri geçecek üzülme=)folik asit,coraspin ve bir de iğnem var,bunlara demir ilacı ve vitamin de eklenecek en iyi ihtimalle.kuzular sağlıklı olsun da gerisi önemli değil

Benim de son zamanlarda iştahım biraz açıldı,özellikle hamur işi istiyor canım

ama dediğin gibi kilom gram oynamıyor,bebek gelişiyorsa sıkıntı yok zaten bize fazla kilo lazım değil de=)umarım gelişiyorlardır...
Bizimki kızmış:)) oyy küçük kızım benim:) Doktor %95 dedi ama alışveriş yapmayın dedi 10 gün sonra kesinleşirmiş. oğlumuz olsa ismi hazırdı ama... kısmet,.. bir de bu miniğe isim düşüncez napalım... Nasıl olacak neye benzeyecek çok merak ediyorumm...
Hayırlı olsun canım,ben de o anı dört gözle bekliyorum,cumartesi randevum var,doktorum 14.haftadan önce söylemem dese de şansımı biraz zorlamayı düşünüyorum:26:
Kıza alışveriş yapmak da çok zevkli olacaktır eminim