Selamlar Annişler :)
Forumu uzun zamandır takip ediyorum da, yazmaya yeni fırsat bulabildim. Bizde oğlumla 28 haftalığız. İlk gebeliğim. SAT a göre 28 şubat görünüyo tarihimiz ama belki daha erken olabilir diye düşünüyorum çünkü benim yumurtalık kisti problemim vardı, uzun zamandır bende var olan bir kist. Hatta hamilelik öncesi bi dr. laparoskopiyle aldırmamı önerdi ama ameliyat için gittiğim dr. gerek görmedi, hamile kalırsan sezeryanda ikisini birlikte alırız dedi. Sonra da hemen hamile kaldım. Şimdi maalesef o zaman 5 cm olan kist 10 cm'e ulaşmış durumda. Bebişime herhangi bir zararı yokmuş ama patlama riski var, dikkat etmeye çalışıyorum. Çok da düşünmüyorum bu ihtimali açıkçası. Neyse bu sebepten şubat ortalarında olabilir doğumum gibime geliyo. Umarım gelişimimiz normal seyretmeye devam eder.
Bu arada bende öğretmenim ve şubat tatiline kadar çalışmaya devam etmeyi planlıyorum, böylece 5 haftamı sonraya atabilicem, yalnız sizlerde de olduğu gibi her geçen gün sabah kalkmak, derse girmek, gürültü, çocuklarla uğraşmak daha zor gelmeye başladı. Toplam 8 kilo aldım ama normalde çok zayıftım. Şu an nohut yutmuş solucana benzetiyolar beni

Henüz hiç çatlağım yok, LİERAC ve Bitkisel bir masaj yağı kullanıyorum. İsim konusunda bizde çok zorluk yaşıyoruz. Özellikle okulda olunca sürekli, bazı isimlerden çok çabuk soğuyabiliyorum :) Benim son kararım DORUK gibi ama eşim pek beğenmiyor. Onun önerisi Onur, Burak yada Kemal

Fikirlerinizi almak güzel olabilir. Çok alışveriş yapmadım henüz ama aldıklarımı bi ara yazıcam, kullanışlı şeyler aldığımı düşünüyorum. Bu arada ben Kuşadasındayım ama doğumu Antalya'da (ailem orda olduğundan ve burda iyi bir dr bulamadığımdan) yapmayı planlıyorum. Başka ANT.da olan var mı aranızda?
Oğlum aşırı hareketli, şu an sağlı, sollu tepip, yumruklayıp duruyo beni

Daha fazla yazdırmıycak :) Herkesin bu güzel günleri daha da güzel olsun inşallah...