• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Kızlar şeker yüklemesi yaptıranlar direk gidip yaptırılebiliyormu? Birde fiyat nedir? bekliyoruz haberlerinizi :)

Earwen cım işte demekki erkekler anneci kızlar babacı daha anne karnında başlıyorlar benimki hiç hissetmedi ben sadece bugun dışardan birkaç kere hissettim sanırım normalde hissedilmiyor.

merhaba arkadaşlar ben de takip ediyorum sizleri ama uzun zamandır yazmıyorum.aynen benim ki de erkek ve babasını pek takmıyo gibi çünki ben elimi koyuyorum karnıma kıpır kıpır babası koyuyo elini tık yok.bende genelde dışardan hreketlerini görüyorum bazen korkuyorumçok farklı gfeliyo da öyle işte ben de daha tam bişey almadım bikaç takım zıbın falan arkadaşlar ama bi an önce almak lazım hem önümüz kış hemde sonra dolaşmak ta sanki zor olacak gibiiiii....

evet kızlar demekki ogluslar babaları fazla sallamıyo test edildi onaylandı :)))

yarın şeker yüklemem vaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr

en erken senin sanırım yarın haberlerini bekliyoruzz:) bizim de 24+2 de. geçen gün hastanede bir kadına şekerli su içiriyorlardı. zavallım gözleri kıpkırmızıydı... tabi herkes için zor değildir ama kadını görünce korkmadım değil....:)))

evet kızlar demekki ogluslar babaları fazla sallamıyo test edildi onaylandı :)))

hakikatten benim oğlum da babasına hiç pas vermiyor. zaten eşim erkek olduğunu ilk duyunca morali bozuldu "kız olsaydı bana aşık olurdu da erkek sana aşık olucak. yalnız kalıcam" dedi. :):):):):) benim hiç aklıma gelmemişti demek böyle oluyor:)))

Cidden ole benim esimde benzer seyleri soyledi kiz olsaydi bana duskun olurdu filan dedi yapicak bisi yok oglanlar bizim:)

Benim eşimde aksi yorum yaptı kız olmasını istiyorduk ama kız olsaydı ben onu kıskanırdım ilerde erkek arkadaşı ile paylaşamazdım dedi :)

Bebişimin durumunu merak edenler olmuş, çok teşekkür ederim öncelikle. Dün çok kötü bir gün geçirdik ama iyi haberler aldık çok şükür.Detaylı olarak anlatacam sıkmam sizi inş.

Muayenelerim için özele gitmeme rağmen 2.düzey için devletten randevu almıştım yaptığım en büyük hata oldu, doktor çok ilgisizdi ve geç kaldığımı,2.düzey ultrasonun 3 ay dolu olduğunu söyledi. Benim de bu hafta gitmem lazım,24.haftadan sonra yapılmıyor. Kendi doktorumu aradım, “ozaman pahalı ama mecburen Sonomedde yaptıracaksın, ben aynı gün bile bizim hastanemizde yaptırabilirdim 2.düzeyi ya da farklı yerlere yönlendirirdim ama böbrekte sorun olma ihtimali var diye bu 2 yerden birinin bakmasını istedim.Başka yerler çok anlayamaz,araştırılması lazım” dedi.

Allahtan yanımda annem vardı çok ağladım fenalaştım. Eşim izin almaya çalıştı, bu sefer patronu Sonomede göndermem sizi demiş. Eşini hamileyken oraya götürmüşler az daha ameliyat olacakmış,yanlış teşhis koymuşlar. Madem o kadar para vereceksiniz 500tl Ermeni hastanesine verin demiş, Türkiyenin en iyi görüntüleme merkezi orasıymış. Biz napacağımızı bilemedik. eşim Ermeni hastanesinden randevu almaya çalışırken ve Sonomedi araştırırken ben de ümraniyeden bir hastaneden randevu aldım, o da baksın tek doktora bağlı kalmayalım dedim. Bu doktor daha beter moralimi bozdu.Hem böbrekte sorun gördü hem de kafası büyük dedi.

