• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Merhaba kızlar,

Doktor kontrolünden geliyoruz:)) Oglum 29+0 olması gerekirken 29+2 çıktı, doğumda 18 şubat yani 3 gün öne geldi:)) Kilomuz 1430 gram , boyumuz 36 cm çıktı;)

Çok ozlemişim oglumu bakmaya doyamadım:D Bu arada şeker testlerim normal çıktı , şimdi kan ve idrar tahlili istediler, onları verdim sonuc bekliyorum:)

Canım ya Sağolasın haşim işcan işte yaa:D:D kaç gündür hatırlayamadım adını:) yer olarak bilgin varmı peki topkapı taraflarında mı acaba. Valla biz de bebeğe çalışıyoruz kaç aydır maaş ona gidiyor, herşey kuzularımız için:) ne güzel sen halletmişin eksikleri, benm baya alacaklarım var bu hafta.umarım gönlüme göre bulurum hepsini

Benim acıyor canım, sanki arkasını dönüyor da organlarımı gıdıklıyor,vuruyor gibi. Aynı şey mi sendeki de aynıysa normalmiş, orta katı kiraladı bir kere istediğini yapıyor:)
ay cnaım valla bildiğin acı ifade edemiyorum
benımki ters duruyor kafası sağ göğsümün altında,ayaklar da sol kasığımda
gece ne kayma ne kayma sorma gitsin
ama izlemek çok hoş

Merhaba kızlar,

Doktor kontrolünden geliyoruz:)) Oglum 29+0 olması gerekirken 29+2 çıktı, doğumda 18 şubat yani 3 gün öne geldi:)) Kilomuz 1430 gram , boyumuz 36 cm çıktı;)

Çok ozlemişim oglumu bakmaya doyamadım:D Bu arada şeker testlerim normal çıktı , şimdi kan ve idrar tahlili istediler, onları verdim sonuc bekliyorum:)
maşallah canım bebeğine
testlerin de temiz çıkar inşalah

Günaydın güzel anneler nasılsınız. Bugün sayfamızda bağlantı sorunu mu var anlamadım,okurken sürekli donuyor sayfa.

Ben de normal doğumdan korkuyorum ama sezeryandan daha çok korkuyorum. Çatı muayenesine kadar düşünmemek en iyisi:) Isılaycım kontrolün güzel geçer inş.haberlerini bekliyoruz
Kızlar aralık ayında Hello baby nin bostancıda mağaza açılışı olacakmış ama tam tarih sitede yazmıyor, cumartesi günü diğer eksiklerle beraber bebek arabası da alacaktım açılışı bekleyip indirimden mi alsam acaba? Anadolu yakasında oturanlara duyurulur canlar:)

Bu arada geçen sormuştum ama gözden kaçtı sanırım, bebek arabası park yatak gibi eşyaları uygun fiyata satan yerin ismini hatırlayan yok mu kızlar:(

Hello Baby'nin açılışını ben de bekliyorum dört gözle. Haber alırsak burdan duyuralım birbirimize, epeyce bekleyen varmış. Bebek arabası almadık biz henüz, doğunca alırız diye düşünüyorduk ama indirimde denk gelirse alırız.

Bebeklerin hep yan yatması gerekiyor ya kızlar, bunun için bebedorun yastığını buldum. Almayı düşünüyorum, sizce nasıl? Kullanan var mı tanıdıklarınızdan falan.
Bebedor Güvenli Uyku Yastığı (Safe Sleep) - e-bebek.com

Bir de ben nefes alma güçlüğü yaşamaya başladım 1 haftadır. Bebek büyüdükçe ciğerlere yaptığı baskıdan dolayı normalmiş ama çok kötü bir şey. Ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum çarpıntı başlayınca. Siz de nasıl durumlar?

