Canım bende pek senden farklı değilim.Ama bu benim aslına bakarsan işime geliyor.Kayınvalidem hamileliğim sırasında yanımda olsa bu denli rahat geçiremezdim bu süreci.elbette zorlukları da var ama kendi kendime yetmek beni mutlu ediyor.Annemle aynı şehirdeyiz ama pek bir desteğini gördüğümü söyleyemem.Hala tüm temizliğimi ve alışverişlerimi herşeyi kendim yapıyorum.Kimsenin çocuğun neye ihtiyacı var dediği pek yok.Bana kalsa doğum sonrası da kimseyi istemiyorum yanımda.Eşim bana yeter.
Annem yanımda olsa çok destek olamaz ve tansiyon rahatsızlığı var.Ayrıca kendi evinin işini yaparken dert yanıyor onu yoramam.
Kayınvalidem yanımda kalsa gerçi bu kaçınılmaz son ama

Ona kalsa 40gün boyunca bizi kimseye göstermez.Çocuğu kimselere elletmez.Misafirleri hoş karşılamaz ve bakışlarıyla neden geldiniz der.Ayrıca eşimle ilişkimizi hep kötü etkiler

Bunlardan dolayı kendimiz kalmaya alıştık eşimle. 40ım çıkana kadar eşim yanımda olacak sonrası sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Yani ben yaşadıklarımdan yola çıkarak üstesinden gelebilirsin diyorum:) Sakın sıkıntı yapma kendine bebeğini düşün yeter.