Şubat 2014 de aşılama yaptıranlar yaptıracak olanlar buraya

theparadise

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
510
162
323
KIZLAR HERKESE SELAM...

OCAK AYINDA İLK AŞILAMAMI OLDUM FAKAT TUTMADI ŞİMDİ İKİNCİ AŞILAMAYA GEÇİYORUM .HERŞEYE RAĞMEN AYAKTA DİMDİK DURACAĞIM. GELİN BİRBİRİMİZLE DENEYIMLERİMİZİ PAYLAŞALIM UMUT OLALIM. HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISI

Selam bende sanirim 17 subatta asilama olacagim. Daha once asilama ile cocuk sahibi oldum cok sukur. Allah benimle beraber tum isteyenlere nasip etsin. Ben puregon 300 kullaniyorum. Gunluk 75 doz.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 15 şubatta yaptırdım aşılamamı. daha önceden araştırma yapmıştım ağrısız bir işlem diye gittim. fakat benimki çok zor oldu rahim ağzım darmış vücut kendi kendini kastığı içinde rahim ağzını açamadılar sonra ultrasonla bakarak zorlayarak yaptı epey zedelendim canım çok yandı yarım saat sürdü 10 dakikalık işlem.. yarım saat masada 2 saatte hastanede yattım ağrılarımdan. şuanda hala ağrılarım devam ediyor inşallah rabbim çektiğimiz bu zorlukların karşılığını verir ve hepimize bebiş nasip eder..

Merhaba arkadaşlar ben vajinusmus lu bir bayan olarak bebek sahibi olmak istiyorum bu yüzden bende aşılama için tedavi görüyorum menegon iğnesi kullanıyorum her gün 1 tane göbeğimden kendim yapıyorum bugün doktoruma gittim ama ultrasondan yumurtaları göremedi yarın tekrar çağırdı bugün 8 inci iğnemi yaptım sizce bu kötü birşeymi ne olur bana bir akıl verin Sizce boşunamı hayal kuruyorum boşunamı ümitleniyorum sizden ricam bu konuda deneyimlerinizi yazarsanız yada bu konuyla ilgili ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum . bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.

bende gonal f bide menegon kullanıyorum yumurtalarım büyümüş perşembe günü ultrasyon kontrolüm var allah nasip ederse cumarteside aşılama olacak inşallah tutar

Arkadaşlar merhaba benim 9 yaşında kızım var. 1çocuğu olup aşılama yaptıran varmı kızıma normal kaldım yardım lütfen

eeeeeeeeeeeee şu aşılama yapan vatandaşlar neden sonuçlarını da eklemiyorlar... bi gelen bi daha gelmiyor galiba:26: neyse ben de 20 şubatta aşılama olacam bu akşam çatlatmayı vurulacam:18::18::18:

bende gonal f bide menegon kullanıyorum yumurtalarım büyümüş perşembe günü ultrasyon kontrolüm var allah nasip ederse cumarteside aşılama olacak inşallah tutar
merhaba, ben de gonal f kullandım. menegon ne için verdiler kiii:26: bi de kaçlık gonal kullandın, çok sorudum biliyoruma ama kaç yumurtan oluştu:26:

ben de yarın asılama olacam bu ıkıncı asılamam bırıncıde yumurtam catlamamıs bana nur topu gıbı bır kıst olarak gerı dondu korkuyorum acıkcası ınsallahen yakın zamanda hayırlısıyla hepımız hamıle kalırız

Merhaba scf. Bence boşuna ugrasmiyorsun. Tedavi olurken bende hep ayni sorulari sorardim ancak hamile kalinca o sorular başka heyecan verici telaslara birakti kendini. İnşallah en kisa zamanda iyi haberler veririz birbirimize

eeeeeeeeeeeee şu aşılama yapan vatandaşlar neden sonuçlarını da eklemiyorlar... bi gelen bi daha gelmiyor galiba:26: neyse ben de 20 şubatta aşılama olacam bu akşam çatlatmayı vurulacam:18::18::18:

Cemremmm 20 subatta asilama olacaksan bir gece once catlatma ignesi vurulman gerek miyor mu yani ayin 19 inda. Sen neden 18 subatta vuruldun anlamadim ?

Merhaba arkadaslar bnde 9 subatta ikinci asilamami yaptirdim dun 10 .gunumdu idrar testi yaptim negatif cikti doktoruma sordum daha erken cikmaz ddi

Merhaba arkadaslar bnde 9 subatta ikinci asilamami yaptirdim dun 10 .gunumdu idrar testi yaptim negatif cikti doktoruma sordum daha erken cikmaz ddi
merhaba arkadasim bende ayin 10unda ilk asilamami oldum dun kan testinde negatif cikti cok moralim bozuldu ins 2.sinde olur diye dua etmekten baska bisey gelmiyo elden

Cemremmm 20 subatta asilama olacaksan bir gece once catlatma ignesi vurulman gerek miyor mu yani ayin 19 inda. Sen neden 18 subatta vuruldun anlamadim ?

bilemiyorum canım doktora sormak da aklıma gelmedi ama okuduğum kadarıyla çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama yapılıyor.zaten ben umudumu kestim.doktor dün akşam için ilişki önermişti ama benim gerizekalı kocam (o kadar kızgınım ki eşim için ağzımdan herşey çıkabilir kıçını dönüp yattı ben o hormonları yüklendim adama en zevkli kısmı kaldı onu da beceremedi neyseee böyleee iştee bide bu moralle yarın aşılama olacak tııırrrtt...

Daha erken oldugunu dusunelim arkadasim ya dun doktorumla konustugumda diger asilamasi pozitif olanlar kacinci gunlerinde bakmislar die sordum oda 15 16 . Gunlerinde baktilar ddi bunu duyunca rahatladim bnde.bnce bizde o gunleri bekleyelim umudumuzu kaybetmeyelim

benim pek umudum kalmadi da Allah buyuk bi hafta sonra tekrar kontrole gitcem o zaman belli olur artik kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…