herkesin bebeği önden gidiyor maşALLAH sizlere ve kuzucuklara
az önce doktordan geldim suyum azalmış ama nasıl olur ki ben 3 lt su içerim günde :(
yatış verdi kızımda şu an iyiymiş ama su normale dönmezse fazla gelişemezmiş
bide alttan muayene etti hiç beklemediğim bişeydi ve hazır değildim şu an bacaklarım kaskatı hissetmiyorum
Rabbim sana emanetiz

aynen öyle canım benim de yazacağım örnekler var ama yazmak istemıyorum
aynı korkular bende de var kaka yutması,ıkınamayıp bebeğin sıkışması vs
bu korku zaten bizim normal doğuma hazır olmadığımızın göstergesi
benım de çevremdekiler özellikle kayınvalidem ve sağolsun eşimin babanesi normal doğuma karar verdiler
herkes nasıl doğuruyormuş vs
ben yapamam diyorum ama asla da büyük konuşmuyorum bakarım kendiğilinden açılma olur kolay doğum olur
ama ben doktorumla szeryan diye konuştum gerisi Allahın işi
artık takmamaya karar verdim
bir ara kendimi ciddi ciddi kötü hisseidyordum herkes yapıyor sen niye yapamıyorsun,neyın ekisk diyordum kendime ama yok riske atmamam ne kendmi ne bebeğimi

maşallah canım sen rapor almadın mı ben yanlış anlaadım o zaman

iyi haberlerle gel doktordan canım inşallah
benım sata göre 31.hafta biityordu cuma günü doktor 3 haftayı bitir 4.haftada gel dedi
ben artık iki haftada bir gel der dedim ama demedi

walla ben hamile oldugumu öğrendiğim an dedim herkesin ağzını kapattım ameliyat olacağım diye ..
evet belk,i normal daha saglıklı ama ben hazır değilim yapamam
sancıyı filan düşünmüyomda
o bebeğin çıkış anında orayıda kesecekler düşüncesi
yada omzu nasıl geçecek nasıl olacakkk
pardon ama ilişki anında bile zorlanırken koca bebek benim için çok zor wallaa

Son düzenleme:
Günaydın güzel anneler nasılsınız. Bugün sayfamızda bağlantı sorunu mu var anlamadım,okurken sürekli donuyor sayfa.

Ben de normal doğumdan korkuyorum ama sezeryandan daha çok korkuyorum. Çatı muayenesine kadar düşünmemek en iyisi:) Isılaycım kontrolün güzel geçer inş.haberlerini bekliyoruz
Kızlar aralık ayında Hello baby nin bostancıda mağaza açılışı olacakmış ama tam tarih sitede yazmıyor, cumartesi günü diğer eksiklerle beraber bebek arabası da alacaktım açılışı bekleyip indirimden mi alsam acaba? Anadolu yakasında oturanlara duyurulur canlar:)

Bu arada geçen sormuştum ama gözden kaçtı sanırım, bebek arabası park yatak gibi eşyaları uygun fiyata satan yerin ismini hatırlayan yok mu kızlar:(

Haişm işcan canım ama bilmiyorum tam yerini :(

kızlar bazen sizin de karnınızın içi acıyor mu??
benım özellikle geceleri oluyor ama sık değil
merak ettim yaşayan var mı?

Evet acıyor ne oluyor böyle diyorum :(

Benim özellikle göbek deliğimin oralar bazen çok sızlayarak acıyor.
Bir de kızım ayağıyla falan içimi kazır gibi bişiler yapıyor, içim bi tuhaf oluyor ve canım yanıyor.

Aynen canım..

kızlar nasılsınız hazırlıklar ne güzel devam ediyo sürekli okuyorum fikirlerinizi degerlendiriyorum ben dün çilek ocean çocuk odasının siparişini verdim şimdi sıra park yatakta aslında gönlüm istemiyo park yatagı ama baska bi secenegim yok bilerek ve isteyerek cocuk odası aldım :) foto ekliyiymde almayı düşündügüm park yatagı modelleri uyarmı fikirlerinizi bekliyorum kızlar....Eki Görüntüle 568962 Eki Görüntüle 568970 Eki Görüntüle 568964

Eki Görüntüle 568967

Canım güzel günler kullansın oğluşun.Ben 2.park yatağı beğendim :)

Merhaba kızlar,

Maşallah oğluşuna canım.Sağlıkla büyüyor maşallah:nazar:

