Ay ne güzel arka arkaya dogum haberleri geliyor.
Allah anali babali büyütsün insallah, hepinize hayirli olsun kizlar cok sevindim.
Yalniz dikkat ettim de, simdiye kadar forumdan normal dogum yapan olmadi sanirim:18:
Bende normal dogum isteyen birisi olarak bana cesaret lazim, normal dogum yapan birisinin ic acici mesajini okumadan dogum yapmiyorum
Zaten benim daha var, SUbat sonu taa, o zamana kadar hepiniz dogurursunuz insallah.
Hurma konusunu soran arkadaslar, sonucta bu ilac degil, istediginiz zaman ara ara atin agziniza, ben kac aydan beri yiyorum, yuttugunuz an dogum gerceklesmiyor yani.
DÜn esimle cok fena kavga ettik, bütün gece agladim, söyle o zaman anneme istemedigini göndereyim dedi, nasil denir ki, bana yikti herseyi.
Senin ailende gelicek o zaman aynisini bende onlara yapicam dedi, Moralim cok bozuk, aramiz iyice bozuldu, hersey üst üste geldi.![]()
Öncelikle bende normal doğum bekleyenlerdenim inşallah gerçekleşir :) bende seni cesaretlendriririm.
Bence kayınvalidenle konuşabilirsin, sen ona açık olduktan sonra gerisi ona kalmış.
Direk seni istemiyorum deme elbet ama rahatsızlıklarını belirt gerisi ona kalmış.Bir kere konuşmaya başlayınca sende rahatlarsın hem.
Eşine de ben açık davrandım anlattım sıkıntı mı ona rağmen birşey değişmedi benim ailemden sende bi sıkıntı duyarsan sende otur konuş diyebilirsin.
Ben kayınvalidemle öyle yaptım.Evet senin torunun benimde ilk çocuğum dedim.Bana müdahale etme, emreyle ilişkime karışma yorum yapma, even gelenlere de surat asma idareci ol dedim.Sıkıntısız geçer herşey dedim.Lohusa olucam psikolojimi bilemem dedim.Baştan anlaştık , bundan sonrası onun bileceği iş