Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ana kucağını kullanan bi ark.ım çok tavsiye etmişti, bende unnadoda görünce dayanamayıp aldım. umarım oğlum da beğenirSizce nasıl, alan yada daha önceden kullanan var mı?
http://www.unnado.com/urun/detay/MTc3NTM5
mınık kızımı hıckırık tuttuuuu:):)
Canım nasıl anladın hıçkırık tuttuğunu?
bu arada kızlar başından beri bebe yagı ve badem yagı kullanmama ragmen çatladım ben alttan alttan
sizler ne durumdasınız..
Kızlar merhaba, ben de ameliyat istiyorum ama doktorumla henüz konuşmadım cuma günü konuşucam. Çıkan yasayla artık yapmıyorlar diyorlardı ama geçen bir yazı okudum eğer korktuğuna dair dilekçe yazarsan sezaryen yapılıyormuş. Hiç konuştunuz mu doktorunuzla? Ben bu konuda hastane bile değiştirebilirim, o kadar çok korkuyorum normal doğumdan. Ama sancısından falan değil. Belirsizlikten, bebek için çok fazla riskli olmasından ve olayı yaşarken psikolojimin bu kadar çok utanmayı kaldıramayacağını bildiğimden...Siz ne düşünüyorsunuz?
kafam karmakarısık oldu su rapor olayında...benim satla resmen 2 hafta var arada
aman neyse ne ya napalım kaancelil arkadasın paylastıgına göre aktarırlar ozmn dogum olcak benimde zaten bide hayırlısı olsun artık cok da planlayıp üstüne düsmemek lazım nasıl hayırlıysa hepimiz icin o olsun :)
trianofiliz ve hepberaber valla duygularıma tercüman olmuşsunuz benim çevremdeki herkes benim adıma normal doğuma karar verdiler ama kimse benim psikolojimi sormuyor.. normal doğumda çekiceğim sancı aklıma bile gelmiyor da çocuk kanala sıkışır kakasını yer kordonu boynuna dolanır falan diye aklım çıkıyor.. ben normal doğuma hazır hissetmiyorum kendimi. ama çevremde öyle bir baskı var ki bunalttılar artık sağ olsunlar.
çevremde sezeryan olup 2 günde ayağa kalkan çok örnek var.
bir bayan arkadaşım normal doğum yapacağım diye 36 saat sancı çekmiş rahmi parçalanmış(2. çocukta büyük ihtimal düşük tehlikesi yaşayacağını söylemiş dr.u) çocuğun kolu sıkışmış (2-3 hafta sağ kolunu kıpırdatamamış) ve sütü de gelmemiş hala daha normal yap diye bana ısrar ediyor. hey Allahım... yapana bravo da.. çocuğun sağlığını niye riske atarsın a kadın!!!!
(bu istisnai bir örnek lütfen kimse etkilenmesin de benim çevremde sezeryan olanlar daha mutlu)
Selam kızlar yarın doktor kontrolüm var kendimi fırça yemeye hazırlamaya çalışıyorum bakalım ne olacak şeker olayı bugun sağlık ocağınada bir kan sayımı yaptırıp sonuçlarını aldım çok az kanım düşmüş oda normal dedi hemşire bakalım oğluşumuz ne alemde çok merak ediyorum 4 hafta sonra buluşacağız bakalım bundan sonra ne kadar ara verecek doktor. Mide ekşimesi fena nasıl yanıyor midem anlatamam kemik ağrısı yatakta işkence.
İyiki çalışmıyorum ve izin sıkıntısı ile uğraşmıyorum ay sizi okuyunca fenalık geldi ya :))
Günaydın güzel anneler nasılsınız. Bugün sayfamızda bağlantı sorunu mu var anlamadım,okurken sürekli donuyor sayfa.
