• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Valla canım Haftasonu işin zor görünüyor.Aman diyeyim kendini zorlama.İlk anlamazsın akşama tutulursun:38:
Düzenleme sonrası fotoğraf paylaş canım.Hepimize fikir olur hem.
Biz oda boşaltmayı günlere yaydık.Nihayet son buldu.Şimdilik odası boyandı ama çok iş var daha:( parkeler ilaçlanacak her ihtimale karsı sonrada cilalanacak.
Kapısı değişecek felan.
Hepimize kolaylıklar versin.Gönlümüze göre yapalım herşeylerini inşallah:38:

cnm ne güzel hazırlıklar başlamı. ben daha hiçbişey almadım. park yatağını beğendim kızımın sizce nasıl.BaByMOON OYUN PARK BEŞİK+UYKU SETİ+YATAK 3'LÜ S GittiGidiyor'da 43583512

selam kızlar.aranıza yeni geldim. bir arkadaş cinsellik hakkında bişiler sormuş.benim doktorum herhangi bir sıkıntı olmadığını aynen karı kocalığınıza devam edin cinsellik serbest dedi.önce muayene ediyor çocuğa bakıyor sonra bir kısıtlama yapmanıza gerek yok önceki hayatınıza devam edin diyor. komşumun düşük riski vardı onalarada 2 ay cinselliği yasakladı ve 5.ayından sonra tamam artık sıkıntı kalmadı serbestsiniz ama genede çok yüklenmeyin tedbirli olun demiş. aynı doktora gitti onlarda. utanmayınız arkadaşlar sorun içinizde kalacağına öğrenin.doktor yolda görse sizi hatırlamıyor. binbir türlü hastaları var ve bu soruya emin olun çok alışıklar.
bu arada burada kilolarınıza da dikkat ettimd. 2 gün önce benim 23+4 iken oğlum 570gr ve 29cm idi. burada yazılanlara göre bana çok düşük geldi.biraz üzüldüm. açlık şekerim normal,1 saatlik kan şekerim 170 çıktı.doktor 1 hafta sonra gene geleceksin.hamur yasak, şekerli şeyler yasak, ancak çok zorlandığında kepek ekmeği yiyeceksin dedi. 85 kilo ile hamile kaldım boy 1,67. ilk 4 ay 2 kilo verdim ve şimdi 86 kiloyum. son 3 haftada 3 kilo aldım birden noluyo anlamadım.sizde durumlar nasıl

Benim kızım da 23+5de 588 gramdı :( Açıkcası bende düşük olduğunu düşünüyorum.15günde 100gram alması az geliyor:(
Doktor kontrolümüzü sabırsızlıkla bekliyorum.

:):) Bizim de 2-3 değişiyor. Zaten artık eskisi gibi olmuyor ki psikolojimiz.Bi de koca göbekle rahat da olmadığım için nazlanıyorum bzaen ama isteğim azalmadı hala aynı:):)

İlk muayenede soramamıştım utandığım için doktora:) Sonra ark.lar annem filan bana ara verin sakıncalı dedi, eşim de bu tarz konuları bir yerlerden duymuş yanıma yanaşmıyor,aklı bebekte.Cesaretimi topladım sordum mecburen. Doktor eskisi gibi devam edin hiç bir şey olmaz,sorun vs yok dedi. Tabi düşük tehlikesi olsa, ağrı vs olsa asla olmaz,aklımıza bile gelmez ama herşey normaldi çok şükür. Bir de ben önceden hep bu siteden okuyordum,çevremde de duydum son aylar normal doğumu kolaylaştırıyormuş. Aaayy konuyu nerden nereye getirdim dimi:):) hiç de utanmıyorum ben yaaa ayıp bana

bizimde haftada 3ü buluyo :)
doktora sormadık bişey ama sakınca yok diye okuduk
eğerki bi tehlike yoksa hamilelikle ilgili tabi
bi sıkıntımız yok şükür :)

