• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Arkadaşlar hepinize çok teşekkürler sizlere de hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi sezaryenden sizleri korkutmak için değil sizi bekleyebilecek durumlara hazırlıklı olun diye. Bahsettim bence isteğe bağlı sezaryen hiç akıl karı değil ama inşallah sizlerin daha rahat olur
Işılaycığım cumartesi kontrolümüzde kilosuna 2800 demişti doktor ve 2840 gr doğdu öykü de 2830 doğmuştu ameliyatta o kadar kaldım çünküben görmedim ama içimi temizlemek dikmek zaman aldı
Bu arada bebişim kova burcunun ilk bebeği olmuş oldu:)
Avatarımı da öykü ablası ayarladı tanıştırayım Rüya Duygu :)

Bu arada haftasonu tesadüfen kayınvalidemin Hira Nur ismini çok sevdiğini öğrendim. Elvin ismini hepimiz çok benimsemiştik sadece eşim nedense çook beğeniyor gibi gelmiyordu. Hirayı söyleyince eşim okadar sevindi ki anlatamam,sanki eşim annem babam ben.. hepimiz bu ismi arıyormuşuz da bulamıyormuşuz gbi oldu:):)

hadi hayırlı olsun meleğinizin ismi canım o zaman :16:
peki iki ismimi olacak yoksa elvinden vazgeçip sadece hira mı koyacaksınız ? bu arada benim kuzenimin kızının da adı hira, ilk duyduğumuzda çok yadırgamıştık ama manasını duyunca çok beğenmiştik :34:

Bugün ben de anestezi uzmanıyla görüştüm.Epidural için ağrı pompası takılıyormuş ama +500 müş fiyatı. Ben zaten başından beri genel anestezi istiyordum, doktor da anestezi uzmanı da spinal ya da epidurali tavsiye etti ama ben genel anestezi istedim. Tahlillerimi yaptılar, gerekli bilgileri aldılar. Pazartesi saat 7:30 da hastanede olacağız ve sabah 9'da sezeryana alacaklar beni. Çok heyecanlanıyorum ve korkuyorum. İnşallah sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza.

amiiinnn canım benimmm, bizde kısmetse sizden 24 saat sonra gideceğiz doğuma hayırlısı ile :16: :nazar:

Bugün ben de anestezi uzmanıyla görüştüm.Epidural için ağrı pompası takılıyormuş ama +500 müş fiyatı. Ben zaten başından beri genel anestezi istiyordum, doktor da anestezi uzmanı da spinal ya da epidurali tavsiye etti ama ben genel anestezi istedim. Tahlillerimi yaptılar, gerekli bilgileri aldılar. Pazartesi saat 7:30 da hastanede olacağız ve sabah 9'da sezeryana alacaklar beni. Çok heyecanlanıyorum ve korkuyorum. İnşallah sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza.

nasıl ya artı para mı alacaklar bir de:53:
ben de yarın arayıp sorayım hastaneyi de hazırlıklı olalım
anasını satayım yaa her şeyden sömürüyor bizi kapitalist düzen:47:
benım testlerim de sezaryan sabahı yapılacak hemen çıkıyormuş zaten

Arkadaşlar hepinize çok teşekkürler sizlere de hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi sezaryenden sizleri korkutmak için değil sizi bekleyebilecek durumlara hazırlıklı olun diye. Bahsettim bence isteğe bağlı sezaryen hiç akıl karı değil ama inşallah sizlerin daha rahat olur
Işılaycığım cumartesi kontrolümüzde kilosuna 2800 demişti doktor ve 2840 gr doğdu öykü de 2830 doğmuştu ameliyatta o kadar kaldım çünküben görmedim ama içimi temizlemek dikmek zaman aldı

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım,sağlıkla almışsın ya kızını kucağına,ağrılar geçer umarım en kısa zamanda,sen biraz da hazırlıksız yakalanmışsın ondan etkisi ağır olmuş olabilir.

