Kizlaar ve sonunda Istanbul'a, evime ve esime kavustum

Ay Ay ay ben yokken neler konusulmus, neler yazilmis.
Geldigimden beri oku, oku anca bitirdim :)
Üc haftadir Almanya'da ailemin yanindaydim, gelirken beni yolcu eden komsularimiz bissürü bebek giyisileri hediye ettiler, saolsunlar neredeyse sayelerinde hic
bi eksigimiz kalmadi

Cumartesi geldim ve dün renkli dobler icin randevumuz vardi. Bebegimizi gördük, 23+5, 639 gr, iyi dedi doktor. kalbine, kemiklerine vs. bakti ve hersey yolundaymis
cok sükür. 3D görüntüsündede iki elini basinin altina koymus yan yatiyormus gibi poz verdi, cok hostu

Ben sanirim her konuda sizden geri gidiyorum. Seker yüklememi 2-3 hafta sonra yapicakmis doktor. Ama özel muaynehane oldugu icin 14 tlymis. Tetanoz asimi saglik ocaginda
13 kasimda olucam ilkini, yani hemen hemen 25. haftalik olucam.
Yalniz kafami karistiran doktorun benden bi kac hormon testi felan istemesi. Hersey normal olmasina ragmen her gittigimde birsey istemesi ve hepsinin de cok pahali olmasi
biraz moralimizi bozuyor. Zaten 72 tl muayne ücreti ödoyorum ( bu arada renkli doblör icin ekstra bi ücret alinmadi?:44: hayret ) mesela simdi TSh ve Ft4 diye iki yer isaretlemis
ikisi toplam 70 tl tutuyor ayrica bide TiT diye bi yer isaretlemis ve seker yüklemesiyle birlikte hepsi beraber 150 tl tutuyormus. Bunlari baska yerde yaptirma imkanim yok mu ya