yaa güzelim güveniyorsan doktorunun teşhislerine o başka. ben şahsen eşim müsade etse burdan 1 saat uzakta edirnede de iyi hastane var hemen ordaki doktorlara gideceğim çünkü doktoruma hiç güvenmiyorum. nefret ediyorum ondan hatta.eşimle çok kere kavga ettik ona gitmeyeceğim diye.acil bişi olsa nasıl gideceğiz burdaki devlete gidelim daha iyi diyo.ama devleti de ben istemiyorum. demkki benim doktorun hafızası kötü. e zaten hep diyorum oküüüzzzzzzzzzz......
neyse canım sen bilirsin ozaman.içindeki durumunu en iyi bilen sensin.en doğru kararı sen kendin vereceksin.dua edicez bolbol.
ben mersinde yasıyorum okadar farklı özel hastanelere gittim ilk bebegimde en son devlete gittim ve onca dr dan birtek gürsel bey cok anlayıslı buldum güler yüzlüydü sorularıma bıkmadan usanmadan cevap veriyordu o dr la devam ettm ve simdi 2. ci bebegim dogacak ve ben gürsel beyden baska kimseye gitmedim ve herzaman beni hatırlıo ve cok ilgili dr umuz önemli bence özel devlet farketmez işini severek yapması önemli yani.tüm dogumu yakın olan arkadaslara rabbim kolay dogum nasip etsin insalah