Ya anlayacağınız dün berbat bir gündü ama Allahtan sonu güzel bitti, eşimin patronu istinyede çok metedilen bir doktorla konuşmuş,prof hocalar da var detaylı olarak herşeyi inceliyormuş. Apar topar oraya gittik eşim annem ben. Hem de annemin de patronunun akrabası çıktı doktor, zamanında annemi ameliyat ediyolarmış,o adam sayesinde kurtulmuş annem.
Hala şaşkınım ama Dr.yarım saat baktı ultrasonla,bütün organlarını inceledi çok memnun kaldık, herşeyini açıkladı tek tek.Ne kafası büyükmüş ne detaylı araştırılması gereken bir durum varmış.Sadece benm kendi doktorumun söylediğini doğruladı, bebek idrarını geç yapıyormuş,ama amniyo sıvısı içinde olduğu için hiçbir zararı yokmuş.İncelenecek doğuma kadar. Yine devam ederse doğduktan sonra ufak bir müdahale gerekebilir dedi. Doktorların ultrason ısrarının sebebiyse eşlik eden farklı bir hastalık var mı diye emin olamamışlar. Hiç gerek yok yaptırmanıza aynı şeyleri söyleyecekler dedi. Keşke yakın olsa doğuma da aynı kişiye giderdim.Yine de takipler için arasıra gidecem ona da.

Bebeğim sağlıklıymış ama düşük ihtimal de olsa tek bir sorun olabilirmiş karnımdayken,idrarını geç yaptığı için amniyo sıvısı azalabilirmiş. bunu da hareketinden anlarmışız.Hareketleri durursa acilen mudahale gerekirmiş. 30.haftalarda bile doğum yaptırabiliyoruz bu durumda dedi.

Benim bi tanecik ve tembel kızım:) tam 23.haftalık 522 gr olmuş. Gözüm hiçbişe görmüyor.Ne elbise alayım ne oda yapayım derdim gitti. Sadece sağlıklı olsun varımı yoğumu dökeyim diye düşünüyorum.Sağlık ne önemliymiş,dün anladım ilk defa. Aşı da oldum kolum çok fena ağrıyo dün hiç hissetmemiştim halbuki :)

boğdum sizi de kızlar hakkınızı helal edin:) Ama herşeyimi en detaylı sizle yaşıyorum ailem dışında. O yüzden her ayrıntısını anlatmak istedim.

Canim cok sevindim herseyin yolunda olmasina
Yuce Rabbim saglik versin en onemlisi bu :nazar:
Rabbim hic birimizin basina saglik problemi vermesin sag saglim kucagimiza alabilelim miniklerimizi insallah :emir_bebek:

kızlar butikbebeden bugün ve ilk kez aldıklarım
3 adet uzun kollu çıtçıtlıu badı
2 adet kısa koluu çıtçıtlı badi
2 adet iç dış zıbın
bir tane 3 lü tulum takımı
2 tane şapkalı kısa kollu şort tulum(6 aylık)
1 adet 10lu hastane çıkışı
2 tane tişört (3 ve 6 aylık)
2 li alt ayaksız
1 tane yelek
1tane şapkalı ayaksız tulum

hepsi 175 tl tuttu
miniğim sağlıkla giysin inşallah
ve sorunsuz elimize ulaşsın

Gule gule kullanin insallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kizlar biz hala ogrenemedik cinsiyeti :)
en son gecen hafta persembe gunu gittik doktora ultrasona sokmadi cok istedik ama hala erken oldugunu soyledi :43:
goremedim bebisimi dedim cinsiyete bakmayalim bebisimi goreyim diye ama sadece kalp atisini dinledik o kadar
burada ki bu kurallardan nefret ediyorum illa 20. haftaya kadar bekleyecekler cinsiyeti soylemek icin pehhhh
neyse ki hemsire kasim 5 dedi ultrason tarihi icin ama canim doktorum 18 ekime aldi :16:
haftaya persembe sebegimi gorecegim ve cinsiyete bakilacak kiz erkek hic farketmez saglikli olsun sag saglim kucagima alayim yeter ama garip heyecn var icimde bence gorecegim icin bu kadar heyecanliyim
en son 13. haftamda gormustum minigimi :)

Birde ben suana kadar kilo almadim hatta8 kilo verdim
bundan sonra alirim gibi geliyor yavastan ama cok cok istahim yok bakalim
ben kapidan bacadan sigmam diye dusunuyordum ama simdiye kadar guzel gittik insallah bundan sonrada bole gider cok kilo almam :50:

Kızlar,

Havuzluhandan alışverişten döndük, a

Aksama da mısafır var, ayrıntıları sonra aktaracagım ınsallah:)

Ama iyiki annemle gitmişim, deneyimli insan onlara gore ihtiyacları rahat belirliyor. Aziz bebe den hepsini aldık güzel indirim yaptılar, gayette kaliteli:)))

Çok güzel cicileri oldu oglusumun, babamızı bekliyoruz gostermek için;)

:46: oohh gule gule giysin pasan cicilerini canimmm :16:

Yaa bizde aksi durum soz konusu :44: bizim pasamiz babaci, babamiz ne zaman elini ya da kulagini dayasa oglusumuz hemencik cevap veriyo, hatta esim uzaktan egeee diye seslendiginde dahi kipirdaniyo kucuk tospaam o derece yani :16: Allah saglik versin baba ogul beni catlatacaklar masallah :nazar::nazar::nazar:

günaydın kızlar
şeker yüklemesine gidiyorum ve çok açııımmm:27:
umarm 100n lüğü yüklenmek zorunda kalmam:30:

Gunaydin guzel anneler ve melekleri :3: hayirli cumalarimiz olsun insallah :nazar:

Günaydın hayırlı cumalar olsun herkese, bu haftayı da tamamladık çok şükür.