Kızlar merhaba, ben de ameliyat istiyorum ama doktorumla henüz konuşmadım cuma günü konuşucam. Çıkan yasayla artık yapmıyorlar diyorlardı ama geçen bir yazı okudum eğer korktuğuna dair dilekçe yazarsan sezaryen yapılıyormuş. Hiç konuştunuz mu doktorunuzla? Ben bu konuda hastane bile değiştirebilirim, o kadar çok korkuyorum normal doğumdan. Ama sancısından falan değil. Belirsizlikten, bebek için çok fazla riskli olmasından ve olayı yaşarken psikolojimin bu kadar çok utanmayı kaldıramayacağını bildiğimden...Siz ne düşünüyorsunuz?

ben doktora söyledim ameliyat istiyorum epidural dedim.
tamam dedi zaten sezeryanı epidural yapıyorum dedi
özel hastanede benim doktor
devlet belki keyfe göre yapmayabilir ama doktorla anlaşırsan belki

Canım ya Sağolasın haşim işcan işte yaa:D:D kaç gündür hatırlayamadım adını:) yer olarak bilgin varmı peki topkapı taraflarında mı acaba. Valla biz de bebeğe çalışıyoruz kaç aydır maaş ona gidiyor, herşey kuzularımız için:) ne güzel sen halletmişin eksikleri, benm baya alacaklarım var bu hafta.umarım gönlüme göre bulurum hepsini

Benim acıyor canım, sanki arkasını dönüyor da organlarımı gıdıklıyor,vuruyor gibi. Aynı şey mi sendeki de aynıysa normalmiş, orta katı kiraladı bir kere istediğini yapıyor:)

Ceyzim Unkapanı tarafı desem daha doğru olur. Hani eski surlar vardır yolun üzerinde Unkapanı çarşısına çıkan. Surlara gelmeden. Zaten mecbursun o alt geçitten geçmeye. Biz arabayla gitmiştik, surların orda bir yerlerden sağa dönüp arabayı Beyazıt'a çıkan yola parkedip parkın içinden geçerek yürümüştük geçide.
İstanbul büyükşehir Belediye binası vardır belki eşin bilir, o binayı geçince hemen geçide gireceksin zaten mecburi.
Çok karışık yazdım ama ben Beyazıt kampüsünde okumuştum o yüzden benim hafızam tamamen görsel hafızaya dayalı şu an. Git dersen giderim de anlatmak zor :)

İlk oğlumu devlette epidural sezeryanla yaptım. Bu yüzden 2. doğumum da mecburen sezeryan olacak. Normal doğum beni de çok korkutuyor ama herkes doğumun normal şekli diyor :) Normal doğum yapanlara kahraman gözüyle bakıyorum...

Bunu okudunuz mu bilmiyorum,gözümde canlandırınca komiğime gitti:)

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...mdan-cok-korkuyordum-iyiki-normal-yaptim.html

Bunu okuyunca aklıma geldi;
Birlikte çalıştığım İngiliz bir hatun var, 2 kızı var ufak 2sini de epiduralli normal doğurmuş. Ben epizyotomiden tırstığımı söyleyince bana bir tavsiye vermişti. Onu da kesmişler her 2 doğumunda da, 2. doğumda öğrendiği bir taktik olmuş; bir hijyenik pedi ıslatıyorsun (ama cılk su olmayacak, nemli olacak şekilde ıslatılacak) ve üzerine 3-4 damla lavanta yağı damlatıp çamaşırına takıyorsun. Çok rahatlatıcı ve iyileştirici bir etkisi varmış lavanta yağının.
Umarım hiçbirimizin ihtiyacı olmaz, ben de açıkçası ne kadar işe yarar bilmiyorum ama aklıma gelmişken yazayım dedim.

