• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
merhaba kızlar nasılsınız canım sıkkın işyerinde hiç sevmediğim biriyle aynı odadayım bu beni geriyo

Canım zor bir durum ama gerilmemen gerek , kendini rahatlatmaya çalış bebeğin için.
Görmemezlikten gel canım:(

herkese günaydın kızlar
umarım herkes iyidir ben bu sıralar uyku sorunu yaşıyorum bunda sürekli yan yatmak zorunda olmanın etkiside var...sizde uyku sorunu çeken varmı benim gibi...migrenim tutacak diye korkuyorum uykusuz kalınca tutuyoda

çok çok teşekkür ederim pıtırcık amin güzel dilelerin için ...

mehtappathem güle güşle giyin cicilerinizi
hepberaber inş güzel çıkar sonuçların... nasıl bişi o şekerli su içmek çok mu zor cidden yorumlarını bekliyoruz...bende 22sine gidecem büyük ihtimal

Yan yatmaktan kalça kemiklerim ağrıyor o derece:( Şimdi bu ağırlıkla bu haldeysem sonrası daha da korkunç olur gibime geliyor :(

herkese günaydın kızlar
umarım herkes iyidir ben bu sıralar uyku sorunu yaşıyorum bunda sürekli yan yatmak zorunda olmanın etkiside var...sizde uyku sorunu çeken varmı benim gibi...migrenim tutacak diye korkuyorum uykusuz kalınca tutuyoda

çok çok teşekkür ederim pıtırcık amin güzel dilelerin için ...

mehtappathem güle güşle giyin cicilerinizi
hepberaber inş güzel çıkar sonuçların... nasıl bişi o şekerli su içmek çok mu zor cidden yorumlarını bekliyoruz...bende 22sine gidecem büyük ihtimal

Günaydın kamikaze, valla ben de gece çok uyanıyorum.Yan yatmayı normalde de severim de hamileyken zor oldu sanki yaa.Sanki ne tarafıma yatsam bebek oraya kayıyo,altımda ezilecek diye korkuyorum allah korusun. Bir de bikaç haftadır huy edinmiş kızım, yana kaydığı yetmiyomuş gibi orayı tekmeliyor:) resmen karnımın en kenarında nerdeyse sırtımın oraya yakın bir yerden tepik yiyorum. Sizde de oluyor mu,zararı varmıdır sizce bebeğe ya.

merhaba kızlar nasılsınız canım sıkkın işyerinde hiç sevmediğim biriyle aynı odadayım bu beni geriyo

Üzüldüm canım senin adına yaa, ama sabretmekten başka çare yok, hem izindeyken baya uzun süre görmeyeceksin onudüşün:)

Bir de kızlar şeker yüklemesi için gittiğimizde limon filan mı alsak yanımıza ya. Belki dr. sorun olmaz der de o şekerli suya sıkardık.Ozaman belki çabuk içilir.

Günaydın kamikaze, valla ben de gece çok uyanıyorum.Yan yatmayı normalde de severim de hamileyken zor oldu sanki yaa.Sanki ne tarafıma yatsam bebek oraya kayıyo,altımda ezilecek diye korkuyorum allah korusun. Bir de bikaç haftadır huy edinmiş kızım, yana kaydığı yetmiyomuş gibi orayı tekmeliyor:) resmen karnımın en kenarında nerdeyse sırtımın oraya yakın bir yerden tepik yiyorum. Sizde de oluyor mu,zararı varmıdır sizce bebeğe ya.

ben de aynı dertten muzdaribim... yan yatmaktan kalçam ve kaburgalarım ağrıyor :( benimki de en kıyıya kayıp tekmelemeye başlıyor.. umarım ezildiği için tekmelemiyordur :))

Bir de kızlar şeker yüklemesi için gittiğimizde limon filan mı alsak yanımıza ya. Belki dr. sorun olmaz der de o şekerli suya sıkardık.Ozaman belki çabuk içilir.

hayatım o suyu içmek zor değilki hem bir dilim baklava onun 2 katı zararlıymış şeker yüklemesinden korkmayın dıyor nette limon sıkılırmı hiç vücudun şekeri alması lazımki şekerin yuksekmı değilmi orataya çıksın :)

hayatım o suyu içmek zor değilki hem bir dilim baklava onun 2 katı zararlıymış şeker yüklemesinden korkmayın dıyor nette limon sıkılırmı hiç vücudun şekeri alması lazımki şekerin yuksekmı değilmi orataya çıksın :)

ya ne biliyim işte kendimi rahatlatıyorum:):) şerbetten nefret ederim de o da öledir diye düşündüm. Katlanacaz artık inş. sorunsuz iyi haberler alırız.

Kızlar,

Havuzluhandan alışverişten döndük, a

Aksama da mısafır var, ayrıntıları sonra aktaracagım ınsallah:)

Ama iyiki annemle gitmişim, deneyimli insan onlara gore ihtiyacları rahat belirliyor. Aziz bebe den hepsini aldık güzel indirim yaptılar, gayette kaliteli:)))

Çok güzel cicileri oldu oglusumun, babamızı bekliyoruz gostermek için;)

Mehtapcım neler aldın benım gıbı detaylı birşekilde fiyatlarıyla beklıyoruz yazmanı bebişin iyi günlerde gıysın ınşallah

Canım zor bir durum ama gerilmemen gerek , kendini rahatlatmaya çalış bebeğin için.
Görmemezlikten gel canım:(

Yan yatmaktan kalça kemiklerim ağrıyor o derece:( Şimdi bu ağırlıkla bu haldeysem sonrası daha da korkunç olur gibime geliyor :(