Dün kakao yağı almaktan vazgeçtim, kim tavsiye etmişti hatırlamıyorum ama kakaolu vazelin aldım.Akşam banyodan sonra bebe yağı sürdüm 5dk sonra da o kremden sürdüm, bugün hala nemi geçmemiş,kuruluğa iyi gelecek galiba

Günaydın güzel anneler ve kuzucuklar.
NAsılsınız keyifleriniz nasıl

ben de 26.haftamın sonlarında gidicem. 28.haftaya kadar zamanı var diye biliyorum.

Güzel o halde :) Sağol canım

Kızlar dışarıda kapı süsleri vs ne kadar bakanınız oldu mu hiç. Bir site buldum da güzel şeyler var,fiyatlar nasıl sizce? Küvette Bebek Kapı Süsü

Havuzluhanda 20-30dan başlıyor canım.İstersen orayı bir incele ondan sonra karar verirsin.

Kızlar,

Havuzluhandan alışverişten döndük, a

Aksama da mısafır var, ayrıntıları sonra aktaracagım ınsallah:)

Ama iyiki annemle gitmişim, deneyimli insan onlara gore ihtiyacları rahat belirliyor. Aziz bebe den hepsini aldık güzel indirim yaptılar, gayette kaliteli:)))

Çok güzel cicileri oldu oglusumun, babamızı bekliyoruz gostermek için;)

Mehtapçım oğluşun güzel günlerde giysin.Detayları bekliyoruz:)

günaydın kızlar
şeker yüklemesine gidiyorum ve çok açııımmm:27:
umarm 100n lüğü yüklenmek zorunda kalmam:30:

Güzel haberlerle gel canım...

Gunaydin guzel anneler ve melekleri :3: hayirli cumalarimiz olsun insallah :nazar:

Günaydınn tatlımm:38:

Günaydın kızlar,

Dünkü yogun trafıkten sonra bugun işyerindeyim:)))

Nasılsınız bakalım bugun??

Günaydın kızlar,:3:

Herkesin Cuması mubarek olsun,

Ben de en sonunda oldum aşımı,acıyo valla yaparken,üç gündür de ağrısı var üzerine yatamadım birkaç gün ama geçiyo sanırım,

Ayrıntılı ultrason randevusu da alabildim çok şükür,Salı günü Ali İpek'e gidicem inş.

Hala erkek gibi hissediyorum doktor kız demesine rağmen,fark etmez gerçi sağlıklı olsun da,

Hem bizimki de babası elini ya da kulağını koyunca karnıma duruyo,o yokken karnımda horon tepiyo sanki...kız mı erkek mi siz karar

verin artık...:1:

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız canım sıkkın işyerinde hiç sevmediğim biriyle aynı odadayım bu beni geriyo

herkese günaydın kızlar
umarım herkes iyidir ben bu sıralar uyku sorunu yaşıyorum bunda sürekli yan yatmak zorunda olmanın etkiside var...sizde uyku sorunu çeken varmı benim gibi...migrenim tutacak diye korkuyorum uykusuz kalınca tutuyoda
Hem her ikinize bu ozel durumunuzu bu sekilde buruk yasatan hem de tum ulkemizin canini yakan teror illetinden tez zamanda kurtulalim insallah.. Allah hem size sabir ve esleriniz ile onlar gibi gorevde olan tum kutsal meslek sahiplerine guc kuvvet nasip etsin ve Allahim hepsini korusun insallah.. Insallah sizde hayirlisiyla oralardaki gorevlerinizi sag salim tamamlayip donersiniz insallah tez zamanda. Allah yardimciniz olsun hepimiz duaciniziz ..

çok çok teşekkür ederim pıtırcık amin güzel dilelerin için ...

mehtappathem güle güşle giyin cicilerinizi
hepberaber inş güzel çıkar sonuçların... nasıl bişi o şekerli su içmek çok mu zor cidden yorumlarını bekliyoruz...bende 22sine gidecem büyük ihtimal

Back
X