Merhabalar bebeğim Rüya Duygu'm aramıza katıldı:) Dün sabah hastaneye geldik suni sancı verildi 3cm açıklığa dayanabildiğim sancılarla geldim ama 4 cm ye ulaşabilmesi yaklaşık 3 saat sürdü ve sancıların şiddetine dayanamıyordum epidural istedim anastezi uzmanı epidurali yaptı nst ye takalımtekrar dediler beniyi ki nstnin alt sınırını sormuştum 80-100ün altına düşmesi riskmiş bebeğimin nabzı 60lara düştü 200lere çıktı budengesizlik üzerine acil sezaryen kararı verildi ve epidural sezaryen yaptım ameliyathanede yaklaşık 1 saat kaldım artık tir tir titriyordum buz gibiydim ve 1 saat ısınıp kendime gelemedimanestezinin etkisi geçtiğinden itibaren de dikiş yerlerimde dayanılmaz ağrılarçekiyorum bebeğim 15:50 de doğdu gece 23 gibi ebe yürütmeye geldi yataktan kalkmak,ayağımı yere basmak tam bir ızdıraptı adım atamadım ve ebeye tutuna tutuna ayaklarımı sürüyerek az bi ilerleyip binbir güçlkle yattım şu an biraz daha yürüyebilsem de tek başıma yataktan kalkamıyor ve geri yatamıyorum gaz sancılarım da var sezaryenden dolayı tatsız tuzsuz çorba ve püre veriyorlar isteğe bağlı sezaryen kararı verenleri hiç anlamıorum normal yapılama yacaksa bile epidural normal doğum var normali de yaşamışbiri olaraksöylüyorum. Doğumdan sonra hemen iyileşip rahatça yatıp yürümek varken günlerce ağrıyla kıvranmak hiç akıl karı değil:(
Çok şükür bebeğim iyi,sütüm geliyor boyu 50cm kilosu 2840gr yarın taburcu olacağız
Şimdilik bizdenhaberler böyle görüşmek üzere hoşçakalın :emir_bebek: :80::80::80:

Hayirli olsun bebeginle birlikte guzel gunleriniz olsun :)

Merhabalar bebeğim Rüya Duygu'm aramıza katıldı:) Dün sabah hastaneye geldik suni sancı verildi 3cm açıklığa dayanabildiğim sancılarla geldim ama 4 cm ye ulaşabilmesi yaklaşık 3 saat sürdü ve sancıların şiddetine dayanamıyordum epidural istedim anastezi uzmanı epidurali yaptı nst ye takalımtekrar dediler beniyi ki nstnin alt sınırını sormuştum 80-100ün altına düşmesi riskmiş bebeğimin nabzı 60lara düştü 200lere çıktı budengesizlik üzerine acil sezaryen kararı verildi ve epidural sezaryen yaptım ameliyathanede yaklaşık 1 saat kaldım artık tir tir titriyordum buz gibiydim ve 1 saat ısınıp kendime gelemedimanestezinin etkisi geçtiğinden itibaren de dikiş yerlerimde dayanılmaz ağrılarçekiyorum bebeğim 15:50 de doğdu gece 23 gibi ebe yürütmeye geldi yataktan kalkmak,ayağımı yere basmak tam bir ızdıraptı adım atamadım ve ebeye tutuna tutuna ayaklarımı sürüyerek az bi ilerleyip binbir güçlkle yattım şu an biraz daha yürüyebilsem de tek başıma yataktan kalkamıyor ve geri yatamıyorum gaz sancılarım da var sezaryenden dolayı tatsız tuzsuz çorba ve püre veriyorlar isteğe bağlı sezaryen kararı verenleri hiç anlamıorum normal yapılama yacaksa bile epidural normal doğum var normali de yaşamışbiri olaraksöylüyorum. Doğumdan sonra hemen iyileşip rahatça yatıp yürümek varken günlerce ağrıyla kıvranmak hiç akıl karı değil:(
Çok şükür bebeğim iyi,sütüm geliyor boyu 50cm kilosu 2840gr yarın taburcu olacağız
Şimdilik bizdenhaberler böyle görüşmek üzere hoşçakalın :emir_bebek: :80::80::80:

