canlarım dün akşam hala oynamıyodu kızım,babası geldi dur ben konuşturucam onu dedi.ben küstüm ona kıpırdamıyo diye ağlamaya başladım.yattım o karnımı öptü,Alya kızım anneni niye üzdün,benim kızım üzmez,seni çok seviyorum falan dedi.bi başladı kıpırdamaya anlamış gibi,1 gün oynatamadım karnımı dürttüğüm halde o oynattı:)şimdiden babacı olcağı belli oldu kızımın:)
Biz de benzer bir durum yaşadık canım, babacı bunlar babacı

DD
Kızlar benim oğluşumda baba geldiği anda duruyor beni kıskanıyor herhalde babsından :))
Maşallah kocaman olmuş annesi.Cicilerini güle güle giysin.
İnş. içinize sinen uygun fiyatlı kıyafetler alırsın canım, benim de oraya gitmek aklımda ama izin almam lazım. Ve netteki fiyatlardan daha uygun mu ve kaliteli mi diye de merak ediyorum. Döndüğünde muhakkak düşüncelerini bekliyoruz:)
Kızlar bir de anladığım kadarıyla kakao yağı açık renk olacak ve krem gibi süreceğiz.Eritemeye vs gerek yok değil mi. Yanıtlarınıza teşekkürler, okudum hepsini:)
Doğuda olan arkadaşlarımız,dualarımız sizinle. İnş. Allah kötülere vatanı bu hale getirenlere fırsat vermesin. Ben de doğuluyum annem Elazığ babam Bingöllü. Batıda doğup büyüyen biri için ayak uydurmak çok zor sizi çok iyi anlıyorum. Hele ki can güvenliğimiz yoksa. Allah hepinizin yardımcısı olsun,melekleriniz evinizi aydınlatsın inş.
Ceyz canım çok teşekkür ederim sende bizi korkuttun inşallah hayırlı haberlerinin devamını alacağız üzülme kıyafetdir ıvır zıvırdır alınır. Bak sana bişey anlatayım, biz eşimle 2 sene önce gittik tahtakaleye birsürü bebek şeyleri aldık bornoz takımı - altaçma hastane çıkışı battaniye vs. vs. satıcı kız dediki cinsiyeti bellimi ne cinsiyeti dedik bebeğin dedi :) bizde dedik ne bebeği daha ortada bişey yok. Kız ağzı açık nasıl yani niye alışveriş yapıyorsunuz? ee dedim birkaç ay sonra düşünüyoruz. Doğmamış çocuğa don biçme diye boşuna dememişler. 2 sene çocuğum olmadı. Annemde dediki zaten siz o kıyafetleri alınca ben kötü oldum önce olsaydı sonra alsaydınız. Sonra ben kıyafetleri aldıklarımızı hediyelik götürelim diye düşünüyordum ki
eşim hiç istemedi biz onları bebişimizi hayal ederek aldık dedi bende istemiyordum ama çocuk yapmaktan vazgeçmiştik ben tüpten korkuyordum eşimde senden bunu istemeye hakkım yok dedi. Ama allah birgün bana o cesareti verdi ve şükürler olsun 5 aylık olduk. Annem sakın alışveriş yapmayın diyordu anca dayandım 6-7 de alayım dıyordum ama en dinç olduğumuz dönem 4-5. ay o yuzden bir hışımla gittik dün aldık. Diycem o ki sağlıkla kavuş yavrunada istersen kanepede yatır ister tülbente sar gerçekten ben 2 sene önce olsa o odaya eşyadan girilmezdi ama şimdi daha temkinliyim.
Allah hepimizin yavrularına sağlıkla sıhatle ve zamanını doldurarak kavuşmamızı nasip etsin inşallah.
Ben sana biraz tarif vereyim havuzlu handan
en alt kat ne alırsan nakitte % 10 yapıyor ama bazı şeyler çok pahalı geldi bana.
