- 8 Ekim 2011
- 510
- 162
- 323
- Konu Sahibi theparadise
-
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 15 şubatta yaptırdım aşılamamı. daha önceden araştırma yapmıştım ağrısız bir işlem diye gittim. fakat benimki çok zor oldu rahim ağzım darmış vücut kendi kendini kastığı içinde rahim ağzını açamadılar sonra ultrasonla bakarak zorlayarak yaptı epey zedelendim canım çok yandı yarım saat sürdü 10 dakikalık işlem.. yarım saat masada 2 saatte hastanede yattım ağrılarımdan. şuanda hala ağrılarım devam ediyor inşallah rabbim çektiğimiz bu zorlukların karşılığını verir ve hepimize bebiş nasip eder..
merhaba, ben de gonal f kullandım. menegon ne için verdiler kiii:26: bi de kaçlık gonal kullandın, çok sorudum biliyoruma ama kaç yumurtan oluştu:26:bende gonal f bide menegon kullanıyorum yumurtalarım büyümüş perşembe günü ultrasyon kontrolüm var allah nasip ederse cumarteside aşılama olacak inşallah tutar
eeeeeeeeeeeee şu aşılama yapan vatandaşlar neden sonuçlarını da eklemiyorlar... bi gelen bi daha gelmiyor galiba:26: neyse ben de 20 şubatta aşılama olacam bu akşam çatlatmayı vurulacam:18::18::18:
merhaba arkadasim bende ayin 10unda ilk asilamami oldum dun kan testinde negatif cikti cok moralim bozuldu ins 2.sinde olur diye dua etmekten baska bisey gelmiyo eldenMerhaba arkadaslar bnde 9 subatta ikinci asilamami yaptirdim dun 10 .gunumdu idrar testi yaptim negatif cikti doktoruma sordum daha erken cikmaz ddi
Cemremmm 20 subatta asilama olacaksan bir gece once catlatma ignesi vurulman gerek miyor mu yani ayin 19 inda. Sen neden 18 subatta vuruldun anlamadim ?
benim pek umudum kalmadi da Allah buyuk bi hafta sonra tekrar kontrole gitcem o zaman belli olur artik kesinDaha erken oldugunu dusunelim arkadasim ya dun doktorumla konustugumda diger asilamasi pozitif olanlar kacinci gunlerinde bakmislar die sordum oda 15 16 . Gunlerinde baktilar ddi bunu duyunca rahatladim bnde.bnce bizde o gunleri bekleyelim umudumuzu kaybetmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?