- 28 Ekim 2011
- 701
- 343
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar,
İyi haftasonları, iyi tatiller..
Sabah oglusumun tekmeleriyle uyanmak çok güzel, bir de kendisi olsa yanıbaşımızda nasıl mutlu olacagız kimbilir. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize:))
selam güzel anneler...
dün bahsettiğimiz ana kucağını eşimle gidip aldık bu gün :)) eşim pazarlık etti,nakit 160 tl ye aldık. kuzucuğumu içinde hayal edince doğurasım geliyortabi vakti zamanı dolunca gelsin prensim. bu arada sebamedin ürünleri indirimdeydi. şampuan,pişik kremi ve bebe yağını aldım. gittiğimiz yer baya büyük 2 katlı sırf bebek üzerine bir yerdi. inanın kendimi zor tuttum. chicco nun cam biberonunu aldım. belki süt ilk etapta hemen gelmez,ne olur ne olmaz 1 tane bulunması lazım bence. ayrıca bebitofun mavi ayıcıklı alt açma bezini aldık.yaa dehşet güzel şeyler vardı orda ama daha vakit var. yavaş yavaş alıcaz artık. allah her şeyden önce kullanmak nasip etsin. amin.
Kızlar sonunda ayrıntılı ultrason randevusunu aldım. Erdem hastanesinde 18 ekimde gidecegim. Açıkçası başta pahalı gelmişti 325tl ama bugun doktorun adını ogrenıp nette arayınca fazlasıyla içime sindi şimdiden, prof dr ayşe kafkaslı girecekmiş ayrıntılı ultrasona.
Cv si baya saglam umarım rahat ve saglıklı bır şekilde atlatırız ayrıntılıyı da![]()
Arkadaşlar ayrıntılı ultrasonla renkli ultrason aynı şey mi ayrı mı bilen bana cevap verebilir mi acaba?
Kizlar selamlar,
indirimleri takip eden ben, ebebek magazasina ugradim yine. Internette, Kraft'in Park yataklarinin hepsinin indirimde, 249 tl oldugunu ögrenince dayanamadim.
Saticiya fiyatlarini sordugumda, degisik fiyatlar söyledi ilk basta, ama ben internette hepsinin 249a düstügünü gördüm dedim, bakalim hemen dedi, gitti geldi, evet dogru hanimefendi, daha bizim bile haberimiz olmadi dedi :)
Veee 900 tlden düsen Chicconun bebek arabasini 581 tlye aldigim ayni magazadan 329 tlden, 249 tlye düsen park yatagida almis oldum.
Kirmizi desenli olan modelini aldim, hosuma gitti. Düsünenlere tavsiye ederim, yalniz stoklar sinirliymis. Bende daha erken diye düsünüyordum aslinda ama indirimi de kacirmak istemedim. Zaten katlanir oldugu icin, kücücük bisey oluoy katlayinca. Aldigimi kimseye söylemicem, daha erken diyorlar![]()
güle güle sağlıcakla kullanın inş cnmKizlar selamlar,
indirimleri takip eden ben, ebebek magazasina ugradim yine. Internette, Kraft'in Park yataklarinin hepsinin indirimde, 249 tl oldugunu ögrenince dayanamadim.
Saticiya fiyatlarini sordugumda, degisik fiyatlar söyledi ilk basta, ama ben internette hepsinin 249a düstügünü gördüm dedim, bakalim hemen dedi, gitti geldi, evet dogru hanimefendi, daha bizim bile haberimiz olmadi dedi :)
Veee 900 tlden düsen Chicconun bebek arabasini 581 tlye aldigim ayni magazadan 329 tlden, 249 tlye düsen park yatagida almis oldum.
Kirmizi desenli olan modelini aldim, hosuma gitti. Düsünenlere tavsiye ederim, yalniz stoklar sinirliymis. Bende daha erken diye düsünüyordum aslinda ama indirimi de kacirmak istemedim. Zaten katlanir oldugu icin, kücücük bisey oluoy katlayinca. Aldigimi kimseye söylemicem, daha erken diyorlar![]()
Günaydın kızlar...link atabilirmisin aldıkların için
her haftasonu olduğu gibi sessizleşmişiz=)Bir alışveriş telaşı sarmış herkesi bizde daha tık yok.Sadece teyzemizin aldığı banyo seti dışında kuzuma henüz hiçbir şey almadık,yaşadığımız yerde çok fazla alışveriş imkanı yok,internette alışveriş yaptığınız siteler varsa bizimle de paylaşır mısınız?unnado.com'a bakıyorum arada ama almaya cesaret edemiyorum.
