• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Benimki de 2 gundur tembel biraz nie bole oluyo anlamaya calisiyorum cok tedirgin oluo insan ister istemez normal bunlar diye dusunup teselli oluyorum

Hassas olduğun dönemdesin demekki tatlım,ara ara yaşıyorum hepimiz bu durumları.
Hamilelik piskoloji bozuyor sanırım :) Ağlama kuzucum oğluşun yaramaz değil bak uslu miniğin böyle düşün, unutma bunun sonrası da var :))

cinsiyeti öğrenmişsin hayırlı olsun cnm...aman dikkat et kendine çok şükür bişiyi yokmuş kızının...sanada geçmiş olsun ayrıca üşütme ayaklarını özellikle...

bende yatak odası yapmıyacağım şimdi yaza tayin durumumuz var ondan sonra alırım diyorum...hata park yatak almayı düşünüyordum ondan bile vazgeçebilirim...maddi yönden çok sıkışmamak için odayı birkaç ay ertelemeniz mantıklı olabilir karar sizin

cnm bazen o kadar hareketli oluyorki bazen de tam aksine az hareketli endişe etme bence bu konuda normaldir..bizim bile günümüz günümüzü tutmuyor

belfüüüüü bu arada aldığun şey çok cici güle güle giysin kızın :nazar::nazar:

çok haklısınız kızlar
çok çok teşekkür ederim size
okula gideyim artık
öpüldünüz:54:

bişey sormak istiyorum sözleşmeliyim ile doktora gitmrk için sevkmi almalıyım aile hekiminden yoksa sadece müdüre söyleyip gidebilirmiyim

meraba kızlarr benimde kuzum şubatta geliceek aranıza gelebilirmiyim bendee:17::17:

selam kıslarrr.. hafta sonu yoktum, şehir dışındaydık, hiç giremedim nete. şimdi geçmişi okudum bi sıkıntınız yok çok şükür ufak tefek duygusal trawmalar dışında... o ara ara bendede oluyor.. bizde 3 günlüğüne şehir dışına çıktık bebek alışverişi için (malum bu şehirde bişey bulmak mümkün değil).. vee kıyafetleri kişisel bakımı, banyo takımını tamamladık, oyun halısı ve hatta oyuncak bile aldık hevesten :24: 3 gün boyunca 2 şehiri (elazığ, malatya) geze geze aldık, çok ama çokk yorucu ama çok zevkli bir alışverişti. babamız şehir dışına çıkmadan önce listeyi görünce, çok kabarık bir liste çok abartmış gördüm seni diye dalga geçiyordu benimle, alışveriş zamanında hep frenleyen ben oldum, ona kalsak aldıklarımızın iki katını alırdık kesin :9: bizim şuan tek eksiğimiz park beşik ve yatağı kaldı, artık onuda netten siparişle alıcaz.. :kkk: benden haberler bu kadar, yarında kontrolum var, idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum, tekrar tahlil yaptırıcam inş tekrar antibuyotik kullanmak zorunda kalmam, içim hç rahat etmiyor :41:

kızlar netten bir yazı buldum paylaşmak istedim
Doğum Çantası - Hastane Çantası Hazırlama

Doğum çantama (valizime) neler koymalıyım ya da doğum çantam da neler olmalı? Iste bu sorunuzun cevabini asagidaki yazimizda eksiksiz sekilde bulabilirsiniz.

Bir anne adayı hastane çantasını hazırlarken doğum yapacağı mevsime çok önem vermeli, ona göre giysi koymalıdır. Ayrıca doğum yapacağı hastaneden anne ve bebek için temin edecekleri şeyleri öğrenmelidir. Böylece anne adayı çantasını gereksiz, kullanmayacağı eşyalarla doldurmuş olmaz. Doğum çantası ihtiyacı olan her şeyin elinin altında olmasını sağlayacağından bir anne adayı için çok önemlidir. Erken doğum ihtimaline karşı doğuma birkaç ay kala hazır olması gereken bu çanta sayesinde anne adayı kendisini daha rahat hissedecektir.

