günaydın kızlar dün akşam bende açık pembe sulu akıntı geldi ilk haftalarda normal ama bu haftalarda yaşayan oldumu içinizde...çok korktum dr.da olmadığı için acile falan gidemedim anlamıyacaklar çünkü...şimdi fazla hareket etmiyorum dinleniyorum cuma günü başka bir şehire gidecem dr.a o zmana kadar beklemedeyim kızım hareket ediyor ama ters bişi olabilir mi diye korkuyorum
çok geçmiş olsun canım bol bol yat ve çokca su iç inş.kötü bişi yoktur
çok teşekkürler cnm o dudak bölgesindeki dolgunluk varisten olabilir damar şişiyor orada ağrı falanda yapabilir...tekrar bi bak istersen kendin anlayabilirsin varis olup olmadığını bence
canım inşallah önemli bir şey değildir ama pembe olması bana da pek normal gelmedi. başka bir ilçeye ya da il merkezine en kısa zamanda görün derim. inş. bir şey yoktur. Rabbim bebeciklerini annelerine bağışlasın.
Canım inşallah önemli birşey yoktur, sen gönlünü ferah tut, tutmaya çalış. dualarımız seninle
Çok geçmiş olsun canım, inş. kötü bişe yoktur kötü şeyler düşünme. Akıntı normal ama rengi çok mu farklıydı? Dr.a telefonda da sorabilirsin aslında.
geçmiş olsun canım .sende benım gıbı dogu magdurusun galıba bende agrıda görev yapıyorum. Eşim doktor o yuzden bıraz sanslıyım bu konularda .yanlıs bılgı vermek ıstemem ama bu haftalarda lekeyle bırlıkte şiddetli(cok) karında aşagıya dogru baskılı bir agrı hıssetmıyosan tek lekenın bir önemi yok diye biliyorum .ayrıca bu haftada aslında ufak lekelı dusuk ıhmılalımız cok sukur az içini rahat tut bebegınde hareket ediyormuş annesine iyiyim ben annecim merak etmede demiş:) hiç stres yapma tabiki dinlenmeye devam o bizim 9 aylık hakkımız:)
hepinize teşekkkür ederim kızlar umarım dediğiniz gibi kötü bişi diil dir...
cayca saolasın cnm ağrım yok çok şükür yani arada ağrı giriyor ama o daha öncede olan hamilelikten kaynaklı hafif ağrılardan...bi de akşam oldu şimdi devam eden bişi yok çok şükür...bende şırnaktayım ama sen daha şanslısın en azından eşin dr...Allahtan hareketlerini hissediyorum yoksa daha çok endişelenirdim kesin hatta şimdi kıpır kıpır...tekrar teşekkürler hepinize