Canım doğru diyorsun bence de en kolayı oda almak. Benim aşağı yukarı 3 ay oldu,alacağımız oda kafamızda belli. Alınca da 1-2 haftaya hemen gelecek ama maddi olarak planlarımız tutmuyor bu aralar,bir de araba alma telaşına da girdi eşim artık hayırlısı. Ay başında alacağız bu sefer odayı inş. :)

ceyz canım kampanyalarda var mesela ben bellonadan aldım 6+2 taksit ve 3 ay erteleme varmış taa ocakta başlıyor taksitler birde haberımız yoktu açıkcası keşke hemen başlasaydı dedım ben kampanyalaradaq bakabılrsın

kececi canım üzme kendini.Bebişlerimizden gelen herşeyin başımızın üstünde yeri var napalım katlancaz:) Hem belki çatlak değildir ya ben sürekli bakıyorum damarlar filan görünüyor ama çatlayacakmı o damar olan yerler bilmiyorum,annemde çok çatlak var belki de ona çekerim:) Bol su iç cnm bir de hep nemli olsun belki kremini yağını filan da değiştirebilirsin.

ben lierac kullanıyorum sanırım henuz çatlamadı

Canım doğru diyorsun bence de en kolayı oda almak. Benim aşağı yukarı 3 ay oldu,alacağımız oda kafamızda belli. Alınca da 1-2 haftaya hemen gelecek ama maddi olarak planlarımız tutmuyor bu aralar,bir de araba alma telaşına da girdi eşim artık hayırlısı. Ay başında alacağız bu sefer odayı inş. :)

kececi canım üzme kendini.Bebişlerimizden gelen herşeyin başımızın üstünde yeri var napalım katlancaz:) Hem belki çatlak değildir ya ben sürekli bakıyorum damarlar filan görünüyor ama çatlayacakmı o damar olan yerler bilmiyorum,annemde çok çatlak var belki de ona çekerim:) Bol su iç cnm bir de hep nemli olsun belki kremini yağını filan da değiştirebilirsin.

ceyz canım kampanyalarda var mesela ben bellonadan aldım 6+2 taksit ve 3 ay erteleme varmış taa ocakta başlıyor taksitler birde haberımız yoktu açıkcası keşke hemen başlasaydı dedım ben kampanyalaradaq bakabılrsın

ben lierac kullanıyorum sanırım henuz çatlamadı

Allah hayra cikarsin canim :34: bu hafta sonu bizim pek bi yorucu olacak kismetse oglusumuzun odasini bosaltabilmek icin odadaki esyalari diger odaya almamiz diger odadaki bazi esyalari salona kaydirmamiz ve bebisimizin besiginin yatak odamizda mantikli bi sekilde yatagimizin yaninda durabilmesi icin yatagin yonunu degistirmemiz, antredeki kosu bandi ve bisikleti yatak odasina almamiz haa bide salondaki berjerlerden birini de yatak odasina almamiz (emzirme koltugu olarak kullanmayi dusunuyorum) gerekiyoooo :52: anlayacagin c.tesi pazar ev savas alanina donecek axicik aaaa bide bayramdan sonra yatak odasinin petegini buyutuces bbisimiz usumedin diye bideee daha yazlik kislik olayi var onlari da halletmek lazim cok isimiz var cookkk.... Ama hic birini dert etmiyorum cunku cok heyecanli cok hayirli ve kutsal bi amac ugruna yapiliyo hepsi, hersey bisekilde hallolur Allahin izniyle yeter ki bebegimiz saglikli sihhatli olsun :nazar:

Caninizi sıkmıslar bayaa, hem onca para alip hem de boyle saygisiz muamele etmeleri tatsiz olmus ama cok sukur bebisin saglikli masallah :nazar: bide daha 6 kg almissin buna mi cok dedi dr hahaaa beni gorse ucar heralde zira masallahimiz var 11 kg aldik toplamda :nazar::1: buarada mobilyaniz hayirli olsun canim kuzucugun saglikli mutlu gunlerde kullansin insallah :16:

Mothercare kozyataginda vardi outlet ama hala duruyo mu bilmem canim.. Saskinbakkaldaki magazasinda cok cesit oluyomus bi arkadadim soylemisti ama inan henuz gidemedigim icin bilmiyorum he bide bayram sonuna kadar sanirim %50 indirim var canim :34:

Yapmaa ama annesi prensesin de uzulur sen aglarsan :5: Allah saglik versin tatlim :16:

Amin canım:)

evet gercekten ben aglarken o nasıl tekmelıyordu:) sonra sustum ztn:)

butikbebe siparişim kargoya verilmiş yupppiiiiiiiiiii:118::118::118:

Kesinlikle üzüldüğümüzü anlıyorlar.Ben burdayım anneee diye bağırıyorlar:))
ben de bi gece uykudan uyanıp eşimin hala gelmediğini farketmiştim ve hüngür hüngür ağlamıştım:( ne tekmeler yedim :)
Ama ertesi gün muayene sırasında kendini sakladı resim bile alamadık :( Resmen cezalandırdı beni:(

