Merhaba kızlar çok enteresan bir güne başladım bugun doktruma 4 hafta sonra gittim gebelik sonuçlarımı verdim veeee bunlar çok yuksek ne zman aldın dedi geçen hafta dedim ee bana neden yollamadın dedi? bende korkudan dedim ama diet yapıyordum dedim.
Aman Allah'ım bir fırça yedim korkudan diye bebeğine zararmı vereceksin sen interneti açmıyormusun? bebeğin ölürse ne olur?
Allah korusun Hocam dedim. Sen birşeyler yapmazsan nasıl olacak? o bebeğe şekerin zararlarını biliyormusun? bu kadar nasıl beklersin?
Ağladım ağlayacaktım. Hemen dedi diabet şeker doktoruna gidiyorsun hatta eşime dedi sana görev veriyorum hemen götüreceksin diye insülün verirse hemen ara beni belki diet verecek dedi, şimdi bebeğe bakalım irimi? suyu nasıl? dedi.
Çok şükür bebiş 29 +5 - 1.430 gr sanırım 38 cm dedi.
Moralimiz okadar bozulduki eşimle ultrasondan keyif alamadık. Zaten bebeğimin güzel resimlerinide yakalıyamıyor

(
Sana benziyor dedi bende yok eşime benziyor dedim. Doktorda ben sana benzettim dedi :)))
Sonra kanımı aldılar şeker ölçümü içinmiş. 300 TL muayene dahil bayıldıktan sonra
Neyse ben tek tek 4 hastane aradım diabet doktoru yok dahiliye bakıyor doktoruma sordum olmaz dedi diabet doktoru olacak dedi.
Sonra Acıbadem'de varmış 300,00 TL imiş yok artık dedim yaa birde tahliller falan kimbilir kaç tutacak neyse gitmek zorundayım bulamazsam Hizmet Hastanesiinde buldumki 17 sine kadar dolu. Medikalpark'ta buldum 150 ohh dedim sevindim hemen geliyorum dedim.
Son olarak Ethica'yı aradımki 77 tl muayenesi doktor varmış ama son hastası varmış çıkıyormuş yarın gelin dediler eşimde olduğu için yalvardım ne olur beni alsın doktor 5 dakka yoldayım dedim. Doktor Allah razı olsun beni kabul etti.
Ben acele acele gidecek diye hareket ediyorum ama doktor bayağı bir ilgilendi muayene etti falan derken bir ton fırçada ondan yedim sen nasıl 50 gr ile 100 gr arasına 20 gün ara verirsin diye neyse bebek iri olmadığı için bu durum genetiktir dedi bebeği sanırım çok zarar değilmiş inşallah öyledir 2 gün diet verdi cumartesi kan tahlili istedi sonrası ya parmak takibi yada insülün şimdi işin ciddiyetini anladım sanırım böyle deli gibi saçma birgün yaşadık paylaşmak istedim.
Doktorumda 3 hafta sonra 32+5 randevu verdi.
Sıktıysam kusura bakmayın kızlar sevgiler.