- 20 Mayıs 2011
- 685
- 31
- 323
- 40
cnm çok çok geçmiş olsun bi daha tekrarlamaz inş dikkat et kendine ....günaydın kızlar nasılsınız?
ben dün akşam tuvaletten sonra silindiğimde kan gördüm iyice emin olmak için birkaç kez denedim ve vajinadan geliyordu hemen eşimi aradım hastaneye gidelim diye çıktı geldi bu arada kızım ağladı bana kızdı "kardeşime naptın?" diyeyavrum üstüne titriyor kardeşinin birşey olacak diye ödü kopuyor neyse gittik kendi doktorum yoktu nöbetçi doktor vardı kan ve idrar tahlili istedi daha önce yaptırmamıştım ultrasonda baktı bebişimizi gördük yine
maşaşllah pek hareketli dedi doktor,kız mı dedi? birkaç kez gösterdi dedi :) ayak parmaklarını bile saydırdı tek tek her yerini gösteriyor ayrıntılı dedi suyu falan çok iyiymiş hatta amniyotik sıvıyı içiyor dedi doktor ağzı hareket ediyordu
neyse moralimiz düzeldi tahlillerde kan görülmüş idrarda idrar yolu enfeksiyonu olabilir ama yarın kendi doktorun baksın bir de ben ilaç yazmayacağım dedi bir de hemoglobin değeri alt sınır 11,7 iken benim hala 11,5 çıkıyor :26: doktoruma onu da soracağım ilaç yazmaması eşimi rahatsız etti kendi doktorumu aratıp durumu anlattırdı o da idrar yollarından değil muhtemelen vajinal bir kanama birkaç gün içinde normale döner bazı kadınlarda olabilir falan dedi geçmezse ya da koyulaşırsa yarın gel dedi ama şükür geceden beri yok ama en son sanki adet dönemindeki gibi azcık bir de pıhtı geldi ve ondan sonra kesildi kan gelmesi inşallah tekrarlamaz insan panik oluyor :26:
cnm hangi şehirdesin bende sendenim şırnaktayım ben merkezde diil yaza inş ankaraya gidecez..bi daha da bi yere kıpıldamam inş oradan...ayyy seçtiğiniz odalar çok güzel kızlar, çok zevklisiniz.. bende anca böyle size bakıyorum işte, bebeğim 4 aylıkken taşınacağımız için hiçbir şey alasım gelmiyor. herşeyi kendi evime göre alıyım istiyorum, tabi birde gelişmemiş bir doğu ilinde olunca bakıyım, heves ediyim alıyımda olmuyor.... batıya gidince bakalım. biz herşeyi daha geç yaşıycaz yanineyse sağlıkla gelsin bebiklerimizde gerisi olur gider Allahımın izniyle...
kesinlikle katılıyorum bende araba yatak gibi şeyleri unisex renklerde alacamben oğlumda çok heveslenmiştim mobilya beşiklere ama cevreden gördüm ve tavsiye üzerine park yatak aldık.iyikide almışım.oğlum 3.5 yaşında hala yatıyo ikincinin gelmesine yakın bi baza yatak alıcam park yatagıda kardeşine devredicez hem erkek hem kızda kullanabilir olsun istedik renkli aldık.keşke arabasınıda öle alsaydık:)sizde ikinciyi düşünüyosanız kıyafet dışında araç gereç olsun bence renkli alın hem kız hemde erkek kullansın tavsiyem...

en az şey alarak bu 4-5 ayı geçirmeye çalışıcam canım. sende benimle aynı durumdasın anlaşılan
 en az şey alarak bu 4-5 ayı geçirmeye çalışıcam canım. sende benimle aynı durumdasın anlaşılan 

hazir oraya gitmisken bide camlica mobilyacilar carsisina gittik orda da her butceye ve zevke uygun kaliteli bebek mobilyalari takimlari aksesuar vb. Mevcut. Biz begendik ama henuz almadik kismetse insallah yedinci ayimiza girince boyasi badanasiyla beraber siparisini verelim diye dusunuyoruz nasilsa ilk aylarda yanimizda besikte yatacagi icin odanin kokusu rahat rahat cikar hayirlisiyla insallah
 hazir oraya gitmisken bide camlica mobilyacilar carsisina gittik orda da her butceye ve zevke uygun kaliteli bebek mobilyalari takimlari aksesuar vb. Mevcut. Biz begendik ama henuz almadik kismetse insallah yedinci ayimiza girince boyasi badanasiyla beraber siparisini verelim diye dusunuyoruz nasilsa ilk aylarda yanimizda besikte yatacagi icin odanin kokusu rahat rahat cikar hayirlisiyla insallah 

şimdi daha iyiyim,şükür tekrarlamadı
 şimdi daha iyiyim,şükür tekrarlamadı 

hamişiz olacak o kadar.
 hamişiz olacak o kadar.
 Bol kıpırtılı
 Bol kıpırtılı