Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu yorum özellikle çok hoşuma gitti
bende bu konuda çok azimliydim hiç çatlamıycam, elimden geleni yapıcam diyordum ama karnım çatır çatır çatlıyorbu kadar büyümeye çatlamaması anormal olurdu zaten canım çünkü benim karnım feci büyüdü, sanki ikiz bebek var gibi
görenler hayret ediyor, çok büyümüş karnın diyorlar, karnımdan başka yerim çatlamıyor çünkü kilo almıyor canım, ben bildiğin basket topu yutmuş gibiyim şuan
heryerim eskiden olduğu gibi çöp gibi kocaman bi karnım.. epey tipsiz bişi oldum yanii :40:
biz cemre koyacağız büyük ihtimal cemre olmazsada ceyda...onun dışında gökçe, tuğçe, nisa, zeynep isimlerini düşünmüştük ayy böle düşününcede aklıma gelmiyor :)
Kızlar iyi haftalar, o kadar yoğun bir pazartesi ki yeni yazabiliyorum. Nasılsınız. Eşya oda takımı alanlar hayırlı olsun Güle güle kullansın kuzular.Lufflecim ağrıyı mutlaka sor yarın,benim de çok ağrım oluyor sırtımda karnımda ama senin daha zorlu geçiyor sanırsam, geçmiş olsun.
Ben de cumartesi kızımı gördüm ablaları, 32+2 deydik o gün, 2kilo 9grdı ve ben de +11 kilo alıp 64e ulaşmış bulunuyorumKızım dr.u çok güldürdü, maş. son haftalarda aşırı hareketli, cihazı karnımda gezdiremedi kadın tekmelerden dolayı:) Normal doğum istediğimi,aksi durum olursa da sezeryanda bayılmak istemediğimi söyledim,spinal sezeryan yani. Kısa bilgiler verdi çeşitlerle ilgili. Bir de hiç çatlamamışsın ne güzel dedi ne kullandığımı sordu,çok sevindim:)
Böyle işte kızlar,raporumu da aldım, bir dahaki randevum 3 hafta sonra. Sonrakiler de haftada 1 olacakmış.Anneee o kadar az mı kaldı yaaaBiri sormuştu kimin bebeği aceleci olacak diye, galiba o kişi ben olacağım. Çünkü haftası yine öne geldi. daha yan yatıp keyfine bakıyor,ters dönmemiş ama gelişimine göre Ocakta olacakmış doğumumum
![]()
bende aynı senin gibiyim dün bütün gün temizlik yaptım belim resmen tutuldu oturduğum yerden kalkamıyorum.kalça kemiklerim bacaklarım ağrıyorbunları geçtim oturduğum zaman kımıldamak bile canımı yakıyor.
canım ebay yabancı bir site bende bakıyorum.Türkiyeye gönderim yapıyorlar.Ben henüz alışveriş yapmadım ama tanıdıklarım var bir sıkıntı yaşamadı.
Kızlar iyi haftalar, o kadar yoğun bir pazartesi ki yeni yazabiliyorum. Nasılsınız. Eşya oda takımı alanlar hayırlı olsun Güle güle kullansın kuzular.Lufflecim ağrıyı mutlaka sor yarın,benim de çok ağrım oluyor sırtımda karnımda ama senin daha zorlu geçiyor sanırsam, geçmiş olsun.
Ben de cumartesi kızımı gördüm ablaları, 32+2 deydik o gün, 2kilo 9grdı ve ben de +11 kilo alıp 64e ulaşmış bulunuyorumKızım dr.u çok güldürdü, maş. son haftalarda aşırı hareketli, cihazı karnımda gezdiremedi kadın tekmelerden dolayı:) Normal doğum istediğimi,aksi durum olursa da sezeryanda bayılmak istemediğimi söyledim,spinal sezeryan yani. Kısa bilgiler verdi çeşitlerle ilgili. Bir de hiç çatlamamışsın ne güzel dedi ne kullandığımı sordu,çok sevindim:)
Böyle işte kızlar,raporumu da aldım, bir dahaki randevum 3 hafta sonra. Sonrakiler de haftada 1 olacakmış.Anneee o kadar az mı kaldı yaaaBiri sormuştu kimin bebeği aceleci olacak diye, galiba o kişi ben olacağım. Çünkü haftası yine öne geldi. daha yan yatıp keyfine bakıyor,ters dönmemiş ama gelişimine göre Ocakta olacakmış doğumumum
![]()
cnm istiyorsan gönül rahatlığıyla koyabilirsin.bende o konuda çok takıntılıydım ateş cehennemi çağrıştırıyor dinen uygun değildir yorumlarını görüdüm bide şeytan taşlamaya da cemre denildiğini duydum çok şaşırdım hatta bu anlamını duyunca.ama burada da bir fetva sitesi paylaşmıştım orada hocaya sordum aynen şöyle cvp vermişbiz de cemre istiyoruz ama ateş anlamına geldiği için iyi değil diyorlar. bir de cemrenin yanına naz düşündük ama çok mu yapmacık oldu anlayamadım :)
maşallah kuzuna kilosu süper...inş bütün bebişlerimiz vaktinde gelir...1 şubatı beklesinde kızım başka bişi istemiyorum ben...Kızlar iyi haftalar, o kadar yoğun bir pazartesi ki yeni yazabiliyorum. Nasılsınız. Eşya oda takımı alanlar hayırlı olsun Güle güle kullansın kuzular.Lufflecim ağrıyı mutlaka sor yarın,benim de çok ağrım oluyor sırtımda karnımda ama senin daha zorlu geçiyor sanırsam, geçmiş olsun.
![]()
cnm çatlak hiç belli olmuyor doğuma 1 hafta kala çatlayanlarıda duydum yağlanmayı bırakmamak gerekArtık tam hamile modunda olduk deseneDaha kötü olmayalım da.
Ceyzim maşallah kuzucuğuna ne kadar da güzel kilosu Allah nazarlardan saklasınKuzucuğun önden gidiyor demek ki :))
Çatlak ne zaman oluşmaya başlarmış peki biliyor musun? Bende de yok henüz ama sonradan belli olur diyor bazıları![]()
Artık tam hamile modunda olduk deseneDaha kötü olmayalım da.
Ceyzim maşallah kuzucuğuna ne kadar da güzel kilosu Allah nazarlardan saklasınKuzucuğun önden gidiyor demek ki :))
Çatlak ne zaman oluşmaya başlarmış peki biliyor musun? Bende de yok henüz ama sonradan belli olur diyor bazıları![]()
arkadaşlar kızımıza rüya ismini koyacağız ama yanına bir isim daha istiyoruz fakat bulamadık
ablasının ismi öykü deniz
sizin önerilerinizi de merakla bekliyorum![]()
arkadaşlar kızımıza rüya ismini koyacağız ama yanına bir isim daha istiyoruz fakat bulamadık
rüya melis olabilir canım, öykü denizlede uyumlu olur
cnm istiyorsan gönül rahatlığıyla koyabilirsin.bende o konuda çok takıntılıydım ateş cehennemi çağrıştırıyor dinen uygun değildir yorumlarını görüdüm bide şeytan taşlamaya da cemre denildiğini duydum çok şaşırdım hatta bu anlamını duyunca.ama burada da bir fetva sitesi paylaşmıştım orada hocaya sordum aynen şöyle cvp vermiş
'Cemre ismi Arapça kökenli bir isim olup, Şubat ayında birer hafta aralıklarla önce havada sonra suda ve en son toprakta oluştuğu sanılan sıcaklık yükselişi anlamındadır. Ayrıca Edebiyatta da bir terim olarak kullanılmaktadır.
İsim olarak kullanılmasında dinimizce herhangi bir sakınca yoktur.
İsimle ilgili okuduğunuz bilginin doğruluk payı yoktur. Biz rastlayamadık.' doğruluk payı yoktur dediğide şeytan taşlama anlamı cnm...
maşallah kuzuna kilosu süper...inş bütün bebişlerimiz vaktinde gelir...1 şubatı beklesinde kızım başka bişi istemiyorum ben...
cnm çatlak hiç belli olmuyor doğuma 1 hafta kala çatlayanlarıda duydum yağlanmayı bırakmamak gerek![]()
Kızlar sağolun hepiniz de hepsini nazarlardan korusun Rabbim. Belfüm bilmiyorum ki ama benm doktorum hiç öle yorum çatlamayla ilgili yorum yapan biri değildir,şaşırdığına göre demekki çoktan olması gerekiyorduOlursa dert değil, daha çok zaman var belli olmaz o işler:)
belfü ceyz aman maşş o zaman size. dilinizi ısırın, poponuzu kaşıyın, ne biliyim bişeyler yapınben hergün çaatırr çatır çatlamaya devam ediyorum, hergün az daha yayılmış, rengi dahada morlaşmış şekilde
![]()
Kizlar bende cuma günü Gebelik Egitim Programina katildim dogum yapacagim hastanenin.