Doğum Çantası - Anne İçin Gerekenler

Hamilelik ve doğum takip kartınız ve doktor kontrollerinizin bulunduğu dosyanız, son yaptırdığınız kan ve idrar tahlilleriniz, sigorta kartınız, sağlık karneniz.
Yakınlarınızın telefon numaraları
Nakit para
3 adet önden açılan gecelik
1 adet sabahlık
Deodorant, diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, sabun, ıslak temizleme mendilleri, kulak pamuğu vb kişisel eşyalarınız
Saçlarınızı rahatça toplayabileceğiniz toka ya da bant
3-4 adet özellikle önden kopcalı emzirme sütyeni ve pedleri
Meme uçları için krem, göğüs kalkanı
Göğüs pompası (özellikle meme başı olmayan hanımlar için)
İhtiyacı kadar pamuklu ve tek kullanımlık iç çamaşırları
1 paket hijyenik kadın pedi
1-2 adet atlet
Kağıt peçete ve havlu
Eve dönerken giyebileceğiniz rahat kıyafetler
Ayağınızı sıcak tutacak kalın çoraplar
İçinde rahat ettiğiniz kolay giyilebilen alçak topuklu, kaymayan bir çift terlik
Sizi dinlendirip rahatlatacak sevdiğiniz kitap, dergi, teyp ve kasetler
Hastaneye giderken yolda rahat etmenizi sağlayacak yastık

Doğum Çantası - Bebek İçin Gerekenler

2 tane bady (Mevsime göre kısa veya uzun kollu)
2 tane tulum
2 tane çorap
2 tane ağız mendili
2 tane pijama altı
2 tane şapka ve eldiven
2 takım kıyafet (zıbın takımı, pijama takımı, patiği, başlığı vs)
Yelek ve hırka
Battaniye
3–4 tane bebek bezi
Araba koltuğu/ana kucağı veya portbebe
Havlu, ıslak mendil
2 tane önlük
2 tane yelek
Bebe şampuanı
Saç Fırçası
Kirli çamaşır torbası

Süpersin canım.Çok faydalı oldu inan:38:

meraba kızlarr benimde kuzum şubatta geliceek aranıza gelebilirmiyim bendee:17::17:

Hoşgeldin canımm:38: Sağlıkla gelsin meleğinn:nazar:

selam kıslarrr.. hafta sonu yoktum, şehir dışındaydık, hiç giremedim nete. şimdi geçmişi okudum bi sıkıntınız yok çok şükür ufak tefek duygusal trawmalar dışında... o ara ara bendede oluyor.. bizde 3 günlüğüne şehir dışına çıktık bebek alışverişi için (malum bu şehirde bişey bulmak mümkün değil).. vee kıyafetleri kişisel bakımı, banyo takımını tamamladık, oyun halısı ve hatta oyuncak bile aldık hevesten :24: 3 gün boyunca 2 şehiri (elazığ, malatya) geze geze aldık, çok ama çokk yorucu ama çok zevkli bir alışverişti. babamız şehir dışına çıkmadan önce listeyi görünce, çok kabarık bir liste çok abartmış gördüm seni diye dalga geçiyordu benimle, alışveriş zamanında hep frenleyen ben oldum, ona kalsak aldıklarımızın iki katını alırdık kesin :9: bizim şuan tek eksiğimiz park beşik ve yatağı kaldı, artık onuda netten siparişle alıcaz.. :kkk: benden haberler bu kadar, yarında kontrolum var, idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum, tekrar tahlil yaptırıcam inş tekrar antibuyotik kullanmak zorunda kalmam, içim hç rahat etmiyor :41:

Ne kadar güzel çoğu eksikleri halletmişsin canım:) Güzel günlerde kullansın miniğin:nazar:
İnşallah kurtulmuşsundur canım.Hepimizin korkulu rüyası :(

Ne kadar güzel çoğu eksikleri halletmişsin canım:) Güzel günlerde kullansın miniğin:nazar:

sağolsın canım Allah razı olsun rabbim cümlemizin evladını hayırlı sağlıklı naisp etsin sağlıkla alalım kucağımıza inşşş AMİNNNNNNNNNNN

sağolsın canım Allah razı olsun rabbim cümlemizin evladını hayırlı sağlıklı naisp etsin sağlıkla alalım kucağımıza inşşş AMİNNNNNNNNNNN

Selam kızlar iyi haftalar herkese, nasılsınız.Benim pilim bitmiş gibiyim resmen,bahsettiğiniz travmalar bana da oluyor ara ara. Ek olarak çok fena sırt ağrım var yeni yeni başlıyor bizde,masa başındayım.Ne kadar mola versem de banamısın demiyor:( kurtulma yolunu bilen var mı:(

kızlar netten bir yazı buldum paylaşmak istedim
Doğum Çantası - Hastane Çantası Hazırlama

Doğum çantama (valizime) neler koymalıyım ya da doğum çantam da neler olmalı? Iste bu sorunuzun cevabini asagidaki yazimizda eksiksiz sekilde bulabilirsiniz.