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün..tüm acılar kısa zamanda geçicek önemli olan bebeğin ve senin sağllığın..

ayy maşallah verene kurban olsunlar Rabbim sağlık nasip etsin benim bebişte bu kiloyu geçemeyecek inşallah bizimde sağlıklı olur ve küveze gerek kalmaz, canım ben seninlemi konuştum kanuni hastanesini? nerde doğum yaptın devlettemi? hangi hastane? birde yapıştırma yapmadılarmı? sadece dikişmi oldu?

inş çabucak toparlarsın, mecburi sezeryan olmuşsun yapacak bir şey yok. ben ilkinde de sezeryan olmuştum. ayağa kalkmak bana da çok zor gelmişti. en zor kısımı atlatmışsın. bebeğin iyi olsun, o sana moral olur. süper bir yardımcında var. allah analı babalı ablalı uzun sağlıklı mutlu bir ömür versin...

ayy maşallah verene kurban olsunlar Rabbim sağlık nasip etsin benim bebişte bu kiloyu geçemeyecek inşallah bizimde sağlıklı olur ve küveze gerek kalmaz, canım ben seninlemi konuştum kanuni hastanesini? nerde doğum yaptın devlettemi? hangi hastane? birde yapıştırma yapmadılarmı? sadece dikişmi oldu?

Evet benimle konuşmuştun canım orda yapmadım medipol mega ün.hastanesinde yaptım dikiş değil yapıştırmaymış canım

ya değişik azar azar böyle ağrı gibi gaz gibi bir şeyler oluyor çözemiyorum ya ne bunlar
:18::18::18:
tek bildiğim artık kasıklarımın taş gibi olduğu
koymuş tabi koca kafasını oraya:16:

Artık zor zamanlar canım :( sayılı gün kaldı cumaya :))

arkadaslar benim gibi sanci yasayan varsa anlatabilirmi bana biraz moral lazim 3 gundur evde ruh gibi geziyorum korkudan neler oluyor yoksa yakinda doguracakmiyim diye benim en az 20 gunun falan olmali daha 36 haftalik bile degiliz. bu sancilar normal mi? ben hangi sancilari hissettigimde hastahaneye gitmeliyim ne yapmaliyim bi akil verin ben mi fazla panigim yoksa hepiniz mi yasiyorsunuz ayni seyleri bilemedim ki...

Benzer seyler yasıyoruz cogumuz canım düzenli olmadıgı ve Nisan, su gelmesi ve hareketlerde azalma olmadıgı sürece normaldir hersey

Öyküm tebrik ederim ya ben 4 gündür yoktum, geçmişi okurken 'öyküm abla olduu:) ' yazını görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı:) Allah size bağışlasın.

Benim de ctesi kız kardeşim geldi İstanbula.Okulu nihayet tatil oldu. Gezmekten eve bugün girebildik,yollarda doğurmazsam iyidir:)
Kardeşim geldiğinden beri bana her bakışında gülüyor çoktandır görmemişti. Top yutmuş yılana benziyormuşum,gangam dansı yapıp güldürüyorum onuhep:D

Akıllı bebişim annesini daha fazla üzmedi ve dönmüş ama dr un dediğine göre 3 haftaya yakın zaman varmış.Son muayenede moralim bozuldu,madem öle neden bu hafta vermesi gereken raporu 2 hafta önce verdi çalışırdım ben daha. Neyse vardır bir hayır.
Yani anlayacağınız doğum yapmadım daha belki de hepinizden sonra yapacam:):) Geçenlerde gördüğüm rüyama inanmaya başladım galiba 12şubatta gelecek:D kilomuz 3500 dü doktor her muayenede kilosunu söylediğinde ben de korka korka 'Normal doğuma engel olmaz dimi' diye soruyorum:(:(

OOOv çok uzun olmuş yahu:) sustum ben:D:D

Ceyzim cok sevindim kuzum. Adida cok guzel :)

Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım bugun?