Bende Lierac kullanıyorum bi tüp bitti bile.Haftada 3-4 kez banyo sonrası kullanıyorum.Diğer akşamlar da kakao yağlı bir krem sürüyorum bazen de vaselin krem kullanıyorum mis kokuyor:)Kızımla konuşmayı da ihmal etmiyorum elbette.

ben de bi gece uykudan uyanıp eşimin hala gelmediğini farketmiştim ve hüngür hüngür ağlamıştım:( ne tekmeler yedim :)
Ama ertesi gün muayene sırasında kendini sakladı resim bile alamadık :( Resmen cezalandırdı beni:(

Bende Lierac kullanıyorum bi tüp bitti bile.Haftada 3-4 kez banyo sonrası kullanıyorum.Diğer akşamlar da kakao yağlı bir krem sürüyorum bazen de vaselin krem kullanıyorum mis kokuyor:)Kızımla konuşmayı da ihmal etmiyorum elbette.

Belfücüm benimde lierac 1 tüp bitti sayılır ben sabah akşam sürüyorum banyoya girdiğimdede haftada 1 yada 2 kez bebeyağı ıslakken sürüyorum benim göğüslerimin alt kısmı 2. ayda çatladı liearac durdurdu çatlamayı ama geçirmedi birde göbeğime sürüyorum kakao yağı alcaktım ama unutuyorum nerden alınıyor?

Valla canım Haftasonu işin zor görünüyor.Aman diyeyim kendini zorlama.İlk anlamazsın akşama tutulursun:38:
Düzenleme sonrası fotoğraf paylaş canım.Hepimize fikir olur hem.
Biz oda boşaltmayı günlere yaydık.Nihayet son buldu.Şimdilik odası boyandı ama çok iş var daha:( parkeler ilaçlanacak her ihtimale karsı sonrada cilalanacak.
Kapısı değişecek felan.
Hepimize kolaylıklar versin.Gönlümüze göre yapalım herşeylerini inşallah:38:

Evet canim dikkat etmemiz lazim dogru diyosun :42: masallah siz bayaa kolaylamissiniz canim biz daha boya mi yoksa duvar kagidi mi ona karar vermeye calisiyoruz o arada hic diilse odalari tanzimleyelim dedik kismetse bayram sonrasi da mobilyalarimizi siparis ederis insallah aralik ortasi gibi anca teslim ederlermis cunku o arada da odamizi hazir etmis olurus insallah :16:
Dedigin gibi is cok canim ama gayet heyecanli dimi :32: Allah icimize sindirsin insallah meleklerimiz saglikla gelsin aminnn :nazar:

butikbebe siparişim kargoya verilmiş yupppiiiiiiiiiii:118::118::118:
Yaaa benimkiler hala tedarik surecinde ..

Ayyy yerim ben akilli kuzucuklar masallah hepsine :nazar: belfücüm senin prensesin inatci mi olacak acaba :26:

Son düzenleme:
Kizlar masallah Allah muhabbetinizi artirsin :)) oku oku bitiremedim bir turlu :)
İs yogunlugu bu ara fena, ara ara girip okuyorum ama yanitlamaya bir turlu vakit bulamiyorum.
Anneler iyi, bebisler iyi okudugum kadariyla :) insallah kucagimiza alacagimiz gunler de gelecek hayirlisiyla.
Biz de yarin detayliya girecegiz, cok heyecanliyim kizimi gorecegim icin.
Gecen hafta Hasim İscan gecidine gidip arabasini aldik kucuk hanimin, bu hafta da insallah oda siparisini verecegiz.
Anneannesi de nihayet dondu yazliktan havalar soguyunca, artik alisverise resmen start verecegiz :)
Herseyin kucugu guzel, hepsi o kadar tatli ki yumuk yumuk :)
Havuzluhana da gitmeyi cok istiyorum annemle birlikte, bakalim kismet olursa bayramdan sonra insallah.
Bu arada reflu ve mide problemleri bende acayip bir boyuta ulasti artik, oyleki sol tarafimda kaburgamin orasi resmen uyusuyor.. Gaviscon vermisti drum zaten, onu iciyorum ama tabiki yediklerime de dikkat ediyorum. Gecen gun 1 mandalina hayatimi karartti diyebilirim.. Bu aralar canim nasil tatli istiyor size anlatamam ama :( midemin mahvolacagini bile bile kendimi tutamiyorum..
Ay ne uzun yazmisim :) hepinizi be minislerinizi kocaman opuyorummmmm!