Bu çalışabilir raporu iyice kafamı karıştırdı benim. Bu belgenin ne zaman alınması gerekiyor. Bir de çalışabilir raporu almak istemeyen arkadaşların ne yapması gerekiyor ??

selamm arkadaşlar. uzun süredir giremedim nete.umarım sizler ve bebişleriniz gayet sağlıklısınızdır. benimde oğluşum büyümeye devam ediyor. tekmeleri kuvvetlendi,eskisinden daha sert ve daha hareketli. herşey yolunda gidiyor allaha şükür. geçen hafta 4 boyutluya gittik. eşimin kopyası geliyor :)) şaka maka 2,5 ayımız kaldı. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı. beşiğini ,eşyalarını tamamladık. sadece haftaya oda takımını alıcaz. şimdiden heyecanlıyım :))

selamm arkadaşlar. uzun süredir giremedim nete.umarım sizler ve bebişleriniz gayet sağlıklısınızdır. benimde oğluşum büyümeye devam ediyor. tekmeleri kuvvetlendi,eskisinden daha sert ve daha hareketli. herşey yolunda gidiyor allaha şükür. geçen hafta 4 boyutluya gittik. eşimin kopyası geliyor :)) şaka maka 2,5 ayımız kaldı. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı. beşiğini ,eşyalarını tamamladık. sadece haftaya oda takımını alıcaz. şimdiden heyecanlıyım :))

tatlım hg. maş.kuzuna.Yavaş yavaş tamamlamak lazım eşyaları,inş. hepsi zamanında gelir:D

Bunu okuyunca aklıma geldi;
Birlikte çalıştığım İngiliz bir hatun var, 2 kızı var ufak 2sini de epiduralli normal doğurmuş. Ben epizyotomiden tırstığımı söyleyince bana bir tavsiye vermişti. Onu da kesmişler her 2 doğumunda da, 2. doğumda öğrendiği bir taktik olmuş; bir hijyenik pedi ıslatıyorsun (ama cılk su olmayacak, nemli olacak şekilde ıslatılacak) ve üzerine 3-4 damla lavanta yağı damlatıp çamaşırına takıyorsun. Çok rahatlatıcı ve iyileştirici bir etkisi varmış lavanta yağının.
Umarım hiçbirimizin ihtiyacı olmaz, ben de açıkçası ne kadar işe yarar bilmiyorum ama aklıma gelmişken yazayım dedim.

Luflee hiç duymamıştım canım,sancı çekerken mi etkisi oluyormuş.

Bu çalışabilir raporu iyice kafamı karıştırdı benim. Bu belgenin ne zaman alınması gerekiyor. Bir de çalışabilir raporu almak istemeyen arkadaşların ne yapması gerekiyor ??

Kemrecim SATa göre ve USG ye göre beklenen doğum tarihleri arasında çok fark yoksa kafanı hiç karıştırma canım, 31+0 ve 32+6 arası alabiliyorsun. Ben çalışabilir belgesi almıştım,izne ayrılmayı düşünürsen çalışamaz raporu düzenleniyor.

tatlım hg. maş.kuzuna.Yavaş yavaş tamamlamak lazım eşyaları,inş. hepsi zamanında gelir:D

Luflee hiç duymamıştım canım,sancı çekerken mi etkisi oluyormuş.

Yok yok, eğer kesip dikilirsek doğumda, sonrası için rahatlatıcı ve iyileştirici etkisi oluyormuş canım..

Yok yok, eğer kesip dikilirsek doğumda, sonrası için rahatlatıcı ve iyileştirici etkisi oluyormuş canım..

hm anladım canım,orası yara olacak ama dr.un yönlendirmesine göre kullanmak lazım. Doğru-yanlış hiç bilemeyiz belki ilaç da veriyordur dr.