Ben eşim olmadıgı ıcın dun aksam arkadaslarla capitoldeydım, hem yemek yedık hem kocacıgıma guzel kıyafetler aldım. Millet bebeişine alır, biz de aileler herseyi aldıgı icin ben kocama alayım dogum sonrası hemen cıkamam dedim:D Sonra da 10 da sınemaya gırdım:D

Eşim bugun donuyor inşallah, kavusuyorum kocısıme:):46:

Günaydın kızlar,
Dün evdeydim bugün işteyim, bu haftadan sonra pek devam edemeyeceğim sanırım.
Yürürken bile ağrım oluyor artık, kızım çok aşağıda sanırım.

Cancan sanırım ptesi doktora gidecekti ne oldu acaba?

Mehtapçım bişeycik kalmamış kocacığına kavuşmana :))

Günaydın kızlar,
Dün evdeydim bugün işteyim, bu haftadan sonra pek devam edemeyeceğim sanırım.
Yürürken bile ağrım oluyor artık, kızım çok aşağıda sanırım.

Cancan sanırım ptesi doktora gidecekti ne oldu acaba?

Mehtapçım bişeycik kalmamış kocacığına kavuşmana :))

günaydınlar.. artık son zamanlar ağrıların artması normal sanırım. bende de var o ağrılardan. Belfücüm artık bence de devam etme işe. evde biraz dinlen. cumartesi doktordaydık şimdilik sıkıntı yok, yarın kontrolümüz var. bakalım ne olacak. eli kulağında bekliyoruz artık. cumartesi çok az bir nişan gelmişti ama hala tık yok bizim kuzuda,,:)) Allah hepimize kolay, ağrısız, rahat doğumlar nasip etsin.

Mehtap arkadaşım Allah kavuştursun kocişine bir an önce..

Herkesin mevlid kandili mübarek olsun. Bu güzel günde allah hepimizin dualarını kabul etsin. Hepimize hayırlı doğumlar, hayırlı evlatlar nasip etsin.

Günaydın kızlar :49: Bugün de uykum var benim yaa bugün de bitsin hemencik, hatta bu hafta da bitsin artık dayanamıyorum. Cuma günü itibariyle izne ayrılıyorum :)

Hepinizin kandili mübarek olsun, Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin insallah...

Taze anneler hepimizin kandilini mübarek olsun.Sağlıklı doğumlara vesile olsun inşallah.

günaydınlar.. artık son zamanlar ağrıların artması normal sanırım. bende de var o ağrılardan. Belfücüm artık bence de devam etme işe. evde biraz dinlen. cumartesi doktordaydık şimdilik sıkıntı yok, yarın kontrolümüz var. bakalım ne olacak. eli kulağında bekliyoruz artık. cumartesi çok az bir nişan gelmişti ama hala tık yok bizim kuzuda,,:)) Allah hepimize kolay, ağrısız, rahat doğumlar nasip etsin.

Mehtap arkadaşım Allah kavuştursun kocişine bir an önce..

Ptesi gideceksin diye kalmış aklımda nedense:) Ne güzel hepimizi sıkıntısız kavuşalım kuzulara inşallah.
Artık son zamanlarımız :) Büyük bıuluşmalar çok yakın.Yarında güzel haberler alırsın inşallah cancanım.
Seninde kandilin mübarek olsun canım benim.

Günaydın kızlar :49: Bugün de uykum var benim yaa bugün de bitsin hemencik, hatta bu hafta da bitsin artık dayanamıyorum. Cuma günü itibariyle izne ayrılıyorum :)

Hepinizin kandili mübarek olsun, Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin insallah...

Gözün aydın canım.Az kalmış neyseki :)
Senin de Kandilin mübarek olsun:)

Doğumumuza çok yaklaştığımız şu günlerde,heyecan dorukta.hepinizden güzel haberler bekliyorum.Benim de bu hafta son haftam,Biraz zor geliyo okuldan ayrılmak ama daha da fazla çalışamıcam sanırım,bebek aşağıya baskı yapıyor.Kandilimiz mübarek olsun hepimizin,rabbim dualarımızı kabul etsin,birbirimize de dua edelim bu güzel günde.

Back
X