Burun kanaması sıkıntısı yaşayan var mı kızlar?Umarım ciddi bir problem değildir.Dün dışarı çıktık,hava biraz güneşliydi,burnum kanadı panik oldum.Eve gelince uzandım biraz ufaklıktan tık yok,evde ne kadar tatlı varsa mideye indirdim=)yine yok...iyice telaşlandım,sonra ufak ufak hareketlenmeye başladı,sonra da durduramadıkama o geçen 1-2 saatte moralim altüst oldu.Çok şükür kuzum şimdi hareketli,dün gece de sırtüstü yattığım için uyardı beni=)tekmelerle uyandım hemen sola döndüm=)Anne karnında uyuyorlar artık sanırım yoksa o kadar tatlıya tepkisiz kalamazdı
![]()
slmm kızlarr.. burun kanaması bendede ara ara oluyor, normal diye bende pek kafama takmadım. dişlerimi fırçalarken dişeti kanamasıda oluyor. vee artık ben geceleri yatarken iyice zorlanmaya başladım yaa. bi tarafa dönemiyorsun, zaten hep sola yatmak lazım, gece idrara kalkmak..... vb.. birde bende şiddetli bel ağrısı var kızlar yaa sizde durumlar nasıl?? biraz ayakta kalıyım, ağrısından duramıyorum, bu kadar ağrıması normal mi acaba :2:
güle güle sağlıcakla kullanın inş cnm
slm scarlet bende sürekli netten alışveriş sitelerine bakıyorum çok hoşuma giden şey var ama kendimi tutuyorum almak istemiyorum şuan bişi...gerçi aldım ben bişiler acil durum için.geçen unnudo dan aldım arkadaşa bebek görmeye gidecem bizimde burada doğru düzgün bişi yok..aynısından kızımada aldımkampanya daha bitmediğinden elime ulaşmadı. netten okuduğum kadarıyla kampanya bittikten bir hafta sonra kargoya veriyorlarmış süre çok uzun geldi bana:44: zaten bizim buraya kargo 4 günde anca geliyor...burun kanamasıda normal cnm hamilelikte netten araştırdım...benim aşırı kanama durumu yok ama sürekli kanlı mukoza ve çok yara oluyor burnumu silemiyorum bazen yaranın acısından...yatarkende çok tıkanıyorum yara ve kan dolayısıyla ve hamile kaldığımdan beri devam ediyor...dr.a da hiç söylemedim normal diye artık çok rahatsız olmaya başladım salı gidecem inş unutmazsam bunuda sölicem...
kızlar dün ayrıntılı ultrasonda gördüm kuzumu.. 498 gr. olmuş bebişkom.. sağlıklıymış şükürler olsun:) tabi artık cinsiyet şüphemiz kalmadığı için biraz da alışveriş yaptık havuzluhanda... görmediğim kadar hamileyi bir arada gördüm göbüş göbüşe çarpa çarpa alışveriş yaptık :))) havuzluhanı merak edenlere söyleyeyim tek avantajı peşin parayla giderseniz pazarlık yapıyorsunuz indirim yapıyorlar e tabi bir de çeşit çok. ama bizim gibi taa pendikten şahsi otomobille kalkıp gidiyorsanız verdiğiniz benzin parası, 2,5 saatlik istanbul trafiği, yorgunluğu cabası olabilir. tercih sizin... ama alışveriş çooooookkkk zevkliydi:))
nasılsınız
cuma günü ayrıntllı ultrasona girdim
her şey çok şükür normal
böbrek ,kalp,ciğerler,düz tabanlık,yarık dudak,beyin,mide ne varsa baktılar
her şeyi sağlıklı çok şükür oğlumun
doğum 3şubat göründü usg de heralde kısmetse ocak sonu girerim sezeryana diyorum
işte böylee
kızlar dün ayrıntılı ultrasonda gördüm kuzumu.. 498 gr. olmuş bebişkom.. sağlıklıymış şükürler olsun:) tabi artık cinsiyet şüphemiz kalmadığı için biraz da alışveriş yaptık havuzluhanda... görmediğim kadar hamileyi bir arada gördüm göbüş göbüşe çarpa çarpa alışveriş yaptık :))) havuzluhanı merak edenlere söyleyeyim tek avantajı peşin parayla giderseniz pazarlık yapıyorsunuz indirim yapıyorlar e tabi bir de çeşit çok. ama bizim gibi taa pendikten şahsi otomobille kalkıp gidiyorsanız verdiğiniz benzin parası, 2,5 saatlik istanbul trafiği, yorgunluğu cabası olabilir. tercih sizin... ama alışveriş çooooookkkk zevkliydi:))
Ben sormuştum canım doktoruma,kan sulandırıcı hap kullanıyordum,onu kes dedi,devam ederse de kbb'ye görün dedi,ona da gitmedim..mümkün olduğu kadar ilaçsız bir hamilelik geçirmek istiyorum,inşallah öyle bir duruma da gerek kalmaz.
Maşallah kuzulara,inşallah biz de atlatırız sağlıklı bir şekilde ayrıntılıyı.Ortalama ne kadar zaman alıyor kızlar bu ayrıntılı ultrason?kendi doktorlarınız mı bakıyor,yoksa ayrıca bir radyolog falan mı var?
merhaba pedagogcum link verebilirmisin canım hangi yatağı aldın bebişin ağız tadıyla kullansın sağlıkla inşallah
slmm kızlarr.. burun kanaması bendede ara ara oluyor, normal diye bende pek kafama takmadım. dişlerimi fırçalarken dişeti kanamasıda oluyor. vee artık ben geceleri yatarken iyice zorlanmaya başladım yaa. bi tarafa dönemiyorsun, zaten hep sola yatmak lazım, gece idrara kalkmak..... vb.. birde bende şiddetli bel ağrısı var kızlar yaa sizde durumlar nasıl?? biraz ayakta kalıyım, ağrısından duramıyorum, bu kadar ağrıması normal mi acaba :2:
Siz de mi pendiktesiniz? Ben de havuzluhana gitsek mi dedim ama zor.Arabayla gitsek uzak, trafik de işkence. Otobüsle gitsek aldıklarımızı nasıl getireceğiz? İl dışından gider gibi oluyor pendikten gitmek.