• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
evet 20 hafta doluncaymış araştırdım internetten bende canım heralde tam hafta dolunca ararlar bende bekliyorum aramadılar daha bakalım :16:

bide birşey duydum normalde 2 doz yapılıyormuş sanırım ama lise okuyanlara bir doz yapılıyormuş hani lisedeyken vuruluyor ya tetanoz ondan sanırım bana ne mezunusun dedi yüksek okul dedim tamam dedi hiç söylemedi kaç doz yapacğını falan bide zor oluyomuş sanırım iki gün ağrısı ateşi falan oluyormuş

Valla beni de aramadılar hala sağlık ocağından,açıkcası aramasalar da yaptırmasam şu aşıyı diye de düşünüyorum,

Hep korkmuşumdur aşıdan,bi de iki gün ağrıyomuş kolun şişiyomuş falan ayyy istemiyorum yaaa,
:18:
Mecbur mu bu aşı,bu sayfadaydı sanırım bi arkadaşın doktoru gerek yok kırsal alanlarda mecbur yapıyoruz falan demiş,

Bana da öyle deseler keşke...

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar benim bebişinde cinsinyeti geçen hafta belli oldu ve evet benimkide erkek:) şubattan sanırım şubattan:)

Günaydın şubat anneleri :)

Bugün ilk kez sağlık ocağına gittim.Oldukça ilgililerdi.Kan ve idrar tahlili bile istediler.
Tetanoz aşısı içinde 21.ne gün verdiler yani 20+2 bilginiz olsun kaçırmamakta yarar var.

selam arkadaşlar...
bebeğim 3 gündür oynuyorr ve hareketlerini hissediyorum.. :16: ilk başlarda eşime bi tuhaflık var içimde bişeyler oluyor dedim gazmı acaba yoksa midemmi gurulduyor diyordum kendi kendime ama yok karnım tok ne bu acaba diyordum. sonra baktım belli zamanlarda özellikle karnım tokken daha sık olduğunu farkettim :))) aynen bi kelebek kanat çırpıyor gibi sanki :)) zaten erkek bebekler erken oynar artık hissedersin diyorlardı,sonunda hissettim :)) hiisetmeyen arkadaşlarada Allah en yakın zamanda nasip etsin inş. çok güzell bir duygu kızlar.. bu arada detaylı ultrasonumuz cuma günü. ayrıca üçlü testimizide yaptırdık :)) inş. problemsiz devam ederiz.

Cok gecmis olsun canimmm.. Allah beterinden saklasin acil sifalar olsun insallah :nazar:

tşkler canım. ben idrara 10 dk arayla gidiyorum. bana hastanede şeker yüklemesi yaptılar. 75 gr. yüklediler. bugün öğlen doktora gidip sonuçları göstericem. büyük ihtimalle şeker yok,sonuçlardan ben onu anladım fakat bakalım doktor ne diyecek. hiç takmamaya çalışıyorum bu durumu. önemli olan bebeğim. eğer şeker çıkarsa iri bir bebek olur vede sezeryan zorunlu olurmuş. o sebeple kötü yoksa ben normal doğumu düşünüyorum.

selam arkadaşlar...
bebeğim 3 gündür oynuyorr ve hareketlerini hissediyorum.. :16: ilk başlarda eşime bi tuhaflık var içimde bişeyler oluyor dedim gazmı acaba yoksa midemmi gurulduyor diyordum kendi kendime ama yok karnım tok ne bu acaba diyordum. sonra baktım belli zamanlarda özellikle karnım tokken daha sık olduğunu farkettim :))) aynen bi kelebek kanat çırpıyor gibi sanki :)) zaten erkek bebekler erken oynar artık hissedersin diyorlardı,sonunda hissettim :)) hiisetmeyen arkadaşlarada Allah en yakın zamanda nasip etsin inş. çok güzell bir duygu kızlar.. bu arada detaylı ultrasonumuz cuma günü. ayrıca üçlü testimizide yaptırdık :)) inş. problemsiz devam ederiz.

Gözün aydın canımm:38:
Allah en kısa zamanda yaşamayan arkadaşlara da nasip etsin :)

günaydın arkadaşlar benim bebişinde cinsinyeti geçen hafta belli oldu ve evet benimkide erkek:) şubattan sanırım şubattan:)

Tebrikler tatlım,Sağlıkla gelsin oğluşunn

Valla beni de aramadılar hala sağlık ocağından,açıkcası aramasalar da yaptırmasam şu aşıyı diye de düşünüyorum,

Hep korkmuşumdur aşıdan,bi de iki gün ağrıyomuş kolun şişiyomuş falan ayyy istemiyorum yaaa,
:18:
Mecbur mu bu aşı,bu sayfadaydı sanırım bi arkadaşın doktoru gerek yok kırsal alanlarda mecbur yapıyoruz falan demiş,

Bana da öyle deseler keşke...

