Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm 32. haftadan sonra çalışmayı bıraktığın andan itibaren 16hafta yani 112 gün izinli oluyorsun.çalışmayı ister kendi iradenle bırak ister erken doğum olduğu için bırak.farketmez.çalışmayı bıraktığın tarihten itibaren her durumda da 112 gün izinlisin.yani 16 hafta.
Bide çalışabilir raporu üstünde barkod oluyomu
BENDE ANLAMIYORUM 32. HAFTADA 5 HAFTA ÇALIŞABİLİR RAPORU ALDIK 37. HAFTAYA KADAR 38. HAFTADA DOKTOR SEZARYAN YAPACAK YANİ 1 HAFTAMI İZİN KULLANACAĞIM BEN DOĞUMA 1 HAFTAYA KADAR ÇALIŞACAKMIYIM
belfü canım çok geçmiş olsun eda canım sanada geçmiş olsun çok dikkat edin kendinize. Bende bol bol dinlenmeye çalışıyorum. şükür geçen hafta gitmiştim hastaneye erken doğum riski çıkmıştı tam bir hafta oldu bebişim yerinde duruyor![]()
Kızlar ben şuana kadar 19 kilo aldım. Hatta geçen hafta tartılmıştım, belki şimdiye kadar 20 olmuştur. şimdi siz şekerden bahsedince kafam karıştı bendede şeker olabilir miki yaa?? ölçümde çıkmamıştı ama bu kafdar kilo aldığıma göre belkide vardır diye düşünüyorum, ya iyi ölçülmedi yada o an öyle denkgeldi çıkmadı şekerim, bende rahat rahat herşeyi yiyorum, hatta çokk abartarak :26: Burda hiç yazmıyım bile bi günde yediklerimi canınız çeker. Off kafam karıştı... Kızlar şimdiye kadar şekerim olsaydı ben böyle tatlı tuzlu yedikçe belli olurdu değil miiSiz bi şekilde anlıyormusunuz şekeriniz yükselincee
bu arada sitede bi yanlışlık yapıyorum galiba benim konuşmalarım başkasının konuşması gibi oluyo.başkasının konuşmaları benim konuşmalarım gibi yada ben oynatıyorum::) neyse ben kaçar kendimi dışarı atmam lazım oğlumla ev alışverişi yapcaz.Allah emanet ediyorum sizleri
belfü canım çok geçmiş olsun eda canım sanada geçmiş olsun çok dikkat edin kendinize. bende bol bol dinlenmeye çalışıyorum. şükür geçen hafta gitmiştim hastaneye erken doğum riski çıkmıştı tam bir hafta oldu bebişim yerinde duruyor![]()
kızlar ben şuana kadar 19 kilo aldım. hatta geçen hafta tartılmıştım, belki şimdiye kadar 20 olmuştur. şimdi siz şekerden bahsedince kafam karıştı bendede şeker olabilir miki yaa?? ölçümde çıkmamıştı ama bu kafdar kilo aldığıma göre belkide vardır diye düşünüyorum, ya iyi ölçülmedi yada o an öyle denkgeldi çıkmadı şekerim, bende rahat rahat herşeyi yiyorum, hatta çokk abartarak :26: burda hiç yazmıyım bile bi günde yediklerimi canınız çeker. off kafam karıştı... kızlar şimdiye kadar şekerim olsaydı ben böyle tatlı tuzlu yedikçe belli olurdu değil miisiz bi şekilde anlıyormusunuz şekeriniz yükselincee
elif ve zeynep isimleri dünyanın en güzel isimleri bence.. nasıl naif, nasıl zarif ,nasıl kibar, nasıl feminen.. bu isimlerde çirkin bi kız da görmedim hiç :)belfüm çok geçmiş olsun... bendede aynı sıkıntı var ama şuan için dayanıyorum... bu arada 2 ay bile kalmadı doğuma ama henüz isim bulamadım nolur yardımcı olun :) cimcime bi kızım olacak hiç bi ismi yakıştıramıyorum nedense bi türlü bulamadım...
arkadaşlar bilen kimse yokmu
sağol canım teşekkür ederimCok geçmiş olsun inş. ameliyatsız hemencecik atlatır.