Canikom Haşim İşcan Geçidi'ni mi diyorsun acaba?
Hello Baby'yi ben de bekliyorum heyecanla, sitesine mailimi de bırakmıştım, hiç açılış tarihi ile ilgili bişi gelmedi.. Bu arada bizim eksik bişeyimiz kalmadı sayılır çok çok şükür.. Neyi bekliyorsam hala :) alışveriş manyağı oldum, bütçe yönetimi sıfır, hiç olmadığım kadar çöktüm finansal olarak :)

Canım Hello Baby 22 Aralıkta açılacakmış bugün sordum.

kızlar bazen sizin de karnınızın içi acıyor mu??
benım özellikle geceleri oluyor ama sık değil
merak ettim yaşayan var mı?

benimde sağ kasığım çok acıyor ne yapıyorsa artık içerde :)))

kızlar nasılsınız hazırlıklar ne güzel devam ediyo sürekli okuyorum fikirlerinizi degerlendiriyorum ben dün çilek ocean çocuk odasının siparişini verdim şimdi sıra park yatakta aslında gönlüm istemiyo park yatagı ama baska bi secenegim yok bilerek ve isteyerek cocuk odası aldım :) foto ekliyiymde almayı düşündügüm park yatagı modelleri uyarmı fikirlerinizi bekliyorum kızlar....Eki Görüntüle 568962 Eki Görüntüle 568970 Eki Görüntüle 568964

Eki Görüntüle 568967
İyi günlerde kullanın.İkinci daha çok uygun bence

Merhaba kızlar,

Benimde SAT ile ultrason farklı çıkıyor.Ultrasonda 4-5 gün önden gidiyoruz.

Hello Baby'nin açılışını ben de bekliyorum dört gözle. Haber alırsak burdan duyuralım birbirimize, epeyce bekleyen varmış. Bebek arabası almadık biz henüz, doğunca alırız diye düşünüyorduk ama indirimde denk gelirse alırız.

Bebeklerin hep yan yatması gerekiyor ya kızlar, bunun için bebedorun yastığını buldum. Almayı düşünüyorum, sizce nasıl? Kullanan var mı tanıdıklarınızdan falan.
Bebedor Güvenli Uyku Yastığı (Safe Sleep) - e-bebek.com

Bir de ben nefes alma güçlüğü yaşamaya başladım 1 haftadır. Bebek büyüdükçe ciğerlere yaptığı baskıdan dolayı normalmiş ama çok kötü bir şey. Ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum çarpıntı başlayınca. Siz de nasıl durumlar?

Hello Baby 22 Aralıkta açılıyormuş.Nefes alma güçlüğü hemen hemen hepimizde var sanırım.Uykusuzluk dersen oda ayrı bir dert ben her saat başı uyanıyorum sabahta uykumu alamadan kalkmak zorunda kalıyorum.:(

herkesin bebeği önden gidiyor maşALLAH sizlere ve kuzucuklara
az önce doktordan geldim suyum azalmış ama nasıl olur ki ben 3 lt su içerim günde :(
yatış verdi kızımda şu an iyiymiş ama su normale dönmezse fazla gelişemezmiş
bide alttan muayene etti hiç beklemediğim bişeydi ve hazır değildim şu an bacaklarım kaskatı hissetmiyorum
Rabbim sana emanetiz
ah canım çok dikkat et kendine
bunun su içmeyle alakası var mı ki
benım asla 3 lt bulmaz çok şükür suyun çok iyi dedi doktor

walla ben hamile oldugumu öğrendiğim an dedim herkesin ağzını kapattım ameliyat olacağım diye ..
evet belk,i normal daha saglıklı ama ben hazır değilim yapamam
sancıyı filan düşünmüyomda
o bebeğin çıkış anında orayıda kesecekler düşüncesi
yada omzu nasıl geçecek nasıl olacakkk
pardon ama ilişki anında bile zorlanırken koca bebek benim için çok zor wallaa
kendini neye hazır hissediyorsan en sağlıklısı o gerisi boş canım
Haişm işcan canım ama bilmiyorum tam yerini :(

Evet acıyor ne oluyor böyle diyorum :(

Aynen canım..

Canım güzel günler kullansın oğluşun.Ben 2.park yatağı beğendim :)

Maşallah oğluşuna canım.Sağlıkla büyüyor maşallah:nazar:
değişik hisler olunca insan panikliyor yaa

canım ceyz yazmış yukarda
ama çalışıyorsan ister izne ayrıl ister ayrılma o raporu almak zorundasın diye biliyorum ki doğum sonrası izin hesaplanabilsn

Back
X