• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Işılayım canım benim yemeye çalışıcam çok sağol :38:

Ceyzim yumurta sadece haftasonları yiyorum ben:( Artık az daha dikkat edeceğim o halde.Çok sağol canım.

Sırt üstü yatıp 2 saat içinde 10 hareket alman gerek canım.Yerleri daralıyor artık ondan hissetme azalabilir.

Sonradan ağırlaşırız zaten iyi yapmışsın şimdiden halletmekle.
Alabilirsin canım bende 31+3de aldım.Zaten üzerinde sadece 32.den 37.haftaya kadar çalışabilir diyor.Yani en azından benim ki öyle.

Maşallah kuzucuğuna canım benim:nazar:

Canım gene gelme ihtimalin yokmu bilginin fazlasının zararı olmaz :) Amaç tanışmak olsun

Oglusumun odasi gelicek kismetse canim yoksa dedigin gibi tanismaya gelirdimmm ciddennnn :32:
buarada muz da kilo aldiriyomus bebise bilgineee :8:

Günaydın kızlar,
Herkese güzel haftalar.

Tüm kuzular iyi ve süper gelişiyorlar maşallah :) Allah nazarlardan korusun hepsini.Alışverişlerini yapan arkadaşlar da güzel günlerde kullansınlar iinşallah.

Biz haftasonu ütümüzü yaptık ve kızımın eşyalarını çantamıza yerleştirdik.Odasında da herşeyi yerleşti , bir tek halı eksiğimiz mevcut:)

Bu arada sanırım kızım biraz az kilo aldı :( 31+3 e göre 1708 gr 42,42cm.Ne yememi önerirsiniz.Büyük bi eksiklik yok ama aklım takıldı gene de :(
canım bebeğin gayet iyi kilosu sen hiç takılma
benım sata göre 30+ bişey usg ye 31+3 iken 1650 idi kilosu doktor gayet iyi böyle giderse 3250 gibi doğar dedi
bebğin kilosunun fazla olması ya da az olması onun sağlığı hakkında net fikir vermez
önce rahat ol gayet iyi miniğin maşlah:nazar:

kızlar cuma günü raporumu yazdırdım
sata göre 31+1 ultrasona göre 33. hafta dedi doktor.
bebek için de 2250 olmuş kilosu dedi.
gerçektende artık büyüdüğü için ultrasonda tek parça halinde göremiyoruz artık bebegi :)))
kilolu olacak dedi doktor anasına çekmiş dedim bakalım :)

maşallah:nazar:
sen bunu 4 le fırtlatırsınn:nazar::nazar:

Işılayım canım benim yemeye çalışıcam çok sağol :38:

Ceyzim yumurta sadece haftasonları yiyorum ben:( Artık az daha dikkat edeceğim o halde.Çok sağol canım.

Sırt üstü yatıp 2 saat içinde 10 hareket alman gerek canım.Yerleri daralıyor artık ondan hissetme azalabilir.

Sonradan ağırlaşırız zaten iyi yapmışsın şimdiden halletmekle.
Alabilirsin canım bende 31+3de aldım.Zaten üzerinde sadece 32.den 37.haftaya kadar çalışabilir diyor.Yani en azından benim ki öyle.

Maşallah kuzucuğuna canım benim:nazar:

Canım gene gelme ihtimalin yokmu bilginin fazlasının zararı olmaz :) Amaç tanışmak olsun

Tatlım senin bebeğin gününde gidiyor abartma bence iri olacak bebek maşallahı var

sata göre aynıyız senle
benimde sata göre 7 şubat fakat ultrasona göre ocak 20 dogum tarihi görünüyo..
sata göre 31+1 de aldım raporu ultrasona göre 33 görünüyordu

ben daha rapor almadım perşembe sata göre 32+0 olunca verecekmiş raporu dr.um, sen ne güzel erkenden almışsın:)

İznini o şekilde alabiliyorsun tatlım

Güle güle giysin paşamız. ya ben de kırmızıyı çok seviyorum,bikaç tane eşyası var bebişin kırmızı kırmızı:D

Kızlar biliyormusunuz eşim kızımızı kıskanıyor galiba.Neden derseniz, kasım ayında dr.kontrolünden çıkmıştık bir kere,çok güzel bir resim yakalamıştı doktor.Yanaklar tombişti maş. :D Eşim bana eve gidene kadar "bak resmi kimseye gösterme, bebek iyi de yeter" demişti. haftasonu alışveriş yaparken de benm istediğim resim çerçevesi olan mevlütte dağıtılan buzdolabı süsünü aldırmadı bana. Neymiş de elalemin evinde kızımızın resmi ne arıyormuş.Basit tüllü,ufak bebek biblolu şekerlerden aldım ben de,buna benzer biçok şey. Bu ne ya daha beni bile bu kadar kıskanmadı hiç:(:(

Ceyzim küçük olduğu için nazar değmesini istemiyor sadece babası :) kıskanma sen kızışını :) İkinizin yeri de ayrı olacaktır eminim :))

Bayanlar oda takımımız tamam ama ilk aylar yatması için park yatak alıcam bir türlü karar verip alamıyorum.Birkaç model var yardımcı olurmusunuz.

