canim seninle ayni haftadayiz bende dün gittim hastaneye 1950 gr cikti bugün tekrar baska yerde girdim 2117 gr cikti. ultrasondan ultrasona degisiyo zaten tahmini olarak söyleniyo bildigim kadariyla yaklasik 2000-2200 gr arasi sanirim bu haftalarda cok normal yani bebisinin kilosu. endiselenmene gerek yok :)
bu arada arkadaslar benim bebis dönmemis ya basi gala yukarda doktor iki hadta sonrasina randevu verdi. dönmezse sezeryan tarihi vermem gerekcek diyo. cokmu erken sezeryan tarihi icin. ben normal istiyorum dogumdan sonra tek olucam sezeryan olursam dogumdan sonra sancim falan olur diye korkuyorum kimsem yok zaten.
doktor bi kere kiz dedi bebisime sonra kac sefer sorduk hep poposu dönük annem senin gibi inatci olcak diyo :)
ist oturanlar dogum sanciniz geldiginizde ambulans cagirsaniz daha iyi olmaz mi ki yoksa ambulansta gec mi gelir o trafikte.
normal olsaydi günümden önce gelirse bebek ambulansla gitmeyi düsünüyodum ben acikcasi.
Bizde de durum aynı 38 haftada donmemişse sezeryan dedi doktorumuz

Benimde bakacak kimsem yok

kızlarrrrr ben doğum yaptım doruk paşa 35+5 günlükken 7 ocak 2013 tarihinde 3330 gr. ve 49 cm olarak spinal sezeyanle dünyaya geldi detaylaarı fırsat bulunca yazarım...
Edacım gözün Aydın canım :) kuzun saglikla gelmiş maşallah.
Detayı bekliyoruz canım benim
Özel olunca çalışma şartları da zor oluyor. Allah yardımcınız olsun.8 haftalıkken bırakan arkadaşlarım var benim de. Bir şekilde çare bulunuyor, üzme kendini.
Doktorumla konuşmadık henüz ama ben genel anestezi düşünüyorum. Ailemizde doktor olunca daha güvenle karar verebiliyor insan. Görümcemin eşi doktor ve çoğu şeyi ona soruyorum. O da sezaryen yanlısı. Teknoloji bu kadar gelişmişken normal doğumun risklerine katlanmanın gereksiz olduğunu düşünüyor. Bir de epiduralde anestezi uzmanı çok önemli dedi, felç kalma olasılığı var ya küçük bir yanlışta Allah korusun. Artık cuma günü daha da netleşir ayrıntılar sanırım.Sen ne düşünüyorsun genel anestezi mi epidural mi?
Selamlar canım, kasıklarıma benim de sancı giriyor arada. Akıntı da hepimiz de var sanırım. Benim gibi isteğe bağlı sezaryen düşünenleri gördükçe mutlu oluyorum, o da benim gibi düşünüyor diye:) Hayırlısı olur inşallah.
Geçmiş olsun canım, ben meyveyi çok az miktarda öğle saatlerinde yiyorum ve üzerine de hemen rennie içiyorum ve yatmıyorum. Ya oturuyorum ya da evde yapmam gereken bir iş varsa yavaş yavaş onu hallediyorum. İstanbul'da bu trafik meselesi sinir bozucu. Eşim yakın mesafede olduğu halde, bazen uzak bir yere işi olsa gitse bile strese giriyorum evde. İnşallah böyle acil bir duruma düşmezsin, herşey yolunda gider.
Ben geçen perşembeden beri evdeyim.6 gün olmasına rağmen şimdiden sıkıldım. İş yapabilsek aslında sıkılmayız ama pek iş de yapamıyorum. Annem yapıyor ben de peşinde dolanıyorum. Ne zormuş yaa. Okulu da özledim şimdiden. Rüyamda görüyorum arkadaşlarımı valla:))
Demek ki evde oturmak bize göre değil canım :) kuzular doğsa zamanın farkına varmayız
Son düzenleme: