Selam kızlar nasılsınız. c.tesi ilk defa havuzlu hana gidicez,ordan da bebek arabası almaya. yanlış hatırlamıyorsam M harfiyle başlayan biyer vardı,arabalar uygun ve çeşitliydi. adını unuttum ya bilen var mı ve kabaca tarif lazım da

Bir kaç gün var daha ama aklımdayken sorayım dedim
Zehir gibi bir soğuk var evden çıkarken okadar beklemiyordum sanki kar yağmış gibi. 1-2 ay sonra bebişler de geliyor.Allah onları korusun ne diyim

Dolabınız hayırlı olsun cnm,biz beşiği kurmuştuk dolabı da dün kurduk. O önemsiz oda ne şirin oldu yaa :) daha çok eksikler var ama hallederiz inş.
Günaydın canım ben raporu dün eşime aldırdığım için sağolsun yanlış almış:) 3 aralıkta başlatması gerekiyordu ama 27 kasım diye başlatmış
Tam 32+0da almak zorunda değilsin, öncesinde yada sonrasında alabiliyorsun canım.Mesela benim raporum yanlışlıkla 31+5 olarak başlıyor,dr.da onaylamış. bugün de 32+5 teyim, raporu almamış olsam yine sorun olmazdı bugünden itibaren başlatırdı. Diğer hastanelerde nasıldır bilmiyorum ama 31.haftanın başından 32nin son gününe kadar alınabiliyor.Sonuçta geç kaldın rapor vermiyorum diyemez.
ben 5 haftalık hakkımın ilk haftasını doldurdum bugün,off ya 4 hafta kaldı. İzne geç çıksam daha iyiydi,doğuma kadar napacam evde