Sağlık ocağında özellikle kaçırma diye defalarca söylüyorlar.

Canım benm ilk bebişim:) ilk bebişte nasıldı senin.sanki çok aşağıda değil gibi hissediyorum ben

canım tbrk ederim hissetmişsin sende :)) benimde öyle, çok aşağıda değil hareketler. göbek deliğime yakın diyebilirim. yukarımı uzatıyo elini kolunu anlamadım :37:

hepinizin bebekleri hayırlı olsun... benimde oğluşum olucakmış gördük kıpır kıpır babamız biraz şoka girdi ama :) şimdi alıstı inşş saglıklı bi şekilde kucaklarız yavrularımızı :)

Tebrikler tatlım,Sağlıkla gelsin oğluşunn

teşekkürler cnm hepimiz için inş.

Etrafımdaki akraba, arkadaşlar erkekse çoktan hissedersin diyorlardı
bende hiçbişi hissetmiyorum bi gariplik mi var acaba diye düşünüyordum ama burda gördüm ki benden büyükler var hissetmeyen benim bikaç hafta daha beklemem lazım :)

tşkler canım. ben idrara 10 dk arayla gidiyorum. bana hastanede şeker yüklemesi yaptılar. 75 gr. yüklediler. bugün öğlen doktora gidip sonuçları göstericem. büyük ihtimalle şeker yok,sonuçlardan ben onu anladım fakat bakalım doktor ne diyecek. hiç takmamaya çalışıyorum bu durumu. önemli olan bebeğim. eğer şeker çıkarsa iri bir bebek olur vede sezeryan zorunlu olurmuş. o sebeple kötü yoksa ben normal doğumu düşünüyorum.

Allah bebeklerimize saglik versin canim yeterki artik normal ya da sezeryan dogum zamani hakkimizda en hayirlisi olur insallah amiinnnn :nazar:

hepinizin bebekleri hayırlı olsun... benimde oğluşum olucakmış gördük kıpır kıpır babamız biraz şoka girdi ama :) şimdi alıstı inşş saglıklı bi şekilde kucaklarız yavrularımızı :)

İnşallah canımm:) Bizde kız deyince bi şok olmuştuk :) Sağlıklı olsunlar da gerisi boş

teşekkürler cnm hepimiz için inş.

Etrafımdaki akraba, arkadaşlar erkekse çoktan hissedersin diyorlardı
bende hiçbişi hissetmiyorum bi gariplik mi var acaba diye düşünüyordum ama burda gördüm ki benden büyükler var hissetmeyen benim bikaç hafta daha beklemem lazım :)

Canım herkez de değişiyor bu durum.Bu sebeple hiç takma kafana :)

hayırlısı olsun canım. evet benimde ilk bebeğim :)) erkekim geliyoo :P

Gelsinler valla çok merak ediyorum miniğimi :)
Dün yeni doğum yapmış bi arkadaşımla görüştüm oldukça zor günler yaşıyor.Hepimiz kolaylıkla atlatırız o dönemleri inşallah.

Önemli bir bilgi vereyim , elbette bilenlerde vardır ama olsun:)

İlk etapta süt gelmeyipte mama verince bebeğin midesi hızlı büyüyor.Mama zor hazmediliyor.
Meme ise mideyi yormuyor ve hızlı büyütmüyor ama hazmı kolay.Mama sonrası memeye tekrar dönmek çok zor oluyor bu sebeple mümkün olduğunca mamadan uzak durmakta yarar var.

Selamlar tüm annelere diyerek bende 2013 şubat annesi olacağım Allahın izniyle inşaallah. geçen hafta öğrendik cinsiyetimizi bir kızım olacakmış.
Benim dördüncü hamileliğim. ilkim dış gebelikle sonuçlandı. ikinci hamileliğimde bir kızım oldu şu an 5 yaşında, üçüncü hamileliğimde ikiz oğullarım oldu şu an 1,5 yaşındalar. şimdide 16 haftalık hamileyim ve bir kızımı daha olacak inşaallah. ama inanın annelik çok farklı bir duygu 4. çocuğum olmasına rağmen sanki ilk hamileliğimmiş gibi heyecanlanıyorum.
allah herkesi,n bebeğini sağlıklı kavuştursun kucağına

nasılısınız herkes iyidir inşallah

ay sonunda detaylı ultrasonumuz var
umarım sağlıklıdıır Mehmet Tuna'm:nazar:
ben de artık hissediyorum oğlumu arada karnımın farklı bölgelerinde Blöp Blöp yapıyor:17::nazar:
sağlıkla doğsunlar inşallah

Back
X