Geceliğinizi en alt kattan almanızı tavsiye ederim tek dükkan var ve uygun. İlk girişte bir dükkana sordum 80-100 tek tek elinde kalanların fiyatıydı indirim yapmıyor.
Alt katta süper pakette ve kışlık sabahlıklı gecelikler benim nakitte 95 e falan geldi dışardaki fiyatı 145 sanırım bakırköyden alsam 300 e verir onu
Baby of Baby diye hastane çıkışı bakırköyde 65 di bu handa 40 tl ye var.
En alt kattan pijama takımları aldım 13- 13 - 10 civarı nakitte % 10 indrim. Ağız mendili 12 li 14,5 du almadım 10 lusu yukarıdan 8 e aldım
6 lılar vardı 6 tl di sanırım en alt katta
chiconun çantasının yukardan 45 e aldım ama şampuan krem seti en alt katta 45 se % 10 da nakit indirimi vardı
girişin altının altındaki kattaki dükkandan tam merdivenin altı mevlüt takımı erkek 30-40 arası 40 tl ye aldım.
Mevlüt yastığı yatağı var gelinlik kumaşı gibi 25 TL idi orda gene birde tulum aldım çok şeker kadife kalın kaliteli 25 TL indirim yok kredi kartı aldım
En alt kattan avent 2 li 0-6 ay emzik aldım 24 tl % 10 indirimi var nakitte
bebedor çin malı hiçbişeyini almayın
en altta çıtçıtlı 3 lü badiler 11 TL indirimi var bu arada chicconun burun aparatı 10,5 indirimide var % 10
5 tl ye güzel 2 çıçıtlı badiler aldım yukarısındaki kattan
en büyük alışverişide en son araştırmalarım sonucu merdiven altına denk gelen tam girişin alt katındaki dükkandan aldım bebetonun bayisiyim dedi çocuk çok yardımcı oldu bayağı indirim yaptı
eldivenler 1 tl 3 lü badiler var 10 tl çıtçıtlı anne için omuz bezi var gaz çıkarırken bebek kusmasın diye 3 tanesi on alt pantolon 3 tane 10 chiconun cam biberonu genelde cam alın derler 24,5 20 ye bıraktı ağız bezi 10 dedi 8 e bıraktı yani bu çocuk % 20 yaptı genelde burda hastane çıkışı 40 tl di benim pahalı aldığım mevlüt takımları burdada 30-35 e bırakıyor erkek
kızı bilmiyorum
mont aldım 30 a bıraktı battaniye çıtçıtlı olabilen polar süper bişey 30 a bıraktı yan yatma yastığı var birde 35 den aşağı inmiyor almadım pazarda 15 tl di o ama birde düz var beyaz çok basit 10 tlye bırakıyor en altta 16 tl idi
çoraplar 3,5 - 3 lü 6 lı 8 e var bu civarlarda önlük çok güzel 4 e bıraktı 6 mı neydi fiyatı en alttan 4 tl önlük aldım 2 tane % 10 indirimi var 2 tanede 2 tl lik aldım en alttan kattan gene
bir şapkalı hastane çıkışı destek takımıymış eldiveni şapkası pantalonu üstü 20 ye aldım bir tane penye bütün tulummu denir çıtçıtlı 8 tlye aldım
içdış zıbınıı 10 tl di sanırım aykkabı aldım 4-12 ay ama muhteşem 12 tl di :)
en alttan kundak aldım 8 di sanırıım en alttan patik ayakkabı yün gibi olandan 9 tl di sanırım bir yelek aldım 5 tl % 10 indirimi, var
sallanan beşik resmi koymuştum size onlar 115 dediler ilk girişte % 10 indirimi var oyun parkları 95 civarı 180 den başlıyor park yataklar birde sallanan beşik 250 tl nakitte set halinde bunları almadım
kızlar umarım size yardımcı olmuşumdur :)