Bir anne adayı hastane çantasını hazırlarken doğum yapacağı mevsime çok önem vermeli, ona göre giysi koymalıdır. Ayrıca doğum yapacağı hastaneden anne ve bebek için temin edecekleri şeyleri öğrenmelidir. Böylece anne adayı çantasını gereksiz, kullanmayacağı eşyalarla doldurmuş olmaz. Doğum çantası ihtiyacı olan her şeyin elinin altında olmasını sağlayacağından bir anne adayı için çok önemlidir. Erken doğum ihtimaline karşı doğuma birkaç ay kala hazır olması gereken bu çanta sayesinde anne adayı kendisini daha rahat hissedecektir.

Doğum Çantası - Anne İçin Gerekenler

Hamilelik ve doğum takip kartınız ve doktor kontrollerinizin bulunduğu dosyanız, son yaptırdığınız kan ve idrar tahlilleriniz, sigorta kartınız, sağlık karneniz.
Yakınlarınızın telefon numaraları
Nakit para
3 adet önden açılan gecelik
1 adet sabahlık
Deodorant, diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, sabun, ıslak temizleme mendilleri, kulak pamuğu vb kişisel eşyalarınız
Saçlarınızı rahatça toplayabileceğiniz toka ya da bant
3-4 adet özellikle önden kopcalı emzirme sütyeni ve pedleri
Meme uçları için krem, göğüs kalkanı
Göğüs pompası (özellikle meme başı olmayan hanımlar için)
İhtiyacı kadar pamuklu ve tek kullanımlık iç çamaşırları
1 paket hijyenik kadın pedi
1-2 adet atlet
Kağıt peçete ve havlu
Eve dönerken giyebileceğiniz rahat kıyafetler
Ayağınızı sıcak tutacak kalın çoraplar
İçinde rahat ettiğiniz kolay giyilebilen alçak topuklu, kaymayan bir çift terlik
Sizi dinlendirip rahatlatacak sevdiğiniz kitap, dergi, teyp ve kasetler
Hastaneye giderken yolda rahat etmenizi sağlayacak yastık

Doğum Çantası - Bebek İçin Gerekenler

2 tane bady (Mevsime göre kısa veya uzun kollu)
2 tane tulum
2 tane çorap
2 tane ağız mendili
2 tane pijama altı
2 tane şapka ve eldiven
2 takım kıyafet (zıbın takımı, pijama takımı, patiği, başlığı vs)
Yelek ve hırka
Battaniye
3–4 tane bebek bezi
Araba koltuğu/ana kucağı veya portbebe
Havlu, ıslak mendil
2 tane önlük
2 tane yelek
Bebe şampuanı
Saç Fırçası
Kirli çamaşır torbası

Listen için çok sağol canım, sade olmuş ne güzel bazı yerler karmakarışık yazıyor. 7-8 aylarda hazırlamak lazım Allah göstermesin ama erken doğum vs ihtimale karşı hazır olmak en iyisi

İnş. tahliller iyi çıkar, çok geçmiş olsun.Bebişin cicileri güle güle kullansın annesi inş.

Hoşgeldin byzglm, Allah analı babalı sağlıklı doğmayı nasip etsin inş. Amin

Kızlar ben çıkıyorum , herkese iyi akşamlar.

Üsküdar Rossmana gidiyorum. Prima bebek bezleri 20,90.
Bebedor ve Dr.Brows ürünlerinin 2.si %50 indirimliymiş.
Gitme imkanı olanlar 29 ekim son gün.

Merhabalar,

ayrıntılı ultrasondan donduk, çok şükür bebişim , ogluşum çok saglıklıymış, hareketliydi bu sefer oglum, elleri ayakları hareket halindeydi:)))

470 gram olmuş, bir de 19 persental yazıyor kagıtta ne demek bilen var mı?

Selam kızlar iyi haftalar herkese, nasılsınız.Benim pilim bitmiş gibiyim resmen,bahsettiğiniz travmalar bana da oluyor ara ara. Ek olarak çok fena sırt ağrım var yeni yeni başlıyor bizde,masa başındayım.Ne kadar mola versem de banamısın demiyor:( kurtulma yolunu bilen var mı:(

İnş. tahliller iyi çıkar, çok geçmiş olsun.Bebişin cicileri güle güle kullansın annesi inş.

