• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Canım maşallah hafızan ne kadar kuvvetliymiş:) benm odoktor hiç aklıma gelmemişti:) bugün daha rahat düşünebiliyorum ya,ailemin ve sizin desteğinizle. doktorumun bu hafta söylediği tarihte sezeryan olacam,belki de sancım çıkarsa salı günü olacam. napalım normal doğum nasip değilmiş.

Kızlar süper haberler ya çook öpün koklayın bizim yerimize de.Allah nazarlardan korusun. Hepberaberden de haber yok iyilerdir inş.

hayırlısı olsun be güselimmm.. salı olursanız yavrucuklarımız aynı gün gelmiş olacaklar dünyaya :16:
Allah hepimize hayırlısı ile sağlıkla kucaklarımıza almamızı ve büyütmemizi nasip etsin inşallah kzucuklarımızı amiiinnnnn :16:

Kızlar merhaba, hepinize cevap yazamadım çok fazla bakamıyorum internete. Bir kaç gün yazamayacağım. Yarın 9'da inşallah kavuşacağım oğluma. Hastanedeyken yazamam size büyük ihtimalle. Bu sürede hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. İnşallah sağlıklı , kolay doğumlar nasip olur hepimize. Benim için de dua ederseniz sevinirim. Hepinizi öptüm.

anammmm :nazar: hadi hayırlısı olsun kuzum inşallah, sizden 24 saat sonrada hayırlısı ile biz de kavuşacağız inşallah oğluşumuza Allahın izniyle sağlıkla alırız inşallah yawrucuklarımızı kucaklarımıza amiinnnn.. inşallah kolay doğumlarımız olur canımmmmmmm şimdiden gözümüz aydın olsunnnn :16:

masallah yeni annelerimize hayirli olsun subat enneleri subat gelmeden dogurmaya basladi bile :) subatin sonuna kadar hep guzel haberler alacagiz tahlildi testdi ilacti derken dogumlar basladi ya cok heyecanli hepimiz icin hayirlisi olsun

Canım maşallah hafızan ne kadar kuvvetliymiş:) benm odoktor hiç aklıma gelmemişti:) bugün daha rahat düşünebiliyorum ya,ailemin ve sizin desteğinizle. doktorumun bu hafta söylediği tarihte sezeryan olacam,belki de sancım çıkarsa salı günü olacam. napalım normal doğum nasip değilmiş.

Kızlar süper haberler ya çook öpün koklayın bizim yerimize de.Allah nazarlardan korusun. Hepberaberden de haber yok iyilerdir inş.

Ceyzim daha iyi olmana cok sevindim :38:

Kızlar merhaba, hepinize cevap yazamadım çok fazla bakamıyorum internete. Bir kaç gün yazamayacağım. Yarın 9'da inşallah kavuşacağım oğluma. Hastanedeyken yazamam size büyük ihtimalle. Bu sürede hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. İnşallah sağlıklı , kolay doğumlar nasip olur hepimize. Benim için de dua ederseniz sevinirim. Hepinizi öptüm.

Oyy sağlıkla gelsin kuzun ne guzel kavuşuyorsunuz :) darısı bizlere

hayırlısı olsun be güselimmm.. salı olursanız yavrucuklarımız aynı gün gelmiş olacaklar dünyaya :16:
Allah hepimize hayırlısı ile sağlıkla kucaklarımıza almamızı ve büyütmemizi nasip etsin inşallah kzucuklarımızı amiiinnnnn :16:

Kuzu seninde az kalmış saglikli haberlerinibekliyoruz :38:

Ben de doğurmak istiyorum artık :((

kızlar bir kaç gündür yazdıklarınızı okuyamadım çünkü cuma akşam saat 19,00 da oğlum Kemal Ata dünyaya geldi. normal başlayıp sezeryanla dünyaya geldi. her ikimiz de gayet sağlıklıyız. 2800 gr. ve 50 cm doğdu oğlum. Doğum yapan arkadaşlar varsa hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün yaşı uzun olsun diyorum. doğum yapacak arkadaşlar hepinize hayırlı doğumlar diyorum. korkmadan, stressiz bir şekilde gidin aynen öyle evinize geri geliyorsunuz. daha sonra detayları yazarım. sağlıcakla kalın hepiniz.

allah analı babalı büyütsün. maaşallah oğluşuna.

İlk defa geçmişi okumadan direk konuya girdim kafam çooook karışık.İnş. herkes iyidir doğum yapan vs varmı bakamadım.

Bugün kontrolüm vardı,kızım 39+3 günlük olmuş kilosu 4kilo 90 gr çıktı dr.dahil şok olduk son hafta uçmuşuz. Acil nst yaptırmamı istedi,onda da çok sancım çıktı.Bir de sancıdan sonra kalp atışı biraz yavaşlayıp normale dönüyormuş.Bu hafta acil sezeryana alınmam lazımmış çünkü bebek kilosundan dolayı aşağı inemeyip yukarda sıkışıyormuş.Ya salı günü ya da cuma günü sezeryan olacam.

