• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
kızlar moralim çok bozuldu bizim ev sahibi evi sattı ve alan kişi adam göndermiş evi ne zman boşaltıyorsunuz diye aralık 15e kadar boşaltın diyo bende doğuma kadar beklesin ben ocak 15e kadar gidecem karnım burnumda nasıl taşınıyım dedim...eşimde şimdi gidip konuşacaktı ne yaptı bilmiyorum artık evi toparlamam gerek ve sanırım daha erken gidecem ankaraya sonrasında da geri gelemicem eşimi burada bırakınca gözüm arkada kalıyor hep çok üzülüyorum ne yapacam bilmiyorum eşimde bebeğinden ayrı kalacak offf offf:14::14::14::14::14::14::14::14::14:

İnşallah iyi insanlardırda anlayış gösterirler.Olumsuz bir cevap alırsanızda kanun yasa die bişey var 15 günde kimse kimseyi evden çıkaramaz.Yasal süreç nedir bilmiyorum ama bir avukata sorun mutlaka

ya kızlar saçma gelebilir size ama ben emzirmekten korkuyorum
çünkü göğüslerimin anlayın işte pek hoşlanmam:17:
o nedenle baya korkuyorum ya emziremezsem diyee:50:

ben emzirmekten değil de acısından çok korkuyorum. çünkü benim de çok hassastır göğüslerim, kendim bile dokunduğumda ucuna rahatsız bir his oluyor bende.
Bakalım napıcaz..

ben emzirmekten değil de acısından çok korkuyorum. çünkü benim de çok hassastır göğüslerim, kendim bile dokunduğumda ucuna rahatsız bir his oluyor bende.
Bakalım napıcaz..

aynen canım ben de öyle işte
ben yara olmaması için şimdiden ayva çekirdeği jeline başladım
çok iyi geliyormuş

kızlar moralim çok bozuldu bizim ev sahibi evi sattı ve alan kişi adam göndermiş evi ne zman boşaltıyorsunuz diye aralık 15e kadar boşaltın diyo bende doğuma kadar beklesin ben ocak 15e kadar gidecem karnım burnumda nasıl taşınıyım dedim...eşimde şimdi gidip konuşacaktı ne yaptı bilmiyorum artık evi toparlamam gerek ve sanırım daha erken gidecem ankaraya sonrasında da geri gelemicem eşimi burada bırakınca gözüm arkada kalıyor hep çok üzülüyorum ne yapacam bilmiyorum eşimde bebeğinden ayrı kalacak offf offf:14::14::14::14::14::14::14::14::14:

canım bence de böyle apar topar çıkarmaya hakları olmaması lazım aslında. tabi diğer taraftan kendimi senin yerine koymaya çalışyıorum, yeni doğmuş bir bebekle taşınmaya çalışmak da bir o kadar zor. yani aslında şimdisi de zoor, sonrası da.. İnşallah hayırlısı neyse o olur canım ama buna üzme sıkma kendini, sonuçta kaçış yok er ya da geç olacak..

Canım bende pek senden farklı değilim.Ama bu benim aslına bakarsan işime geliyor.Kayınvalidem hamileliğim sırasında yanımda olsa bu denli rahat geçiremezdim bu süreci.elbette zorlukları da var ama kendi kendime yetmek beni mutlu ediyor.Annemle aynı şehirdeyiz ama pek bir desteğini gördüğümü söyleyemem.Hala tüm temizliğimi ve alışverişlerimi herşeyi kendim yapıyorum.Kimsenin çocuğun neye ihtiyacı var dediği pek yok.Bana kalsa doğum sonrası da kimseyi istemiyorum yanımda.Eşim bana yeter.
Annem yanımda olsa çok destek olamaz ve tansiyon rahatsızlığı var.Ayrıca kendi evinin işini yaparken dert yanıyor onu yoramam.
Kayınvalidem yanımda kalsa gerçi bu kaçınılmaz son ama:( Ona kalsa 40gün boyunca bizi kimseye göstermez.Çocuğu kimselere elletmez.Misafirleri hoş karşılamaz ve bakışlarıyla neden geldiniz der.Ayrıca eşimle ilişkimizi hep kötü etkiler:( Bunlardan dolayı kendimiz kalmaya alıştık eşimle. 40ım çıkana kadar eşim yanımda olacak sonrası sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Yani ben yaşadıklarımdan yola çıkarak üstesinden gelebilirsin diyorum:) Sakın sıkıntı yapma kendine bebeğini düşün yeter.

bende annemle aynı şehirdeyim ama çok fazla destek gördüğüm yok :(
ama seninde dediğin gibi onun kendi işleri ona yetiyor birşey diyemiyorum..
asıl desteği veren eşimse benim elim ayagım ..
o olmasa sanırım yapamam ben. her işime koşuyor saolsun..
böyle durumlarda anlıyor insan eş'in insan için ne demek olduğunu..