AMİN CANIM TEŞEKKÜR EDERİM :29: sırt ağrısı için şunu söyleyebilirim, benimde çok çok yoğun bel ağrılarım vardı ama bir haftadır felan magnezyuma ve kalsiyma başladım. bilmiyorum hangisi iyi geldi, daha hafifledi ağrılarım, bitmedi ama kesinlikle azaldı. zaten doktorum çok fazla belim ağrıyor diyince bunları yazmıştı bana.. doktoruna danış başla derim bunlara

Benimki de 2 gundur tembel biraz nie bole oluyo anlamaya calisiyorum cok tedirgin oluo insan ister istemez normal bunlar diye dusunup teselli oluyorum

canım sen yorgun olunca bebekte az hareket ediyo..eğer 2 gündür yorduysan kendini ondandır biye tahmin ediorum biras dinlenince hareketlenmeye başlıolar:)

İyi akşamlar şubat anneleri..bende sizler gibi şubat annesi olacağım inşallah bugün 25.haftamızı doldurduk.Bu topiğin sessiz takipçilerindendim :6: bebeğimizin yatacağı yer için kafayı yemek üzerindeyim işin içinden çıkamıyorum eşim park yatak almak istiyor ama benim nedense hiç içime sinmedi bu park yataklar çok renkli güvenli gelmiyor bide.Ben karyola alalım diyorum ama bunun içinde iyi bişey almak mı yoksa ucuz bişey almak mı mantıklı bilemiyorum.Çilek,doğtaş ve belisin karyolalarına baktım en çok beğendiğim doğtaşın oldu.doğtaşın karyolası DOĞTAŞ - Birdy Bebek Odası
çileğin karyolası Çilek > Baby Dream Bebek Karyolası
belis karyola https://www.bebefix.com/Belis-Dove-Besik-TR-4714_41587.html#0
sizce hangisi mantıklı?

maşallah kuzuna ben de çabuk geçsin diyordum ama herkes bugünlerin kıymetini bil sonra bu rahatlığı çok arayacaksınız diyorlar...

canım benim, çok dikkat et çok geçmiş olsun... ben de ev içinde birkaç kez tökezledim de düşmedim şükür... benim ev iki katlı merdivenlerden iner çıkarken aklım çıkıyor düşeceğim diye Allah korusun...

maşallah prensesine:)

Saol canim
aman sende dikkatli ol Allah korusun

Gunaydin kadinlar kulubunun guzel anneleri ve melekleri onumuzde uzuunnnca bi tatil var saglikla guzel vakitler geciririz insallah :nazar:
Belki gezmelere gidersiniz diye bugunden bayramimiz kutlu olsun insallah bi dahaki bayrama kuzucugumuz ve esimizle birlikte saglikla oluruz amiiinnn :nazar::16:

Günaydın kızlar,

Hepinize bebekleriyle birlikte keyifli bir hafta dilerim.Aynı zaman da güzel bir bayram :38:

Detaylı ultrasonu atlatan arkadaşlar gözünüz aydın.:nazar:
Bugün girecek arkadaşlarla hayırlı haberlerle gelsinler inşallah.

Biz haftasonu odamızı bitirdik kabaca:) Ufak tefek işlerimiz kaldı.Yarın resim paylaşırım.
Sabah 2.tetenoz aşımı oldum.Şimdilik sıkıntım yok.
Vee kızım için mevlüdün de giymesi için bu şirin şeyi aldım.
Almak isteyenler acil butikbebe.com a gitsinler :)

Eki Görüntüle 537763
Ahh ben yerim seni kim bilir nasil yakisacak prensesine tütüsü masallah canim :nazar:
Odasinda saglikla buyusun insallah fotolari bekliosss :1:

günaydın arkadaşlar... detaylıya giren ve girecek olan arkadaşlara şimdiden sorunsuz geçmesini diliyorum. biizmde tekmelerimiz sertleşiyor günden güne. gece ne tarafıma yatarsam o taraftan yiyorum tekmeleri. rahatsız oluyor diye düşünüp yönümü değiştiriyorum fakat diğer yöndede aynı tekmelerden yiyorum.:1: birde mesela sol tarafımda hareket varken bir bakıyorum sağdanda oluyor. sanırım elleri ve ayakları.. ya o kadar hoşuma gidiyorki. kuzucuğum büyüdükçe hareketleri dahada hissedilir olmaya başladı:16:
Masallah kuzuna annesi :emir_bebek:

Gule gule guzel gunlerde kullansin kuzucun cicilerini canim sana da cok gecmis olsunn :nazar:

Kızlar ben çıkıyorum , herkese iyi akşamlar.