arkadaşlar merhaba lierac kullananlar $1887_buyuk.webp bundan mı kullandınız ve memnun musunuz benimde bşım dertte göğüslerim de çatlak oldu hepppp

Kizlar masallah Allah muhabbetinizi artirsin :)) oku oku bitiremedim bir turlu :)
İs yogunlugu bu ara fena, ara ara girip okuyorum ama yanitlamaya bir turlu vakit bulamiyorum.
Anneler iyi, bebisler iyi okudugum kadariyla :) insallah kucagimiza alacagimiz gunler de gelecek hayirlisiyla.
Gecen hafta Hasim İscan gecidine gidip arabasini aldik kucuk hanimin, bu hafta da insallah oda siparisini verecegiz.
Anneannesi de nihayet dondu yazliktan havalar soguyunca, artik alisverise resmen start verecegiz :)
Havuzluhana da gitmeyi cok istiyorum annemle birlikte, bakalim kismet olursa bayramdan sonra insallah.
Bu arada reflu ve mide problemleri bende acayip bir boyuta ulasti artik, oyleki sol tarafimda kaburgamin orasi resmen uyusuyor.. Gaviscon vermisti drum zaten, onu iciyorum ama tabiki yediklerime de dikkat ediyorum. Gecen gun 1 mandalina hayatimi karartti diyebilirim.. Bu aralar canim nasil tatli istiyor size anlatamam ama :( midemin mahvolacagini bile bile kendimi tutamiyorum..

Hosgeldiniz tatlimmm ozledik:38: insallah yari n guzel haberlerle donersiniz sizde :nazar: ohhh gule gule saglikli gunlerde kullansin prensesin arabasini :55: ne aldiniz canimm? Biz hala kraft twist dusunuyoruz ama netlestiremedik henuz.. :44: ahhh o mandalinalar yokmuuuu canim nasil istiyo anlatamamm ama yiyince de midem agzima geliyo :30:
Biz de kismetse seker yuklemesi icin dr.umuza gidices yatin insallah kolay olur ve saglikli guzel haberler aliriz aminnnn :nazar:

Belfücüm benimde lierac 1 tüp bitti sayılır ben sabah akşam sürüyorum banyoya girdiğimdede haftada 1 yada 2 kez bebeyağı ıslakken sürüyorum benim göğüslerimin alt kısmı 2. ayda çatladı liearac durdurdu çatlamayı ama geçirmedi birde göbeğime sürüyorum kakao yağı alcaktım ama unutuyorum nerden alınıyor?

Işılayım ben kakao yağı direk kullanmıyorum. Palmers'in Cocoa Butter diye bi kremi var 20-22 lira gibi bişey onu kullanıyorum.Lierac kremi de kendimce banyo sonrası vücuda daha iyi nufüs edeceğinden göğüslerden diz kapaklarına kadar uyguluyorum.Diğer akşamlarda da Palmers'i kullanıyorum.Bu arada ben lierac kremi eczanemizde.com dan alıyorum.Sürekli indirimde oluyor.Birde not bölümüne anne çocuk bakım ürünlerinin testerlerından istediğinde yolluyorlar.Ya da özellikle belli bir marka varsa direk marka adı vererek ürünlerinin denemelerini isteyebilirsin.Bana lansinoh krem,biotherma ıslak mendil ve sebamedin sampuan,losyon ve sabunu gelmişti.Bebeyağı da süper nemlendiriyor ben yağlı hisse dayanamıyorum sadece :) Bol bol su içmekte de fayda var.

Evet canim dikkat etmemiz lazim dogru diyosun :42: masallah siz bayaa kolaylamissiniz canim biz daha boya mi yoksa duvar kagidi mi ona karar vermeye calisiyoruz o arada hic diilse odalari tanzimleyelim dedik kismetse bayram sonrasi da mobilyalarimizi siparis ederis insallah aralik ortasi gibi anca teslim ederlermis cunku o arada da odamizi hazir etmis olurus insallah :16:
Dedigin gibi is cok canim ama gayet heyecanli dimi :32: Allah icimize sindirsin insallah meleklerimiz saglikla gelsin aminnn :nazar:

