Doğumuma kalmış 2 hafta, bunun heyecanını yaşamak varken 5 para etmez insanlarla uğraşıyorum deli olucam ya. Sözde annem geldi rahatlayacaktım. Baydı kadın beni baydı. Ablam denen geri zekalı 1 kez olsun aramaz normal zamanda şimdi bizim eve geldi ya arayıp bize gelmeyecek misin diye soruyor. Annem de gidemedi kaldı. Onun da gönlünü alsaydım diye. Ben de diyorum ki şimdi sırası değil benim sana ihtiyacım var, memlekete dönmeden uğrarsın ablama diye. Dün fena kapıştık. Bi baktım bavulunu toplamış ablamda kalacakmış. Ağla ağla kasıldım kaldım. Korktu sonra pişman oldu. Konuşurken söylediklerini bir bilseniz öldürür insanı. Bak torunun olacak mutlu ol diyorum, torunu ne kadar görücem ben diyor. Yaşı olmuş 65 zaten 70'inde ölürmüş. Ortalama bu kadar yaşıyormuş insanlar. O gelmeden önce hastalıktan kırılıyordum ama mutluydum. Kadın omuzlarımı çöktürdü sağolsun.Hele ablamın sürekli mağdur edebiyatı yapmasından bıktım usandım. Gördüğüm yerde boğazını sıkasım var. Beni aylarca aramadı, annemin geçen gelişinde geldiklerinde eşim ters davrandı yalan değil ama beni aramadığı için tepkiliydi ki o zaman 6 aylık hamileydim. İşte o yüzden mağdur şimdi bu öküzler. Karı koca mağduruz o yüzden gelemiyoruz derdindeler. Çok kötü konuşucam da içime atıyorum. Ablamın 8 aydır arayıp bebeği sormaması normal mi diyorum, normal diyor yaaaHer insan bir olmazmış, karnımdaki çocuğa ne yapabilirmiş...Haberi duyunca ne kendisi ne eşi gözünüz aydın bile demedi diyorum. Denmez zaten diyor, doğmamış çocuğa denmezmiş. Ölür müsün öldürür müsün.Off!Başınızı ağrıttım yine.
Herkes hastaneden bebeğinden konuşuyor ne güzel. Ben de şimdi hazırlanıp muayeneye gidicem. Nst ye giricem yine. 24 ocak demişti doktor ama bakalım ne diyecek. Dün çok ağladım, çok kasıldım. Kuzuma haksızlık ettim 5 para etmez insanlar yüzünden. Annem de moral vereceğine var olan moralimin de içine etti. Eşim de çok kızgın. Neyse şimdi doktora odaklanmalıyım. Her yanımdan alev çıkıyor kızgınlıktan yanıyorum. Allah sabır versin bana.
Canım benzer durumları yaşıyoruz. Valla anneni bırak gitsin sana böyle yararı yok, zararı çok.Ablanı hiç söylemiyorum bile.Tamamen şuursuzluk yaptıkları.Allah a havale et sen kuzuna bak.
Eşin yeter sana hiç merak etme.Huzurun sağlığın yerinde olsun kafi.