Sıvı akıntı benm de var günlük ped kullanıyorum,kokusuzsa sorun yokmuş.
sat ve usg hesaplamasında en madur benm

arada 2 hafta var topik açtım geçen gün. usg ye göre 35.haftadan sonra eli kulağında olurmuş,1 ark.cevaplamış sağolsun ama yanlış başlığa yazdım galiba çok yazan yok

. Benim de doğumum ocakta olacakmış gibi geliyor. Hayırlısı 
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...-cikan-haftaya-gore-sata-gore-dogum-olur.html
C.tesi biz de meşhur havuzlu hana gittik ilk kez:) ne çok hamile varmış:) Eşim tahmini harcama sormuştu ben de bebek arabası almazsak 300 filan gider demiştim Allahtan yanımızda çok vardı 800e yakın masrafımız oldu.çok şey de almadık ama kendimi kaybettim(satıcılar çok fena ikna ediyor insanı). Bebişin canım sağolsun. sabahlıklı pijama takımı ve gecelik aldık zaten onlar 200 gibi bişe tuttu. banyo takımı,bebe bakım ürünleri,bebek için 1 tane daha nevresim takımı,alt açma,polar battaniye,dönence,lohusa şerbeti için bardak süsü,kapı süsü,40 tane mevlüt süsü,takı yastığı,çoraplar, bikaç kıyafet vs aldık. Tekstil olarak çoğu şeyi vardı zaten. benm de nevresim takımım vardı çeyizimdekini kullancm ek olarak da iç çamaşırları ve emzirme atleti aldım.Pazar günü yıkadık ütüledik annemle,bugün de çantamızı hazırlıycm. İnsanın içi nasıl rahatlıyor yaa herşey hazır olunca

mevlüt hazırlığımız bile şerbeti de alınca bitiyor:) 
Şimdi tek eksiğimiz bebek arabası,emzirme pompası,hastane için değil de günlük taşımak için çanta, doğum sonrası kullanacağım babet yada terlik ve lohusa tacı.
kızlar eksikleri kalanlar varsa üzülmesin 1 gün de hallediliyor:) birikim olması yeterli. bu arada perş. 34.haftamıza giriyoruz dr. 3 hafta sonra gel demişti,4 hafta sonra gitsem bişe olurmu ki.