Çağlacım ben 1.numarayı beğendim çok sade ve şık:38:

Oglusumun odasi gelicek kismetse canim yoksa dedigin gibi tanismaya gelirdimmm ciddennnn :32:
buarada muz da kilo aldiriyomus bebise bilgineee :8:

Ohh keyifli bir gün olucak desene :) Bol keyifli bir gün olsun o zaman tatlım.
Önerin için sağol canım:38:

canım bebeğin gayet iyi kilosu sen hiç takılma
benım sata göre 30+ bişey usg ye 31+3 iken 1650 idi kilosu doktor gayet iyi böyle giderse 3250 gibi doğar dedi
bebğin kilosunun fazla olması ya da az olması onun sağlığı hakkında net fikir vermez
önce rahat ol gayet iyi miniğin maşlah:nazar:

maşallah:nazar:
sen bunu 4 le fırtlatırsınn:nazar::nazar:

Ben takıntı yaptım sanırım gereksiz.ULtrason kağıdında 2-3 gün geride görününce :(

Tatlım senin bebeğin gününde gidiyor abartma bence iri olacak bebek maşallahı var

Işılayım kuruntu yaptım sanırım :( Kiloma dikkat ediyordum eşim sebebiyle suçlu hissettim kendimi :(

selamm geleceğin en güzel anneleri :16::16::16:

yakın zamanda doğum yapacak olan varmı:21::21::21:

Ceyzim küçük olduğu için nazar değmesini istemiyor sadece babası :) kıskanma sen kızışını :) İkinizin yeri de ayrı olacaktır eminim :))

Çağlacım ben 1.numarayı beğendim çok sade ve şık:38:

Ohh keyifli bir gün olucak desene :) Bol keyifli bir gün olsun o zaman tatlım.
Önerin için sağol canım:38:

Ben takıntı yaptım sanırım gereksiz.ULtrason kağıdında 2-3 gün geride görününce :(

Işılayım kuruntu yaptım sanırım :( Kiloma dikkat ediyordum eşim sebebiyle suçlu hissettim kendimi :(
hiç kuruntu yapma hatta sanırım benımki seninkinden 50-60 gr daha bzayıf canımm
zaten bu ultrson değeri + ya da - olabiliyor gerçekte
bebeğin çok iyi maşallah
zaten doktor ters bir durum görse söyler

benı de bugün sağlık ocağından aradılar
gitiim kalp atışı vs baktılar
ebe karnımı açar açmazz bu neee bu bebek nasıl duruyor dedi:9::9:kafa yukarda sağda toplanmış:9:

Günaydın kızlar,
Herkese güzel haftalar.

Tüm kuzular iyi ve süper gelişiyorlar maşallah :) Allah nazarlardan korusun hepsini.Alışverişlerini yapan arkadaşlar da güzel günlerde kullansınlar iinşallah.

Biz haftasonu ütümüzü yaptık ve kızımın eşyalarını çantamıza yerleştirdik.Odasında da herşeyi yerleşti , bir tek halı eksiğimiz mevcut:)

Bu arada sanırım kızım biraz az kilo aldı :( 31+3 e göre 1708 gr 42,42cm.Ne yememi önerirsiniz.Büyük bi eksiklik yok ama aklım takıldı gene de :(

maşallah bebişine hiç takılma bence de, beslenmene dikkat ettiğin sürece sorun olmaz. yağlı bir bebiştense sağlıklı bir bebiş olması çok daha önemli:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

ebe karnımı açar açmazz bu neee bu bebek nasıl duruyor dedi:9::9:kafa yukarda sağda toplanmış:9:

hehehe:1: benimkinin de ayakları ciğerlerime ve mideme yapıştı sağolsun kuzum ittirdikçe ittiriyor:9:bazen topuğunu dayıyor sağ tarafıma tam yakalayım diyorum dokunur dokunmaz kaçırıyor sıpa:16:

hehehe:1: benimkinin de ayakları ciğerlerime ve mideme yapıştı sağolsun kuzum ittirdikçe ittiriyor:9:bazen topuğunu dayıyor sağ tarafıma tam yakalayım diyorum dokunur dokunmaz kaçırıyor sıpa:16:

oyy maşallah
bu gece ben de ilk kez oğlumun bana mesaj gönderdiğine şahit oldum
doktor soluna yat sdedi
bütün gece yatamıyorum tabi solda ağrı oluyor çok
ne zaman sağa dönsem benımki bir tekmeliyor sola dönünce tık yok
kafa sağda yaa kıyamam rahatsız oluyor heralde

hiç kuruntu yapma hatta sanırım benımki seninkinden 50-60 gr daha bzayıf canımm
zaten bu ultrson değeri + ya da - olabiliyor gerçekte
bebeğin çok iyi maşallah
zaten doktor ters bir durum görse söyler

Kuruntulu oluyoruz sanırım gereksiz yere :)

Canım ben nette şeker bakarken değişik bi kapı süsü bulmuştum bi bak istersen
BEBEK ODASI KAPI SÜSÜ | Bekarlığa Veda Partisi Hediye ve Aksesuar Tasarım

maşallah bebişine hiç takılma bence de, beslenmene dikkat ettiğin sürece sorun olmaz. yağlı bir bebiştense sağlıklı bir bebiş olması çok daha önemli:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Edacım canım benim çok sağol.Hepiniz iyi ki varsınız :38::38:

$ST30385BR[1].webp $FP-99%20B[1].webp $Balt2[1].webp $78030512444069320.webp
bunlarda kızım için aldıklarımız teyzesi resimlerini bulabildiklerimi ekledim hepsi memlekette annanemizde dopumdan önce vermedi bize

oyy maşallah
bu gece ben de ilk kez oğlumun bana mesaj gönderdiğine şahit oldum
doktor soluna yat sdedi
bütün gece yatamıyorum tabi solda ağrı oluyor çok
ne zaman sağa dönsem benımki bir tekmeliyor sola dönünce tık yok
kafa sağda yaa kıyamam rahatsız oluyor heralde

Ya bende ne zaman sagima yatsam acayip tekmeliyor bebek, sola döndügüm zaman duruyor tekmeleri.
Karar verememistim rahatsiz oldugu icin mi teme atiyor diye, sanirim öyle.

Back
X