Dün eşimin zoruyla başka bir doktora gittik , arkadaşları çok tavsiye ve ısrar etmişler, tv programlarına da çıkan bir doktor. Normal doğumun gerekliliğini savunuyormuş
uzandım , ilk yaptığı ayak bileklerime bastırdı , kollarıma ve nabzıma baktı birde göbeği inceledi. noluyor derken ben, çok iyi çok iyi kilo çok ama ödem şişlik ve çatlak yok , baktınmı kendiliğinden mi diye sordu , pehlivanlarla yarışıyorum hocam yağlanmakta dedim. güldü. ok dedi (bu sorular sanırım normal doğumla alakalı bişi , mantığını düşündük ama heralde ten elastikiyetini mi bilmek istedi ..heyse)
minnakım 3045 gr. ,şuan doğsa bile küvez görmicek dedi

Lüüütfen maaşşallah diyin teyzeleri ama o tombik yanakları bi görüünnnnn , pirelli reklamındaki gibi, o şiş koca burnuu , o dolmacık parmaklarııı ♥
şuanda doğsa bile bu erken doğum olmaz dedi. korkmayın dedi. ciğer gelişimini sorduk , 40 haftalık doğup ciğeri gelişmemiş o kadar çok bebek var ki , ve premeture doğup sağlıklı olan da çok dedi. bunları siz düşünmeyin, biz önlemi alıyoruz, doğduktan sonra bakacağız dedi.
yanlız o kadar tecrübe akıyordu ki , adama biat ettik resmen. 9 gün sonra tekrar gelin dedi.
ha kafa aşağıda ya, doğum pozisyonuna girmiş ya, hemen sordum dönermi diye, bu saatten sonra %1 dir ihtimal dedi.
suratı asık , yanaklar sarkmış , neden böyle dedim , yeri daralıyor canı sıkılmıştır dedi =DD
unuttum birsürü şey sordum ama..hatrlayınca yazarım
tabi bu doktor da sezeryan dedi ama şu şartla, eğer bikaç hafta içinde kendi gelmezse biz sezeryanla alıcaz dedi.tombik diye
off tombik olmak çook zor kızlar çook zorr.. eskiden tombiklere taparlarmış, frig krallıklarını hatırlayın..şimdi ise hayat nasıl da zor )
herneyse
bacaklarını ıslatacak ve ısıtacak kadar su gelirse;
az leke değil ama regl kanı gibi kan gelirse;
sancılar çok sıklaşıyorsa ve kısa sürelere düşüyorsa;
bebek 6 saatten fazla hareketsiz kalırsa hemen beni arıyorsunuz ve buraya geliyorsunuz dedi.