10 gün ,içinde ev boşalırmı..
hayalmi görüyor.. tavrınızı koyun bence canım üzülme hayırlısı de..
kafanı sakın takma

akşama yemek yyooookkkkk:8::8::8:

ben artık hafta içi yemek yapamıyorum yorgunluktan:( K.valideye gidiyoruz bugün misafirliğe.dün de annemde yedik,hafta başında da h.sonu yaptıklarımı yiyoruz. Yani bişekilde idare ediyoz,yarına Allah kerim:)
Canım en basiti tavuk al kızart yanınada salata, tamamdır:)

ben artık hafta içi yemek yapamıyorum yorgunluktan:( K.valideye gidiyoruz bugün misafirliğe.dün de annemde yedik,hafta başında da h.sonu yaptıklarımı yiyoruz. Yani bişekilde idare ediyoz,yarına Allah kerim:)

canım tavuk yiyemıyorum yaaa
okadar severken tavuyğu şimdi çok zor
ama karnabaharım var onu haşlıyorum kızartacağım sarımsaklı yoğurt tamam
eşi,m sağolsun hiç yemek aramaz doyurur karnını
canım kocamm:16:

evde yemek olmayınca üzülüyorum
işten gidince zorda olsa yapmak eşim için yapıyorum
dün eve gittim yorgunlukltan belim ağrıyor bulgur pilavı ve kuru fasulye yaptım..

ben hafta sonları yemek yapmıyorum dışarda yiyoruz genelde
ama hafta içi 2 defa yemek yapıyorum..
1 yemeği 2 gün yesek 3. gün aparatif kızartma yogurtlu şeyler filan derken hafta bitiyor :)

evde yemek olmayınca üzülüyorum
işten gidince zorda olsa yapmak eşim için yapıyorum
dün eve gittim yorgunlukltan belim ağrıyor bulgur pilavı ve kuru fasulye yaptım..

ben hafta sonları yemek yapmıyorum dışarda yiyoruz genelde
ama hafta içi 2 defa yemek yapıyorum..
1 yemeği 2 gün yesek 3. gün aparatif kızartma yogurtlu şeyler filan derken hafta bitiyor :)

ben de manyak gibi geçen akşam okuldan geç geldim o saatten sonra ıspanak ayıklayıp pişirdimm
hergün ne pişirsem derdi çok fena yaa
annem ne kadar haklıymış meğerrr:9:

arkadaşların bebeğinizin kıyafetlerini ne ile yıkadınız,ben karar veremedim bir türlü nasıl yapsam ?aldıklarımı yıkayıp ütülesem diyorum hazır olsun die

Ben Dalan Roxy aldim, Dalin alicaktim basta ama hem daha az hemde daha pahaliydi bende Dalan aldim, mis gibi kokuyor bayildim kokusuna.
Yalniz ben bebegimin tüm giyisilerini yikadim hep birlikte ama tüm beyazlar pembe olmus:25: Kirmizilar vardi sanirim onlardan gecmis, allahtan kiz cocugu :27:

Son düzenleme:
neyse kızlar hepinize iyi akşamlar
azıcık totom yer gördsün uzanayım
hepinize mutlu akşamlar

canım ben hacı şakirin granül sabun tozu ile yıkadım

haklısın canım aslında altı üstü çanta hazırlayacağız ama insan bir garip oluyor sanki çanta nasıl hazırlanır bilmiyorum:9:
yıkarken kıyafetlerini oğlumun kırk kere aradım annemı onu bunla bunu şunla yıkayım mı diye:9:
en iyisi annemı beklemek

ahhh ahhh bu düğün ve doğum sendromları nedir dimi ?
benım doğumda hem annem hem kayınvalidem olacak
biz çok küçük bir ilçedeyiz sadece sağlık ocağı var burda mecbur merkeze kayınvalidemde kalacağım doğumdan sonra 1 ay kadar
annem antalyadan gelecek
umarım stressiz sakin huzurlu lohusalık dönemimiz olur

ahh canım ALlah kolaylık versin
umarım doğumdan sonra taşınırsınız vicdanlıdır alan kişi
ben de doğumdan sonra eşimden ayrı kalacağım bir süre içim gidiyor
ALlah ayırmasın eşlerimizden:nazar:
[/QU
aaaa:( inşallah anlayışlı insanlardır. 1 ay daha idare edilebilir bence,annem kiracısını kaç aydır idare ediyor üstelik de akıllarına eserse kira veriyorlar. Sen hamilesin anlamaları lazım,15 aralıkta çıkın demiş ayıp yahu

Canım Allah yardımcın olsun ne o yaa 10 güne ev boşaltın ama haberınız yokmuydu satacağından canım yaa 1 ay mühlet verir kim olsa üzülme canım bak stres yaparsan Allah korusun bebiş erken gelmeye kalkar Allah korusun, sen canını sıkma herşeyin çaresi var.

Su akar yolunu bulur derler canım benim.Bi yolu bulunur elbet.

Canım moral bozma lütfen.Zaten böyle bir hakkı yok bu kadar kısa sürede sizi çıkartamaz yasal süreç var.Sakın kendini üzme beklemek durumunda

Canımcım hepimize sağlıklı sendromsuz bir doğum ve sonrası sürecini nasip etsin inşallah.