Önceden de yazmıştım sezeryandan çok korkuyorum,kendi doktorumdan çıkıp zeynep kamile gittim. Acilde çatı muayenesi yapıldı ben cıyakladım azıcık:) sonra nst ve ultrason. orda da 38+1 gün ve 3kilo 622 gr çıktı. 'Normal doğum için bekleyebilirsin. çatın sancı çektiğinde açılabilir ya da bebek o zaman aşağı inebilir' dedi.

Şimdi kızlar kendi doktorum bebeğin zorlandığını inemediğini tehlikeli olabileceğini söyüyor,devlet hastanesi de farklı bilgi veriyor. Ben ne yapayım sizce? Sanki devlete gitsem yok yere sancı çekip sezeryana alınmak var,hatta Allah korusun bebeğim tehlikedeyse belki de kaybedeceğim.Ayy nolur akıl verin :(:(:(

Canım zormus gercekteni istersen 3. bir doktora da git, ben olsam herhalde oyle yapardım.

SLM KIZLAR GEÇMİŞİ OKUYAMADIM ben doktorun acilen çağırmasıyla cumartesi spinal sezeryan oldum bebeğimde bende çok iyiyiz çok şükür. bugün çıktık hastaneden bebeğim 3.800 doğdu. kimler doğum yaptı bilemiyorum.Allahım yardımcınız olsun, bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın. öpüyorum hepinizi

Canım tebrik ederim, ne güzel kavusmussun bebişine, kilosu da çok iyi maaşallah:))

kızlar bir kaç gündür yazdıklarınızı okuyamadım çünkü cuma akşam saat 19,00 da oğlum Kemal Ata dünyaya geldi. normal başlayıp sezeryanla dünyaya geldi. her ikimiz de gayet sağlıklıyız. 2800 gr. ve 50 cm doğdu oğlum. Doğum yapan arkadaşlar varsa hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün yaşı uzun olsun diyorum. doğum yapacak arkadaşlar hepinize hayırlı doğumlar diyorum. korkmadan, stressiz bir şekilde gidin aynen öyle evinize geri geliyorsunuz. daha sonra detayları yazarım. sağlıcakla kalın hepiniz.

Tebrikler canım, ne güzel ya sağlıkla kavusuyorsunuz bebişlerinize, darısı biz kalanların başına inşallah:)))

kızlar ben geldiimmm
çok şükür oğluma kavuştum
evdeyiz dikiş ağrılarım var yatıyorum
rahat ge.ti şükür doğumum oğlum 6 saat kuvözde kaldı ciğerine benım amniyon sıvım kaçmış
ama çok şükür şuan iyi
size tavsiyem hastaneye mutlka hanı kilot şeklinde bezler var ya onlardan götürün innaılmaz rahat
şimdi çıkıyorum kısa zamanda görüşürüz inşalalh
hepinize sağlıklı doğumlartFONT]

kızlar ben geldiimmm
rahat ge.ti şükür doğumum oğlum 6 saat kuvözde kaldı ciğerine benım amniyon sıvım kaçmış
ama çok şükür şuan iyi
size tavsiyem hastaneye mutlka hanı kilot şeklinde bezler var ya onlardan götürün innaılmaz rahat

Canım hadi gözün aydın. İyi haberlerini aldık neyseki merak etmiştik. Habersiz birakma bizi. Detayları yazzzzz :)

kızlar ben geldiimmm
ama çok şükür şuan iyi

Meraktaydik valla :) iyi olmanıza cok sevindik canım. Habersiz bırakma bizi.
Dikiş ağrıları da hızla gecer inşallah :38:

SLM KIZLAR GEÇMİŞİ OKUYAMADIM ben doktorun acilen çağırmasıyla cumartesi spinal sezeryan oldum bebeğimde bende çok iyiyiz çok şükür. bugün çıktık hastaneden bebeğim 3.800 doğdu. kimler doğum yaptı bilemiyorum.Allahım yardımcınız olsun, bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın. öpüyorum hepinizi

kızlar ben geldiimmm
ama çok şükür şuan iyi

Kızlar tebrik ederim. Allah anali babalı büyütsün miniklerinizi .Darısı başımıza.ayrıntıları bekliyoruz.

Son düzenleme:
doğum yapan aannelerimize çook geçmiş olsunkızlar sezeryan yapanlar nasıl bir duygu bebişlerinşze rabbim sağlık versin inşallah

doğum yapan arkadaşlar geçmiş olsun hepinize aynı zamanda allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın inş hep böyle güzel haberler duyarız okudukça heyecanım daha da artıyor maşallah ya çok sevindim hepinize :)

Canım kolay bir dogum olur inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

şu 2 üç gün geçsin bu forumda hamile kalmayacak:)))
doğum yapan arkadaşlar Allah mutlu mesut etsin evlatlarınızla inşallah darısı başımıza hayırlısıyla

doğum yapan anneler bebişlerinizle sağlıklı huzurlu ömürler diliyorum doğum benim gibi daha doğum yapmamış anne adaylarınada sabır korkusuz kolay doğumlar diliyorum ben 36 haftalık hamileyim bu doğum korkusu beni benden aldı sezeryan olacağım büyük ihtimalle ama ondanda korkuyorum nerdeyse içimde kalsın doğurmayayım diyecem o derece yani :)

Back
X