üç gündür ortada yokum farkettınız mı bılmıyorum ama.... ınanılmaz bır vajına kas bacak eklem sırt agrısı çekıyorum. vajınada sancı degıl de agrı var. dokunamıyorum yaaaa. saga sola dönemıyorum saga sola. tuvalete bıle kalkarken naapcam dıorum. esım yapıo her işi. bı de yalnızlık yokmu. su evde ölüp gitsem kımsenın haberı olmıcak.. annemler 15inde gelıcekler ...ama cok bunaldım ve hassaslastım... sizce doğumum yakın mı.. akıntımda cok.
gece cok ınlemısım uykuda. esım uyandırdı 5te. kendı de o saatte ıse gıttı. malum.. meslegınden dolayı sabahı gcesı bellı degıl.. bu adamın hanımının dogumu yakın nolur nolmaz baskasını çagıralım su cocugu bu dönem ıdare edelım dıyen yok... devlet mevlet ama yok kardesler... çalısan daıma ezılıo.. özverılı ,çalıskan, her ıse eyvallah dıyen olursanız malesef sırtınıza semerı vuran cok oluyo. bu mesele yuzunden esımle de zaman zaman tartısıyorum. nıe bu kadar alttan alıyosun cek restını dıorum. o da bana benım senın gıbı ısım olsa ben de bu dedıını yapardım ama bız en alt çalısan grup olarak ezılmeye mahkumuz dıo. ııce sınırlerım bozuk su üç gündür... dolu dolu dolu tasıcak ıcım. bagıra bagıra aglamak ıstıyorum
Canım pıtırcığında dediği gibi çoğumuz yaşıyoruz artık bu sıkıntıları.Doğuma hazırlanıyor vücudumuz.
Daha hassas olmanda çok normal gene de doktorunu bilgilendir derim canım