Üzüldüm canım senin adına yaa, ama sabretmekten başka çare yok, hem izindeyken baya uzun süre görmeyeceksin onudüşün:)

aynen ikinizinde bahsettiği durumlar söz konusu bendede...kalça kemiğim ağrıyo benimde.2 gün önce ağrısından uyuyamadım çok fenaydı...evet ceyz benimde ne tarafa dönersem oradan tekmeleri yiyorum...gece bile durmuyor doğuncada böle olursa işim zor.ben küçük bir bebe yastığı koyuyorum karnımın oraya çok ince bişi o rahat oluyor hamile yastığına gerek kalmıyor...hatta acaba yastıktanmı rahatsız oluyor diye düşündüm sen koyuyormusun yastık falan cnm

hemen anlatıyorum
önce kanımı aldılar,sonra 0.5 litrelik su sişesini bir bardak kadar boşalttım üzerine toz glukozu döktüm içtim
valla korkmayın şerbet gibi falan olmadı hiç çok rahat içtim
suyu az tutarsanız tabi tadı daha yoğun olur ben göze alamadım
1 saat sonra gittim tekrar kanımı aldılar
sonuçlar p.tesi çıkacak bakalım

hepinize hayırlı cumalar,biz bu cumartesi ayrıntılıya gireceğiz bakalım,inşallah her şey yolundadır:)

hepinize hayırlı cumalar kızlar
biz bu cumartesi ayrıntılıya gireceğiz bakalım,inşallah her şey yolundadır:)
bu arada uyurken yaşadığınız problemler konusunda şu önerim var,yan yatarken mutlaka bacaklarınızın arasına yastık koyarak yatın,inanılmaz rahatlatıyor.Tamam ben de deliksiz uyuyamıyorum ama,sol tarafa sürekli yatmamız gerektiğinden,yastık kolaylaştırıcı oluyor.

hemen anlatıyorum
önce kanımı aldılar,sonra 0.5 litrelik su sişesini bir bardak kadar boşalttım üzerine toz glukozu döktüm içtim

Hepberaber özeldemi yaptırdın? ücreti nedir? birde aç karnınamı gittin? bilgi verebilirmisin canım geçmiş olsun iyi haberleri alırsın inşallah

bu arada uyurken yaşadığınız problemler konusunda şu önerim var,yan yatarken mutlaka bacaklarınızın arasına yastık koyarak yatın,inanılmaz rahatlatıyor.Tamam ben de deliksiz uyuyamıyorum ama,sol tarafa sürekli yatmamız gerektiğinden,yastık kolaylaştırıcı oluyor.
aynen canım ben de yastık koyarak yatıyorum gerçekten çok rahat oluyor
inşallah detaylında miniğin kocaman sağlıklı olmuştur

Hepberaber özeldemi yaptırdın? ücreti nedir? birde aç karnınamı gittin? bilgi verebilirmisin canım geçmiş olsun iyi haberleri alırsın inşallah

canım bağlı olduğum aile hekimliğinde yaptırdım .
evet aç karna gittim önce kanımı aldılar
sonra 50gr glukozu suya karıştırp içtim
1 saat bekleyip(bir şey yemeden) tekrar gittim kanımı bir kez daha aldılar

hemen anlatıyorum

Güzel sonuçlar alırsın canım inşallah.Bunu da atlattın darısı bizlere :)

Aslında çok haklısın.Yastıkla uyuduğum zamanlarda oldukça rahat ediyorum canım.

Aa Aile hekimi yapıyorsa hiç gidip yok yere özelde yaptırmaya gerek yok boşa para harcamış oluruz.

bizim aile hekimliği yapmıyor tokluk şekerini ya hayret

Güzel sonuçlar alırsın canım inşallah.Bunu da atlattın darısı bizlere :)

Aslında çok haklısın.Yastıkla uyuduğum zamanlarda oldukça rahat ediyorum canım.

Aa Aile hekimi yapıyorsa hiç gidip yok yere özelde yaptırmaya gerek yok boşa para harcamış oluruz.

bizim aile hekimliği yapmıyor tokluk şekerini ya hayret
bizim burda sağlık ocağı hiçbir şey yapmıyor
bunu nasıl yaptı ben de şaşırdım:9:

aynen ikinizinde bahsettiği durumlar söz konusu bendede...kalça kemiğim ağrıyo benimde.2 gün önce ağrısından uyuyamadım çok fenaydı...evet ceyz benimde ne tarafa dönersem oradan tekmeleri yiyorum...gece bile durmuyor doğuncada böle olursa işim zor.ben küçük bir bebe yastığı koyuyorum karnımın oraya çok ince bişi o rahat oluyor hamile yastığına gerek kalmıyor...hatta acaba yastıktanmı rahatsız oluyor diye düşündüm sen koyuyormusun yastık falan cnm

Yok canım ben koymuyorum yastık. Hamile yastıkları varmış ama sanki ozaman da bebek rahatsız olur gibi geliyor bana

Yok canım ben koymuyorum yastık. Hamile yastıkları varmış ama sanki ozaman da bebek rahatsız olur gibi geliyor bana

canım ya hamile yastığına o kadar para vermye inan değmez
ben sitelerden birinde görmüştüm 100 tl insaf
normal yastık ddeneyin bak ben çok rahat ediyorum

Hee ben yanlış mı anladım, bacağımın arasına yan yatarken koyuyorum yastık. ama karnıma destek olması için koymuyorum

canım ya hamile yastığına o kadar para vermye inan değmez
ben sitelerden birinde görmüştüm 100 tl insaf
normal yastık ddeneyin bak ben çok rahat ediyorum

Bence de değmez. Bu arada inş. iyi çıkar canım sonuçların. Aile hekimi yapıyosa süper ben de bi arayıp sorayım ama sanmıyorum yaptıklarını

Back
X