Üsküdar Rossmana gidiyorum. Prima bebek bezleri 20,90.
Bebedor ve Dr.Brows ürünlerinin 2.si %50 indirimliymiş.
Gitme imkanı olanlar 29 ekim son gün.
Yaaa keskem keskem dun gorseymisimm altunizadede calisiyorum bende gelirdimm ne gusel hem tanismis olurduk hemde meleklerimize ciciler bakardik :4: canim yeri tam neresi bu ogle arasinda giderim cok isim cikmazsa kismetse :46: sen neler aldin bakalim kuzuna annesi :16:

İyi akşamlar şubat anneleri..bende sizler gibi şubat annesi olacağım inşallah bugün 25.haftamızı doldurduk.Bu topiğin sessiz takipçilerindendim :6: bebeğimizin yatacağı yer için kafayı yemek üzerindeyim işin içinden çıkamıyorum eşim park yatak almak istiyor ama benim nedense hiç içime sinmedi bu park yataklar çok renkli güvenli gelmiyor bide.Ben karyola alalım diyorum ama bunun içinde iyi bişey almak mı yoksa ucuz bişey almak mı mantıklı bilemiyorum.Çilek,doğtaş ve belisin karyolalarına baktım en çok beğendiğim doğtaşın oldu.doğtaşın karyolası DOĞTAŞ - Birdy Bebek Odası
çileğin karyolası Çilek > Baby Dream Bebek Karyolası
belis karyola https://www.bebefix.com/Belis-Dove-Besik-TR-4714_41587.html#0
sizce hangisi mantıklı?

muce selam Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi canım. Ben de park yatağı takım yapamam diye büyüyen beşik ve dolap olarak takım alacağım. Sen sadece beşik olarak mı düşünüyordun,yoksa oda olarak mı? Doğtaşın odasını ben de çok beğendim en sondaki beyaz beşik de hem uygunmuş hem de her şeye uydurabilirsin. Belis dışındakiler biraz pahalı geldi benm kendi düşüncem tabi ama o kadar harcama yapmazdım sanırım:(

AMİN CANIM TEŞEKKÜR EDERİM :29: sırt ağrısı için şunu söyleyebilirim, benimde çok çok yoğun bel ağrılarım vardı ama bir haftadır felan magnezyuma ve kalsiyma başladım. bilmiyorum hangisi iyi geldi, daha hafifledi ağrılarım, bitmedi ama kesinlikle azaldı. zaten doktorum çok fazla belim ağrıyor diyince bunları yazmıştı bana.. doktoruna danış başla derim bunlara
Sağol canım ondan olabileceği aklıma gelmemişti,niyeyse magnezyum sadece bacakta kramp yapıyor diye düşünüyordum:) Doktor bir dahaki randevuda magnezyum yazacam başlayalım demişti zaten,şart oldu artık:)

Gunaydin kadinlar kulubunun guzel anneleri ve melekleri onumuzde uzuunnnca bi tatil var saglikla guzel vakitler geciririz insallah :nazar:
Belki gezmelere gidersiniz diye bugunden bayramimiz kutlu olsun insallah bi dahaki bayrama kuzucugumuz ve esimizle birlikte saglikla oluruz amiiinnn :nazar::16:

Ahh ben yerim seni kim bilir nasil yakisacak prensesine tütüsü masallah canim :nazar:
Odasinda saglikla buyusun insallah fotolari bekliosss :1:

Masallah kuzuna annesi :emir_bebek:

Gule gule guzel gunlerde kullansin kuzucun cicilerini canim sana da cok gecmis olsunn :nazar:

Yaaa keskem keskem dun gorseymisimm altunizadede calisiyorum bende gelirdimm ne gusel hem tanismis olurduk hemde meleklerimize ciciler bakardik :4: canim yeri tam neresi bu ogle arasinda giderim cok isim cikmazsa kismetse :46: sen neler aldin bakalim kuzuna annesi :16:

Günaydın PitiRrRciK ım sana ve kuzucuğuna da kucak dolusu sevgiler.Sağsalim bir bayram daha geçireceğiz Allahın izniyle şimdiden mübarek olsun .Diğer bayramlarda inş. bebişler kucağımızda olacaklar:):) Aynen ben de Belfüyü merak ettim neler aldı acaba,bebiş kıyafetlerini alınca kendim almışım gibi oluyor valla çok seviniyorum:)

Günaydın kızlar. ceyzcim o sırt ağrısı bendede ilk defa dün akşam oldu. bütün gün masa başında olduğumuz için sanırım. akşam biraz yürüyüş yaptım ama banamısın demedi. gecede zor bir gece geçirdim. sırt ağrısından sağa sola dönerken zorluk yaşadım. ama sabah bişeyim yoktu,güne iyi başladım :))) giderek ağırlaştıkça bunlarda artacak sanırım.

Back
X