- Konu Sahibi theparadise
-
benim pek umudum kalmadi da Allah buyuk bi hafta sonra tekrar kontrole gitcem o zaman belli olur artik kesin
ins cAnim ya iyi dileklerinin icin sagol bekleyip gorecegiz artik vardir zamani ama iste bazen insan cok uzuluyo sabir etmek lazim buda bizim sinavimiz galibaArkadaşlar öncelikle hepimize Rabbim hayırlı haberler almayı buraya yazmayı nasip etsin. Nurca moralini bozma benim ilk aşılamada 18. Gün kanda çıktı idrar da çıkmadı bile düşün. Pozitif düşünmek çok önemli eğer varsa nasipte zamanı gelince inş hepimiz anne olacağız. Benim ilk aşılamam biyokimyasal oldu şimdi 2. Aşılama için gün sayıyorum. Şu an ezan okunuyor hepimiz için dua ettim unutma hep iyi düşün
Merhaba scf. Bence boşuna ugrasmiyorsun. Tedavi olurken bende hep ayni sorulari sorardim ancak hamile kalinca o sorular başka heyecan verici telaslara birakti kendini. İnşallah en kisa zamanda iyi haberler veririz birbirimize
eeeeeeeeeeeee şu aşılama yapan vatandaşlar neden sonuçlarını da eklemiyorlar... bi gelen bi daha gelmiyor galiba:26: neyse ben de 20 şubatta aşılama olacam bu akşam çatlatmayı vurulacam:18::18::18:
ben de yarın asılama olacam bu ıkıncı asılamam bırıncıde yumurtam catlamamıs bana nur topu gıbı bır kıst olarak gerı dondu korkuyorum acıkcası ınsallahen yakın zamanda hayırlısıyla hepımız hamıle kalırız
Merhaba arkadaslar bnde 9 subatta ikinci asilamami yaptirdim dun 10 .gunumdu idrar testi yaptim negatif cikti doktoruma sordum daha erken cikmaz ddi
merhaba arkadasim bende ayin 10unda ilk asilamami oldum dun kan testinde negatif cikti cok moralim bozuldu ins 2.sinde olur diye dua etmekten baska bisey gelmiyo elden
Arkadaşlar öncelikle hepimize Rabbim hayırlı haberler almayı buraya yazmayı nasip etsin. Nurca moralini bozma benim ilk aşılamada 18. Gün kanda çıktı idrar da çıkmadı bile düşün. Pozitif düşünmek çok önemli eğer varsa nasipte zamanı gelince inş hepimiz anne olacağız. Benim ilk aşılamam biyokimyasal oldu şimdi 2. Aşılama için gün sayıyorum. Şu an ezan okunuyor hepimiz için dua ettim unutma hep iyi düşün
Teşekkürler çok sağ olun bugün doktora gittim ve yumurtalıklarımın 16 santime ulaştıgını söyledi. çatlatma iğnesi verdi perşembe akşamı saat 10,00 da oviterelle diye bir iğne yapacağım lütfen bana şans dileyin ayın 22 sinde yani cumartesi sabah da aşılama işlemini yapacak nasıl olacak ne olacak bilmiyorum tek bildiğim şey rabbim herkesin dileğini yerine getirsin rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
ins cAnim ya iyi dileklerinin icin sagol bekleyip gorecegiz artik vardir zamani ama iste bazen insan cok uzuluyo sabir etmek lazim buda bizim sinavimiz galiba
ins hamilesindir bizde bekliyoruz sabirsizlikla iyi haberlerini bekliyoruz 12 gunde bellu oluyomuKizlar bugun 12 gunum oldu asilama yaptirali.kan tahlili yaptirdim sonuc bekliorum insallah pozitiftir
Benimki tutmadi insallah diger arkadaslarin emekleri bisa cikmaz insallah hepsininki pozitifle sonuclaniraşılama yapanlar yaptıracakalr inşalah aşılamanız tutr ve hayırlı ile evlatlarınızı kucağınıza alırsınz..rabbim bu zorlu süreçte hepimiizn yardımcısı olsun..
hayırlı akşamlar bayanlar bende 2.aşılama için start verdim ve 3 gündür gonal f vuruyorum kendime yine pek ümidim yok ama rabbimden de ümidimi kesmiyorum çok stresliyim benim gibi olan var mı ya acaba iğne de stres,sinirlilik yapıyor mu?:18:
rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın ve sağlıklı,hayırlı evlatlar versin inşallah
canım önce 3 yıllık evli olman lazım çocuğunun olmaması lazım vs vs bunlar rapor çıkabilmesi için....doktorlar genelde iğne yazıyorlar raporun çıkarsa devlete sadece belirli bir miktarını veriyorsun.....önce adetinin 2.günü doktora gidiyorsun vajinal muayene oluyorsun sonra doktor iğneni belirli bir dozda ayarlayıp yazıyor vurulup dediği günler gidiyorsun ve vajinal muayene yapıyor yumurtalarının büyüyüp büyümediğine bakıyor ve belirli büyüklüğe gelince çatlatma iğneni oluyorsun ve 36 saat içinde aşılaman yapılıyor....ağrılı bir işlem değil ama doktor benimkinde biraz zorlanmıştı ve canım yanmıştıbende aşılama düşünüyorm canım zor bir işlemmi aşılama birde maliyeti nedir bilgi verirmisin bende pcos var inş busefer tutar aşılaman
kızlar bende yeni üye oldum.ilk aşılamam 11 şubatta yapıldı biraz önce lavaboya gittim az miktarda kahverengi akıntı geldi korkuyorum göğüslerimde hassasiyetlik var benim gibi aynı durum yaşayan varmı ? aşılama ile hamile kalanlar tecrübelerini anlatabilirlermi lütfen yardımcı olun...:18:
bende dün gece saat 23.00da çatlama iğnesi vurdum yarında aşılamam var inşallah tutar dualarınızı bekliyorum ilk aşılamam tutanlar yazsın bi zahmet
canım önce 3 yıllık evli olman lazım çocuğunun olmaması lazım vs vs bunlar rapor çıkabilmesi için....doktorlar genelde iğne yazıyorlar raporun çıkarsa devlete sadece belirli bir miktarını veriyorsun.....önce adetinin 2.günü doktora gidiyorsun vajinal muayene oluyorsun sonra doktor iğneni belirli bir dozda ayarlayıp yazıyor vurulup dediği günler gidiyorsun ve vajinal muayene yapıyor yumurtalarının büyüyüp büyümediğine bakıyor ve belirli büyüklüğe gelince çatlatma iğneni oluyorsun ve 36 saat içinde aşılaman yapılıyor....ağrılı bir işlem değil ama doktor benimkinde biraz zorlanmıştı ve canım yanmıştıtek zorluğu stres oluyorsun ve hastaneye çok fazla gidiyorsun canım rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
canım o zaman bugün senin 11.günün oluyor yerleşme kanaması olabilir eğer adetin devam etmediyse hadi bakalım umarım güzel haber verirsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?