Merhabaaa
ne kadar şanslıyız dimi, eski yıl da bize, yeni yıl da bize geldi ♥ ne kötü şeyler yaşandı geçen yıl , hiç hatırlamıyorum biliyor musunuz.. dünyanın en güzel duygularını yaşıyorken , o acılar hiç gelir mi aklıma :) ♥
Sanırım klimadan dolayı, burnum fevkalade kötü , çok fenayım. ve bugün 2. gün başka bir odada yatıyorum. evet, horlama olayı .. daha önce de yaşadım burnum tıkalıyken..:S

önceki gün gözüne uyku girmedi adamın , gece aşırı sık kalktım ben de, ama gene de kafamı yastığa koyduğum anda diğer boyuta geçiyordum , o esnada da anında horlamaya başlamışım. gözümü de açamıyordum ki pozisyon değiştirsem ..
tekrar rezil olamam, ben başka odada yatıcam dedim çok şiddetli karşı çıktı, ben de az yanında uzanıyorum , o uykuya daldığı anda kaçıyorum yataktan. yakalandım ama inadım inat !
vuuhuuuuuuuuu, çok seksiiii
Cinnet geçirebilirim her an..
Eşimin çok sevdiği büyükbabasının ismini koyduk, Mustafa ♥ mübarek ismi kısaltıp musti , mıstık arabaya kıstık felan diye mahfetmemeleri için bir de kısa isim koyalım yanına dedik , 2. ismi Kaan koyduk.
Hamileliğimde beni 1 kere dahi arayıp tebrik bile etmeyen , hamile değilmişim, ilk ve tek torunu dünyaya gelmeyecekmiş gibi , hatta son 2 yıldır oğlu evli değilmiş ve hatta ve hatta ben kişisi yeryüzünde yokmuşum gibi davranan eşimin annesi , dün ''bebeğimiz '' ilgili ilk yorum olarak ( ve inşallah son olur) bilin bakalım eşime ne demiş :
'' Kaan da nedir , tanıdığım her kaan kısa ve kel ve şişko ! değiştirin ismi ''
Normalde bu ucuzca davranışa ehemmiyet vermezdim ama hamilelik psikolojisi sanırım böyle birşey ki, internetten Kaan isimli ünlülere yada kişilere bakıyorum.. oğluşum da tombik ya !
off nelerle uğraşmaya başladım ben böyle............
Yarın Yusuf suresini okuyayım hemen..
TV8 de bir ses bir nefes programı var. Volkan konak gene döktürüyor ♥ Kaadınıımmmmm dedikçe eridim gene haaa