Oda boşaldı mı ard arda gelir tüm işler canım.Bakmışsın herşeyde cuk diye uyuşmuş birbiriyle :) Duvar kağıdı her zaman daha şık duruyor ama az daha maliyetli.Bazı odalarda da tek duvarda duvar kağıdı kullanıyorlar.Örnek bulursam resim eklerim senin için.Herşey gönlüne göre olsun canım:) Bende ekim başı sipariş ettim bayram da araya girince ekim sonu anca odası gelir diye düşünüyorum bakalım artık.
Çok heyecanlı ve çok keyifli hele bebeklerimizi içinde düşününce :)) Sağlıkla gelsinler kucaklarımıza :))

Yaaa benimkiler hala tedarik surecinde ..

Ayyy yerim ben akilli kuzucuklar masallah hepsine :nazar: belfücüm senin prensesin inatci mi olacak acaba :26:

Bana da öyle geliyor canım.Bende çok nazlıydım bebeyken.Yemek yedirmek için masaların üstüne tırmanırlardı :) Kızım da hem yaramaz hem inatçı keçi olavak sanırım:))

Ayy ne güzel yarın kızışını görcen şahane :) Güzel haberler getir bize.
Herşeyleri minnak aldıkça alasın geliyor:) Şimdiden keyifli alışverişler.
Mandalina çok asitli kuzu yeme bence, daha da kötü eder mideni.

arkadaşlar merhaba lierac kullananlar Eki Görüntüle 536371 bundan mı kullandınız ve memnun musunuz benimde bşım dertte göğüslerim de çatlak oldu hepppp

Canım ben normal kreminden kullanıyorum.Bu serumu bildiğim kadarıyla

arkadaşlar merhaba lierac kullananlar Eki Görüntüle 536371 bundan mı kullandınız ve memnun musunuz benimde bşım dertte göğüslerim de çatlak oldu hepppp

canım burda tüp olanlar en uygun site bu burdan alabilirsin.

Belfücüm lierac ben bacaklara harcamaya kıyamıyorum aslında bacaklarım iyice çatladı ama çok gıdıyor diye göbeği ön planda tutuyorum :)

Bana çok pahalı yüz ürünlerinin testerlarını koymuşlar ben anne bebek ürünleri koyun derim birdahakine sağol cnm

Hosgeldiniz tatlimmm ozledik:38: insallah yari n guzel haberlerle donersiniz sizde :nazar: ohhh gule gule saglikli gunlerde kullansin prensesin arabasini :55: ne aldiniz canimm? Biz hala kraft twist dusunuyoruz ama netlestiremedik henuz.. :44: ahhh o mandalinalar yokmuuuu canim nasil istiyo anlatamamm ama yiyince de midem agzima geliyo :30:
Biz de kismetse seker yuklemesi icin dr.umuza gidices yatin insallah kolay olur ve saglikli guzel haberler aliriz aminnnn :nazar:

İnsallah hayatim yarin iyi haberler vericem sizlere. Biz Jane marka araba aldik. İspanyol markasi. Arastirdigim kadariyla cok guvenilir. Concord markasi Jane nin yan markasiymis meger. Anakucagi Matrix Light diye bir model; 180 derece yatabiliyor, boylece portbebe gibi de kullanabiliyorsun. Acikcasi diger anakucaklarindan biraz daha agir (1kg kadar) ama bebisleri 2 saatten fazla anakucaginda yatirmayin diyor tum doktorlar. Bu yuzden bunu tercih ettik. Bir de katlamasi cok kolay, puset uzerindeyken de katlanabiliyor ve pazar arabasi gibi tekelerlerinin uzerinde cekerek tasiyabiliosun katliyken.. Bu arada benim doktorum seker yuklemesiyle ilgili bis demedi henuz.. Kasim basinda gidccegim o zaman sorucam ben de..

Işılayım ben kakao yağı direk kullanmıyorum. Palmers'in Cocoa Butter diye bi kremi var 20-22 lira gibi bişey onu kullanıyorum.Lierac kremi de kendimce banyo sonrası vücuda daha iyi nufüs edeceğinden göğüslerden diz kapaklarına kadar uyguluyorum.Diğer akşamlarda da Palmers'i kullanıyorum.Bu arada ben lierac kremi eczanemizde.com dan alıyorum.Sürekli indirimde oluyor.Birde not bölümüne anne çocuk bakım ürünlerinin testerlerından istediğinde yolluyorlar.Ya da özellikle belli bir marka varsa direk marka adı vererek ürünlerinin denemelerini isteyebilirsin.Bana lansinoh krem,biotherma ıslak mendil ve sebamedin sampuan,losyon ve sabunu gelmişti.Bebeyağı da süper nemlendiriyor ben yağlı hisse dayanamıyorum sadece :) Bol bol su içmekte de fayda var.