İnşallah iyi insanlardırda anlayış gösterirler.Olumsuz bir cevap alırsanızda kanun yasa die bişey var 15 günde kimse kimseyi evden çıkaramaz.Yasal süreç nedir bilmiyorum ama bir avukata sorun mutlaka

canım bence de böyle apar topar çıkarmaya hakları olmaması lazım aslında. tabi diğer taraftan kendimi senin yerine koymaya çalışyıorum, yeni doğmuş bir bebekle taşınmaya çalışmak da bir o kadar zor. yani aslında şimdisi de zoor, sonrası da.. İnşallah hayırlısı neyse o olur canım ama buna üzme sıkma kendini, sonuçta kaçış yok er ya da geç olacak..

10 gün ,içinde ev boşalırmı..
hayalmi görüyor.. tavrınızı koyun bence canım üzülme hayırlısı de..
kafanı sakın takma

saolun kızlar ben ocağın ilk haftası ankaraya gidecem zaten sonunada eşim gelecek aslında 1 ay öncesinden haberimiz vardı satıldığından ama 15 aralık çıkın falan dememişti..ben doğumdan sonra dönmicem zaten bu sebepten dolayı ankarada kalacam eşimde bekar arkadaşlarında yaza kadar idare edecek artık.alan kişide avukat ayrıca ama çıkmıcam planladığım tarihe kadar.burada ev bulmak sıkıntı her evde oturamıyorsun güvenlik nedeniyle neyse Allah yardımcımız olsun :((

Son düzenleme:
Ben Dalan Roxy aldim, Dalin alicaktim basta ama hem daha az hemde daha pahaliydi bende Dalan aldim, mis gibi kokuyor bayildim kokusuna.
Yalniz ben bebegimin tüm giyisilerini yikadim hep birlikte ama tüm beyazlar pembe olmus:25: Kirmizilar vardi sanirim onlardan gecmis, allahtan kiz cocugu :27:

anlaşılan genelde dalan dalin ve hacişakir kullanılmış bende birini seçer yıkarım artık,aslında eksiğimiz var henüz kendime hiçbişey almadım,çantada yok henüz ama olanlar yıkansın diyorum bakalım,teş.cevaplar için

ya kızlar saçma gelebilir size ama ben emzirmekten korkuyorum
çünkü göğüslerimin anlayın işte pek hoşlanmam:17:
o nedenle baya korkuyorum ya emziremezsem diyee:50:

Yara olması beni de korkutuyor canım.Üstesinden geliriz be kuzuu çok kafaya takmamak gerek :)

bende annemle aynı şehirdeyim ama çok fazla destek gördüğüm yok :(
ama seninde dediğin gibi onun kendi işleri ona yetiyor birşey diyemiyorum..
asıl desteği veren eşimse benim elim ayagım ..
o olmasa sanırım yapamam ben. her işime koşuyor saolsun..
böyle durumlarda anlıyor insan eş'in insan için ne demek olduğunu..

Kesinlikle Allah başımızdan eksik etmesinler.Onlar bizim elimiz ayağımız :))

akşama yemek yyooookkkkk:8::8::8:

Benim eşimde her gün farklı yemek ister ve çok ağır yemekler pek tercih etmez.Hafta içi ve haftasonu 1 kez dışarda yeriz.
Çorba genelde 2-3günlük yaparım.Yanına sebze ya da tavuklu yemekler, bulgur pilavı ve makarna yaparım.
Bu akşam ne yapıcam bilmiyorum.Midemde ateşler yanıyor:(

anlaşılan genelde dalan dalin ve hacişakir kullanılmış bende birini seçer yıkarım artık,aslında eksiğimiz var henüz kendime hiçbişey almadım,çantada yok henüz ama olanlar yıkansın diyorum bakalım,teş.cevaplar için

Canım bende çanta almadım.Evde tekerlekli valiz var onu kullanacağım.Seninde aklında olsun elinin altında varsa eğer.

Bende daha canta hazirlamadim, bebegin kiyafetleri hepsi tamam oldugu icin dayanamadim onlari yikadim suanda kurulanmasini bekliyorm iki gündür.
Dolap aldigimiz icin bir yandan biranönce herseyi hazirlamak istiyorum ama bi yandan da herseyi hemen tüketmemek istiyorum, tüm hazirliklar biterse beklemesi daha zor olur. O yüzden dogum cantasini da bi kac hafta daha bekleyim öyle yapayim diyorum:49:

Kızlar ben daha çanta falan hazırlamadım kendimiçin hiçbir şey almadım.Bebek içinde daha eksiklerim var.Benim annemde kaynanamda yanımda değil :S

canim ayni sekilde benimde ne annem ne kayinvaldem yanimda büyük olarak kimse yok yanimizda bende burdan tüyolari alip hazirliyorum bebegimin esyalarini.
kayinvaldem 15 tatilde gelip gidecek dogumda yanimda olmayacak. annemler icin vize sorunu var onlar taaaa nisanda gelecekler.
valla bu forum ilac gibi oldu bana ne gerekiyo bakip aliyorum :)))
Allah yardimcimiz olsun.
bugün bebek arabamiz geldi. esimle monte ettik sabah hemen cok hosumuza gitti gidip gidip bakiyoruz :))))

Back
X