İzin konusunu nasıl yapacak ben anlayamadım canım ya kafam karıştı:)) doğum yaptığın tarihi erken doğum diyemi göstercek. neyse artık:) benm de son günüm 8 ocak. Sata göre 35.haftam ama dr.ultrasona göre 37.haftamda verecek çalışamaz raporumu. Kesin ben evde 5 hafta patlayacamAslında bir yönden iyi, artık zorlanıyoruz, belim kaburgalarım kemiklerim ağrıyor.sıcak basıyor kar yağsa bile camı açıyorum millet bişe de diyemiyor
Evdeki son eksiklerle ilgilenmek,gezmek vs de güzeldir heralde:)
canım ,kayınvalidemi severim her şeyden önce eşim için çok kıymetli onun üzülmesine de dayanamamkayınvaliden için bu kadar endişelenmen çok güzel bişey...İnşallah hayırlısıyla ameliyat olmaz sağlığına kavuşur...
çok ama çok teşekkür ederimee daha iyi yaa eniştesi atlatmadımı? içi rahatlar o oldu bende atlatıcam diyee rica ederim üzülme biz babamda korkmadık önmeli olan güvenilir bir hastane canım.
çok sağol canımGeçmiş olsun inşallah hayırlısıyla bişey çıkmaz
canım barkod falan yok benımkindearkadaşlar bişey sormak istiyorum ben çalışabilir raporu aldım ama barkod yapıştırın kısmı boş bu bir sorunmu bide benim gibi sözleşmeli olan varmı 2 nüsha halinde işyerine verdim ama kadın bi işlemmi yapılacak diye bana soruyo idari işlerde acaba biri bakanlığamı gidecek yoksa sgk yamı bundan sonra ne olacak lütfen yardım
Geçmiş olsun benimde iki dişimde operasyonla alınmıştı birisinde 3 birisinde 2 dikiş vardı çok zor oluyor Allah kolaylık versin canım bikaçgün yemek yerken sıkıntı çekersin sonra geçer inşlh.
Bravo cnm kariyerde yaparım çocukta yaparım diyorsun yani...Bol şans diliyorum.
Geçmiş olsun hamilelerin büyük problemlerinden biride bu olsa gerek.Bol bol kayısı kurusu ye rahatlatıyor.
Ceyzcim bende internetten sipariş verdim. henüz gelmedi acısı krememi bağlı acaba? korktum bak şimdi.
Bu izin işini benimde aklim almıyor bir türlü.32 hafta çalışabilir raporumu aldım.Ben devlet memuruyum ve çalıştığım yere verdim.verirkende sordum erken doğum olursa ekleniyormu sonrasına diye. İzne ayrıldıktan itibaren 112 gün izin hakkımız varmış. Düşünüyorum düşünüyorum anlamıyorum şu ekleme işini..
BENDE ANLAMIYORUM 32. HAFTADA 5 HAFTA ÇALIŞABİLİR RAPORU ALDIK 37. HAFTAYA KADAR 38. HAFTADA DOKTOR SEZARYAN YAPACAK YANİ 1 HAFTAMI İZİN KULLANACAĞIM BEN DOĞUMA 1 HAFTAYA KADAR ÇALIŞACAKMIYIM
cnm 32. haftadan sonra çalışmayı bıraktığın andan itibaren 16hafta yani 112 gün izinli oluyorsun.çalışmayı ister kendi iradenle bırak ister erken doğum olduğu için bırak.farketmez.çalışmayı bıraktığın tarihten itibaren her durumda da 112 gün izinlisin.yani 16 hafta.
Bide çalışabilir raporu üstünde barkod oluyomu
Ceyz:
Lansinoh kremini ben esime aldirdim 2-3 ay önce ebebekten, sonra aklima geldi acaba ne zamana kadar tarihi vardir diye. 2 paket aldirdim ikisindede tarih yok ama üstünde ki amblemden anladim, acildiktan sonra 12 ay gidiyor ama acilana kadar süresiz, yani bozulma riski yok, olsa tarih koyarlardi ama daha kullanmaya baslamadim, 1-2 hafta sonra baslayim diyorum.
Kizlar benim sekerimi doktor bi kere ölctü bi daha da ne ölctürdüm ne baska bisey. 120 cikti o zaman 50 gramlik glukoz, yani ne aclik ne tokluk ama bi daha da ne yedigime dikkat ettim ne ictigime, etmekte istemiyorum , o yüzdden en iyisi ölcmeyim bi daha :)
anahtarını çoğalt hazır çıkmışken
hayırlı bereketli güzel alışverişler