Oda boşaldı mı ard arda gelir tüm işler canım.Bakmışsın herşeyde cuk diye uyuşmuş birbiriyle :) Duvar kağıdı her zaman daha şık duruyor ama az daha maliyetli.Bazı odalarda da tek duvarda duvar kağıdı kullanıyorlar.Örnek bulursam resim eklerim senin için.Herşey gönlüne göre olsun canım:) Bende ekim başı sipariş ettim bayram da araya girince ekim sonu anca odası gelir diye düşünüyorum bakalım artık.
Çok heyecanlı ve çok keyifli hele bebeklerimizi içinde düşününce :)) Sağlıkla gelsinler kucaklarımıza :))

Bana da öyle geliyor canım.Bende çok nazlıydım bebeyken.Yemek yedirmek için masaların üstüne tırmanırlardı :) Kızım da hem yaramaz hem inatçı keçi olavak sanırım:))

Ayy ne güzel yarın kızışını görcen şahane :) Güzel haberler getir bize.
Herşeyleri minnak aldıkça alasın geliyor:) Şimdiden keyifli alışverişler.
Mandalina çok asitli kuzu yeme bence, daha da kötü eder mideni.

Canım ben normal kreminden kullanıyorum.Bu serumu bildiğim kadarıyla
.

Belfucan insallah tatlim :) bu aksam nar yedim o da ayni etkiyi yapti bu arada :) meyve yemek haram oldu bana :))

günaydın kızlar.. dün ikinci aşıyıda oldum,ve bütün gece yine ağrıdan uyuyamadım :(( şimdide işyerindeyim. gözümden uyku akıyor. mecbur çalışıcam bu gün .2 gün önce doktor 1 ay sonra gel dedi kontrole. valla şimdiden özledim oğlumu ,nasıl dayanıcam bilmiyorum :(( sizler nasılsınız,umarım bir yaramazlık yoktur ?

Dun gece ruyamda hayirdir insallah cok gusel bi duvar kagidi aliyoduk onu bulabilirsek kesinlikle duvar kagidi yaparim sma ruyamda boyle boyle bisi gordum aynisi sizde var mi desem deli mi bu derler heralde bana :9:
Insallah canim benim hepimizin gonlune gore versin rabbim hayirlisiyla :nazar:
Ooo hadi bakalim insallah istedigin gibi olmustur prensesinin cicileri annesi :16:
Oyyy Allah kolaylik versin guselim desene anneannesi dejavu yasicak kucuk kuzuyla :34:

İnsallah hayatim yarin iyi haberler vericem sizlere. Biz Jane marka araba aldik. İspanyol markasi. Arastirdigim kadariyla cok guvenilir. Concord markasi Jane nin yan markasiymis meger. Anakucagi Matrix Light diye bir model; 180 derece yatabiliyor, boylece portbebe gibi de kullanabiliyorsun. Acikcasi diger anakucaklarindan biraz daha agir (1kg kadar) ama bebisleri 2 saatten fazla anakucaginda yatirmayin diyor tum doktorlar. Bu yuzden bunu tercih ettik. Bir de katlamasi cok kolay, puset uzerindeyken de katlanabiliyor ve pazar arabasi gibi tekelerlerinin uzerinde cekerek tasiyabiliosun katliyken.. Bu arada benim doktorum seker yuklemesiyle ilgili bis demedi henuz.. Kasim basinda gidccegim o zaman sorucam ben de..

.

Belfucan insallah tatlim :) bu aksam nar yedim o da ayni etkiyi yapti bu arada :) meyve yemek haram oldu bana :))

guzel gunlerde kullanin insallah tatlimmm. Concord da kaldi aslinda bizim de aklimiz ama acucik pahali bizim icin :17:
Muz yeee guselimmm ben son bi haftadir sutle birlikte muz yiyorum midem yanmiyo cik sukur hem karnimda doyuyooo :49:

Günaydın kızlar selam olsun herkese mıde yanmalarımı başladı sankı bende dunden berı var gerçi çok kek pasta yedım ondanmı yoksa mıde yanmalarımı başladı bılemedım

Back
X