Tetanos aşısı 20.haftada canım,ben emin değilim yaptırmak konusunda,ablam yaptırmamış hamileyken,o eskidenmiş diyor,doğumun daha ilkel şartlarda yapıldığı zamanlarda,sağlık ocağında da ısrarla yapalım diyorlar,hatta hamilelikte 2 sonrasında 3 toplam 5 kere yaparsak hayat boyu bağışıklık kazanırsınız dedi hemşire:94:
Cts randevum var,doktoruma sorup ona göre karar vericem artık.
Maşallah canıminşallah bayramdan sonra hepimiz bir cinsiyet yüzdesiyle geliriz en azından
bu arada national geographic gebelik belgeseli var internette,ikiz bebeklerin gelişimlerini gösteriyor,izlemeni öneririm:128:
Çok sevindim canım, bahar hanım sana tahminlerini söylemiş ne güzel.bana onu bile söylemedi![]()
Geçmiş olsun,genelde midede ağrıları ekşimeleri için bebiş saç tüy vs çıkarıyor derler eskiler:) benim de bugün çoook başım ağrıyor,öğlen biraz uyuyacam geçer inş.
Canım Allah kalbine göre versin inş. benim içimden de bi kız bi erkek geçti:) süper olurdu valla ama önce sağlık
hmm ozaman geç kalmıyorsun:) ben 14 haftanın sonlarına denk geldiğini düşündüm ama 13 haftalıkken gidiyosun benm gibi. Güzel haberler alırız hepimiz inş.
canım gördüm geçenlerde national geo. o belgeseli çoookkk güzeldi inan hep ağladım hatta şey diyodu ikizler zamanla içerde şakalaşıp gülüşüyorlarmış birbirlerine dokunup ittiriyolarmış hele o dördüzlerin doğumu yok mu o bebeklerin doğduklarındaki cılız çığlıkları her izleyişimde hüngür hüngür ağlarım inş. rabbim o güzel çığlıkları ağlamalarını duymayı nasip eder.