COk begendim, cok iyi gecti, bir saat diyetisyen geldi, bir saat bebek hemsiresi, bir saat cocuk doktoru bir saat da kadin dogum uzmani. Her sorulari yanitladilar, yararli bilgiler verdiler.
Vaktim oldugu birgün not aldigim bilgileri sizinle paylasirim.
Haftasonuda kizimizin dolabini aldik, oturma odasina kurduk, park yatagida bizim yatak odamizda olucak bebek odasi olmadigi icin.
Bu arada bizde hala isim bulamadik. Bi ara Serra ismini düsündüm, bereket, bolluk, refah ve saadet anlamina geliyormus arapcada, hocanin yaptigi yorum ama esim yabanci isimlere benziyor dedi, hatta R harflerini söyleyemeyeler cok zorluk ceker dedi, hala bi isim bulamadim.
Genelde öyle diyorlar canım haklısın.Çatlamak kaçınılmaz son bence :)) Az veye çok
İnşallah hiç çatlamayız da zor gibi görünüyor ceyzim:)
Olsun varsın canım ya ne geliyorsa kuzulardan gelsin :)
İsim konusu çok zor gerçekten inşallah gönlünüze göre bir isim bulursunuz tatlımm.
Örneğin;
Asel : Cennetteki dört ırmaktan biri. bal ırmağı
Lina : Kuranda da geçen Lina nın anlamı hurma fidesi demektir.
kızlar birşey daha soracağım;
ben çalışmıyorum ama bir yerde çalışıyor görünüp ssk dan sigortamı yatırıyorum doktorum 32.haftada izne ayrılabilirsin demişti çalışmayıp dışardan ödeyenler için de bu geçerli mi?yani izne ayrılmak zorunda mıyım? nasıl olsa çalışmıyorum hiç ara vermeden sigortamı yatırmaya devam edebilir miyim? yasak mı,sakıncası var mı? bilgilerinize ihtiyacım var
Canım Lina ismini çok sevdim hemen Zeynep Lina nasıl olur diye bir yokladım kendimi ve sonrasında sözlüğe baktım tabi :) bazı yerlerde Lina yerine Line'nin Türkçeleştirilmiş hali oldğu yazıyordu. Bence Lina kulağa daha hoş geliyor gerçi..
Ve şu an hayatım sayende Zeynep Lina mı koysak kızımızın adını diye düşünmeye başladım :)) hiç aklımda yokkennn!! :)
Canım sen raporunu aldıktan sonra muhasebeciye ver ve prim ödenmeye devam etsin ama siz benim raporumu işleyin de.Böylelikle sen primini ödemeye devam edeceksin ve rapor tarihin sonrası sskdan para almış olacaksın.Para almak avantajın olacak.
Canım gerçekten zeynep lina çok güzel oldu.Zeynep ismini bende çok severim yanına da az bilinen bir isimle bir taşla iki kuş vurdun :))
İsmiyle uzun ömürler yaşasın prensesinn![]()
cnm istiyorsan gönül rahatlığıyla koyabilirsin.bende o konuda çok takıntılıydım ateş cehennemi çağrıştırıyor dinen uygun değildir yorumlarını görüdüm bide şeytan taşlamaya da cemre denildiğini duydum çok şaşırdım hatta bu anlamını duyunca.ama burada da bir fetva sitesi paylaşmıştım orada hocaya sordum aynen şöyle cvp vermiş
'Cemre ismi Arapça kökenli bir isim olup, Şubat ayında birer hafta aralıklarla önce havada sonra suda ve en son toprakta oluştuğu sanılan sıcaklık yükselişi anlamındadır. Ayrıca Edebiyatta da bir terim olarak kullanılmaktadır.
İsim olarak kullanılmasında dinimizce herhangi bir sakınca yoktur.
İsimle ilgili okuduğunuz bilginin doğruluk payı yoktur. Biz rastlayamadık.' doğruluk payı yoktur dediğide şeytan taşlama anlamı cnm...(