Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ctesi yogaya gittim.Çok güzel geçti.
Kimse içeri girerken isim felan sormuyor.Bence bu hafta gelin.Doğuma büyük faydası var.
Ne dersiniz gidelim mi beraber sabah 10da başlıyor.09,40 gibi hastanede olsak yeter
canım ben 11 ekimde gidicem tekrar detaylıya.malum 17 haftalıkken amniyosentez oldum stresli günler haftalar geçirdim.şükür iyiydi ama doktorum tekrar detaylıya gitmelisin,zekasında problem olmadığını anladık ama fiziksel bi sorun var mı,kalbine beynine bakılsın tekrar dedi gidicem işite.ay yeterki git desin,istediği kadar baktırabilirim kuzuma:)sanki bugün anlık kıpırtılar hissetmeye başladım,yavrum benim
yarın benm oğluşumda organ ölçümü yapılcak umarım herşey yolundadır:) haftalardır iple çekiorum onu görücem diye..bende çok özledim oğluşumu ya..sendemi organ ölçümü için gidiceksin yoksa?
Slm kızlar benımde 10 u kontrolum acaba doktor detaylı çekecekmi? hiç demedi ama. Sadece şunu dedi kalp bizim alanıımız dışında olduğu için problemi göremiyoruz. Birdahaki geldiğinde çocuk kalp doktoruna yönlendirecekmiş beni yani doktor ismini kendi verecek mutlaka çok kaliteli bir doktora önlendirecektir, o bebeğin kalbini kontrol edecek dedi. İsteyenle paylaşırım ismini belkide detaylıya sokacak beni o yuzden kalbi anlamıyoruz dedi. Sizlerde oldumu arkadaşlar kardiyolojiye yönlendiren doktorlarınızdan ?
Hadi ya sevindim memnun kalmana. Acaba kayıt niye aldılar ki ozaman,şaşırdım şimdi. Bu cumartesi akrabalarımız bizde olacak,kuran okutmayı düşünüyorum canım bebeğim için. Haftaya geleceğim ama mutlaka :))
Bu arada detaylıya gidecek arkadaşlarım inş. güzel haberler getirriler.4 gözle bekliyoruz:)
Kızlar ctesi yogaya gittim.Çok güzel geçti.
Kimse içeri girerken isim felan sormuyor.Bence bu hafta gelin.Doğuma büyük faydası var.
Ne dersiniz gidelim mi beraber sabah 10da başlıyor.09,40 gibi hastanede olsak yeter
Allah Allah madem hic isim felan sormuyorlar, telefonda niye kayit dolu diyorlar:26:
Ama ya bide geliriz iceri almazlarsa? Bosu bosuna gitmis oluruz, rezil oluruz![]()
(null)
Allah Allah madem hic isim felan sormuyorlar, telefonda niye kayit dolu diyorlar:26:
Ama ya bide geliriz iceri almazlarsa? Bosu bosuna gitmis oluruz, rezil oluruz![]()
Aynen valla kapıdan çevrilmezsek iyi:)) nese biz de tanışmış oluruz en azından:)
selam kızlar umarım bebişler ve sizler iyisinizdir
biz okuldan geldik bugün aşımzı olduk ikinci doz 1 kasımda şeker yüklemesi de yapılacak
şimdilik kolumda ağrı yok bakalım
iyi bakın miniklere
Kizlar bisey sorcam.
Tetanoz Asisi olanlar, bu 1. dozla 2. doz arasinda ki süre ne kadar oluyor?
merhabalar biz haftasonu ayrıntılı ultrasona gittik herşeyi normal dedi doktor çok şükür,keyfi yerinde dedi kızıma sana benziyor senin gibi uzun boylu olacak dedi:) kemik yapısına bakarak söylemiş yalnız benim amniyotik sıvı miktarım biraz fazlaymış şeker artarsa böyle olabilirmiş doktorun belki şeker yüklemesini biraz öne çekebilir dedi yarın sonuçları göstereceğiz kendi doktorumuza bakalım ne diyecek?
bende bugün aşımı yaptırdım ama kolum felaket ağrıyo 2. doz da 1 kasımda iki doz arası 1 ay sürüyor sanırım
canım ben bugün vuruldum 1 kasımda diğer doz dedi hemşireKizlar bisey sorcam.
maşalah miniğine canımmerhabalar biz haftasonu ayrıntılı ultrasona gittik herşeyi normal dedi doktor çok şükür,keyfi yerinde dedi kızıma sana benziyor senin gibi uzun boylu olacak dedi:) kemik yapısına bakarak söylemiş yalnız benim amniyotik sıvı miktarım biraz fazlaymış şeker artarsa böyle olabilirmiş doktorun belki şeker yüklemesini biraz öne çekebilir dedi yarın sonuçları göstereceğiz kendi doktorumuza bakalım ne diyecek?
ay sağol canımGözün aydın canım aşıları atlatmışsın:)
Umarım ağrısız tamamlarsın önümüzdeki günleri.
1 ay oluyor canım.
Şekerde de sorun çıkmaz umarım, güzel haberler alırsın :)
Geçmiş olsun canım, umarım çabuk geçer![]()
Kizlar bisey sorcam.