Selamlar güzel anneler nasılsınız. 3 gündür giremiyorum özledim sizleri. Herkes iyidir inş.
Belfüm doğum yaptım diye korkuttum seni yaa,son zamanlarda kafam hep orda da sanki heran doğacak gibi psikolojiye girdim

Ama öyle bir durum olsa hemen ararım canım yazamasam da:)
Lufflecim sizin iş durumlarını da okudum Allahtan haklarını almışsın,tek üzüldüğüm izin 6 aya çıkarsa 6 aya yakın maaşını da verip sonra çıkarsalardı keşke,üstelik çıkarmak da suç. çok insafsızlarmış. Bizim de firma taşınıyor bugün,eşyalarımızı koliledik. benm son 2 günüm kaldı sonra izinliyim. Geçen haftadan beri herkes vedalaşıyor çok çıkanlar oldu,ben de umursamıyordum açıkçası çıkarsam çıkayım diye bakıyordum. Ama devammış benim durum. Artık hayırlısı herşeyin.Allah güzel kapılar açsın hepimize. Bebişin için de üzülme canım kızlar da yazmışlar, protein ağırlıklı beslenince kısa zamanda normal kilosuna çıkar inş.Ohh bol bol ye herşeyden ben de öyle yapıyorum,sanki bir daha bu kadar kilo mu alacaz:)
Lohusa şerbeti konuşulmuş ya ben de bikaç gündür onu araştırıyordum denk gelmiş:) Lohusa bardak süsü vs aldım okadar ama ortada şerbet yok

doğumdan sonra hemen aldırayım diyorum eşime,nerde satılırki kızlar,bilginiz varmı. Arkadaşlarım tarif filan verdi ama hiç yapamam güvenmiyorum kendime.