- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
Merhabaaa
ne kadar şanslıyız dimi, eski yıl da bize, yeni yıl da bize geldi ♥ ne kötü şeyler yaşandı geçen yıl , hiç hatırlamıyorum biliyor musunuz.. dünyanın en güzel duygularını yaşıyorken , o acılar hiç gelir mi aklıma :) ♥
Sanırım klimadan dolayı, burnum fevkalade kötü , çok fenayım. ve bugün 2. gün başka bir odada yatıyorum. evet, horlama olayı .. daha önce de yaşadım burnum tıkalıyken..:Sönceki gün gözüne uyku girmedi adamın , gece aşırı sık kalktım ben de, ama gene de kafamı yastığa koyduğum anda diğer boyuta geçiyordum , o esnada da anında horlamaya başlamışım. gözümü de açamıyordum ki pozisyon değiştirsem ..
tekrar rezil olamam, ben başka odada yatıcam dedim çok şiddetli karşı çıktı, ben de az yanında uzanıyorum , o uykuya daldığı anda kaçıyorum yataktan. yakalandım ama inadım inat !
vuuhuuuuuuuuu, çok seksiiii
Cinnet geçirebilirim her an..
Eşimin çok sevdiği büyükbabasının ismini koyduk, Mustafa ♥ mübarek ismi kısaltıp musti , mıstık arabaya kıstık felan diye mahfetmemeleri için bir de kısa isim koyalım yanına dedik , 2. ismi Kaan koyduk.
Hamileliğimde beni 1 kere dahi arayıp tebrik bile etmeyen , hamile değilmişim, ilk ve tek torunu dünyaya gelmeyecekmiş gibi , hatta son 2 yıldır oğlu evli değilmiş ve hatta ve hatta ben kişisi yeryüzünde yokmuşum gibi davranan eşimin annesi , dün ''bebeğimiz '' ilgili ilk yorum olarak ( ve inşallah son olur) bilin bakalım eşime ne demiş :
'' Kaan da nedir , tanıdığım her kaan kısa ve kel ve şişko ! değiştirin ismi ''
Normalde bu ucuzca davranışa ehemmiyet vermezdim ama hamilelik psikolojisi sanırım böyle birşey ki, internetten Kaan isimli ünlülere yada kişilere bakıyorum.. oğluşum da tombik ya !
off nelerle uğraşmaya başladım ben böyle............
Yarın Yusuf suresini okuyayım hemen..
TV8 de bir ses bir nefes programı var. Volkan konak gene döktürüyor ♥ Kaadınıımmmmm dedikçe eridim gene haaa
yaa yemişim öylelerini.ne yani bende kaan koyacağım.ama kulağına bende kağan celil okutacağım.eşim eskiden beri oğlum olursa adına kağan koyacağım dermiş.bende dini vbir isim olsun diye anlamı güzel diye celil istedim göbek adına.