Ben de normal doğumdan korkuyorum ama sezeryandan daha çok korkuyorum. Çatı muayenesine kadar düşünmemek en iyisi:) Isılaycım kontrolün güzel geçer inş.haberlerini bekliyoruz
Kızlar aralık ayında Hello baby nin bostancıda mağaza açılışı olacakmış ama tam tarih sitede yazmıyor, cumartesi günü diğer eksiklerle beraber bebek arabası da alacaktım açılışı bekleyip indirimden mi alsam acaba? Anadolu yakasında oturanlara duyurulur canlar:)
Bu arada geçen sormuştum ama gözden kaçtı sanırım, bebek arabası park yatak gibi eşyaları uygun fiyata satan yerin ismini hatırlayan yok mu kızlar![]()
hangi site o canımgünaydın
bende park yatak almadım bu sitede yatağı hediye veriyorlar bir incele istersen.
Günaydın güzel anneler nasılsınız. Bugün sayfamızda bağlantı sorunu mu var anlamadım,okurken sürekli donuyor sayfa.
Ben de normal doğumdan korkuyorum ama sezeryandan daha çok korkuyorum. Çatı muayenesine kadar düşünmemek en iyisi:) Isılaycım kontrolün güzel geçer inş.haberlerini bekliyoruz
Kızlar aralık ayında Hello baby nin bostancıda mağaza açılışı olacakmış ama tam tarih sitede yazmıyor, cumartesi günü diğer eksiklerle beraber bebek arabası da alacaktım açılışı bekleyip indirimden mi alsam acaba? Anadolu yakasında oturanlara duyurulur canlar:)
Bu arada geçen sormuştum ama gözden kaçtı sanırım, bebek arabası park yatak gibi eşyaları uygun fiyata satan yerin ismini hatırlayan yok mu kızlar![]()
Şimdi sizleri okuyunca kendimi şanslı hissettim. Bende aynı nedenlerle kesinlikle normal doğum düşünmeyenlerdendim ama benim de eşim, kayınvalidem falan hep normalden yanaydı. daha hamile kalmadan eşim benimle bu konunun tartışmasına giriyordu hatta. Ama sonra kist nedeniyle zaten en başından sezeryan olmam gerektiği söylendiHerkes sustu tabii:) bu da kist patlaması riskinin mükafatı gibi bişi oldu benim için:)
hangi site o canım
kapıda ödemesi olan bi site arıyorum bende
kızlar bazen sizin de karnınızın içi acıyor mu??
benım özellikle geceleri oluyor ama sık değil
merak ettim yaşayan var mı?
Benim özellikle göbek deliğimin oralar bazen çok sızlayarak acıyor.
Bir de kızım ayağıyla falan içimi kazır gibi bişiler yapıyor, içim bi tuhaf oluyor ve canım yanıyor.
kızlar nasılsınız hazırlıklar ne güzel devam ediyo sürekli okuyorum fikirlerinizi degerlendiriyorum ben dün çilek ocean çocuk odasının siparişini verdim şimdi sıra park yatakta aslında gönlüm istemiyo park yatagı ama baska bi secenegim yok bilerek ve isteyerek cocuk odası aldım :) foto ekliyiymde almayı düşündügüm park yatagı modelleri uyarmı fikirlerinizi bekliyorum kızlar....Eki Görüntüle 568962 Eki Görüntüle 568965 Eki Görüntüle 568964
Eki Görüntüle 568967
Canikom Haşim İşcan Geçidi'ni mi diyorsun acaba?
Hello Baby'yi ben de bekliyorum heyecanla, sitesine mailimi de bırakmıştım, hiç açılış tarihi ile ilgili bişi gelmedi.. Bu arada bizim eksik bişeyimiz kalmadı sayılır çok çok şükür.. Neyi bekliyorsam hala :) alışveriş manyağı oldum, bütçe yönetimi sıfır, hiç olmadığım kadar çöktüm finansal olarak :)
kızlar bazen sizin de karnınızın içi acıyor mu??
benım özellikle geceleri oluyor ama sık değil
merak ettim yaşayan var mı?