- 20 Mayıs 2011
- 685
- 31
- 323
- 40
slm kızlar anca girebildim...bugün sağlık ocağına gittim tetanoz aşını sormak için çok gereklimi yaptırmak dedim önceden evde falan doğum yapıldığı için şartlardan dolayı yapıyorduk ama şimdiki hastane şartlarında çokta gerkli diil sana kalmış ve eğer yaptıracaksan 24. haftada yapıyoruz ilk dozunu dedi...bende kararsızım yaptırıp yaptırmama konusunda.bi de bu sabah kalktığımda bacağımın arka kısmında bi ağrı vardı kramp gibi ilk başta kramp zannettim ama değildi resmen damarım çekiliyordu...sonra bacağıma baktığımda kırmızıılıklar ve mmorluklar gördüm kılcal damar çatlaması ve varisler oluşmaya başlamış bende hatta vajinada da var ama tek taraflı bacağımda ve vajinada...doğum sonrası geçer diyorlar ama inş öle olur...daha dikkat etmek gerek ayaklara dikkat kızlar

neden daha büyük görüyo
 neden daha büyük görüyo 

yavrum üstüne titriyor kardeşinin birşey olacak diye ödü kopuyor neyse gittik kendi doktorum yoktu nöbetçi doktor vardı kan ve idrar tahlili istedi daha önce yaptırmamıştım ultrasonda baktı bebişimizi gördük yine
 yavrum üstüne titriyor kardeşinin birşey olacak diye ödü kopuyor neyse gittik kendi doktorum yoktu nöbetçi doktor vardı kan ve idrar tahlili istedi daha önce yaptırmamıştım ultrasonda baktı bebişimizi gördük yine  neyse moralimiz düzeldi tahlillerde kan görülmüş idrarda idrar yolu enfeksiyonu olabilir ama yarın kendi doktorun baksın bir de ben ilaç yazmayacağım dedi bir de hemoglobin değeri alt sınır 11,7 iken benim hala 11,5 çıkıyor :26: doktoruma onu da soracağım ilaç yazmaması eşimi rahatsız etti kendi doktorumu aratıp durumu anlattırdı o da idrar yollarından değil muhtemelen vajinal bir kanama birkaç gün içinde normale döner bazı kadınlarda olabilir falan dedi geçmezse ya da koyulaşırsa yarın gel dedi ama şükür geceden beri yok ama en son sanki adet dönemindeki gibi azcık bir de pıhtı geldi ve ondan sonra kesildi kan gelmesi inşallah tekrarlamaz insan panik oluyor :26:
 neyse moralimiz düzeldi tahlillerde kan görülmüş idrarda idrar yolu enfeksiyonu olabilir ama yarın kendi doktorun baksın bir de ben ilaç yazmayacağım dedi bir de hemoglobin değeri alt sınır 11,7 iken benim hala 11,5 çıkıyor :26: doktoruma onu da soracağım ilaç yazmaması eşimi rahatsız etti kendi doktorumu aratıp durumu anlattırdı o da idrar yollarından değil muhtemelen vajinal bir kanama birkaç gün içinde normale döner bazı kadınlarda olabilir falan dedi geçmezse ya da koyulaşırsa yarın gel dedi ama şükür geceden beri yok ama en son sanki adet dönemindeki gibi azcık bir de pıhtı geldi ve ondan sonra kesildi kan gelmesi inşallah tekrarlamaz insan panik oluyor :26: