• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2014 de aşılama yaptıranlar yaptıracak olanlar buraya

benim pek umudum kalmadi da Allah buyuk bi hafta sonra tekrar kontrole gitcem o zaman belli olur artik kesin

Arkadaşlar öncelikle hepimize Rabbim hayırlı haberler almayı buraya yazmayı nasip etsin. Nurca moralini bozma benim ilk aşılamada 18. Gün kanda çıktı idrar da çıkmadı bile düşün. Pozitif düşünmek çok önemli eğer varsa nasipte zamanı gelince inş hepimiz anne olacağız. Benim ilk aşılamam biyokimyasal oldu şimdi 2. Aşılama için gün sayıyorum. Şu an ezan okunuyor hepimiz için dua ettim unutma hep iyi düşün

Arkadaşlar öncelikle hepimize Rabbim hayırlı haberler almayı buraya yazmayı nasip etsin. Nurca moralini bozma benim ilk aşılamada 18. Gün kanda çıktı idrar da çıkmadı bile düşün. Pozitif düşünmek çok önemli eğer varsa nasipte zamanı gelince inş hepimiz anne olacağız. Benim ilk aşılamam biyokimyasal oldu şimdi 2. Aşılama için gün sayıyorum. Şu an ezan okunuyor hepimiz için dua ettim unutma hep iyi düşün
ins cAnim ya iyi dileklerinin icin sagol bekleyip gorecegiz artik vardir zamani ama iste bazen insan cok uzuluyo sabir etmek lazim buda bizim sinavimiz galiba

Merhaba scf. Bence boşuna ugrasmiyorsun. Tedavi olurken bende hep ayni sorulari sorardim ancak hamile kalinca o sorular başka heyecan verici telaslara birakti kendini. İnşallah en kisa zamanda iyi haberler veririz birbirimize

Teşekkürler çok sağ olun bugün doktora gittim ve yumurtalıklarımın 16 santime ulaştıgını söyledi. çatlatma iğnesi verdi perşembe akşamı saat 10,00 da oviterelle diye bir iğne yapacağım lütfen bana şans dileyin ayın 22 sinde yani cumartesi sabah da aşılama işlemini yapacak nasıl olacak ne olacak bilmiyorum tek bildiğim şey rabbim herkesin dileğini yerine getirsin rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
:emir_bebek::emir_bebek:

eeeeeeeeeeeee şu aşılama yapan vatandaşlar neden sonuçlarını da eklemiyorlar... bi gelen bi daha gelmiyor galiba:26: neyse ben de 20 şubatta aşılama olacam bu akşam çatlatmayı vurulacam:18::18::18:

ben de yarın asılama olacam bu ıkıncı asılamam bırıncıde yumurtam catlamamıs bana nur topu gıbı bır kıst olarak gerı dondu korkuyorum acıkcası ınsallahen yakın zamanda hayırlısıyla hepımız hamıle kalırız

Merhaba arkadaslar bnde 9 subatta ikinci asilamami yaptirdim dun 10 .gunumdu idrar testi yaptim negatif cikti doktoruma sordum daha erken cikmaz ddi

merhaba arkadasim bende ayin 10unda ilk asilamami oldum dun kan testinde negatif cikti cok moralim bozuldu ins 2.sinde olur diye dua etmekten baska bisey gelmiyo elden

aşılama yapanlar yaptıracakalr inşalah aşılamanız tutr ve hayırlı ile evlatlarınızı kucağınıza alırsınz..rabbim bu zorlu süreçte hepimiizn yardımcısı olsun..

Teşekkürler çok sağ olun bugün doktora gittim ve yumurtalıklarımın 16 santime ulaştıgını söyledi. çatlatma iğnesi verdi perşembe akşamı saat 10,00 da oviterelle diye bir iğne yapacağım lütfen bana şans dileyin ayın 22 sinde yani cumartesi sabah da aşılama işlemini yapacak nasıl olacak ne olacak bilmiyorum tek bildiğim şey rabbim herkesin dileğini yerine getirsin rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
:emir_bebek::emir_bebek:

aminn canm..RABBİM HEPİMİZE HYIRLI İLE EVLAT NASİP ETSİN..HİÇ BİRİMİZİ EVLAT HASRETİ ÇEKTİRMESİN..İNŞALLAH

ins cAnim ya iyi dileklerinin icin sagol bekleyip gorecegiz artik vardir zamani ama iste bazen insan cok uzuluyo sabir etmek lazim buda bizim sinavimiz galiba

Evet canım ben hipo hipoyum 16 yaşından beri uğraşıyorum ama Allah şifası olmayan hastalıklardan korusun en azından tedavi ile sonuç alabiliyoruz. Rabbim neylerse güzel eyler.

Doktorum 12 gunu belli olur demisti baktirdim sonuc maalesef negatif 2.asilamamda negatifle sonuclandi ama doktor biraz daha bekle bakalim ddi beklicem ama umudum yok artik 3. Asilamaya kaldim kizlar cok uzgunum

Arkadaşlar yarın sabah aşılama işlemim var hem çok heyecanlıyım hemde korkuyorum bütün yorumları okuyorum ama pek sonuç elde eden yok galiba aşılama çok mu zor tutuyor ne , peki bir gece önceden yapmam gereken birşey varmı kızlar ne olur bana dua edin olurmu rabbim hepimize hayırlısı ile eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin AMİİİİİİİİİİİİİİNNN

bende dün gece saat 23.00da çatlama iğnesi vurdum yarında aşılamam var inşallah tutar dualarınızı bekliyorum ilk aşılamam tutanlar yazsın bi zahmet

hayırlı akşamlar bayanlar bende 2.aşılama için start verdim ve 3 gündür gonal f vuruyorum kendime yine pek ümidim yok ama rabbimden de ümidimi kesmiyorum çok stresliyim benim gibi olan var mı ya acaba iğne de stres,sinirlilik yapıyor mu?:18:

rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın ve sağlıklı,hayırlı evlatlar versin inşallah:16:

hayırlı akşamlar bayanlar bende 2.aşılama için start verdim ve 3 gündür gonal f vuruyorum kendime yine pek ümidim yok ama rabbimden de ümidimi kesmiyorum çok stresliyim benim gibi olan var mı ya acaba iğne de stres,sinirlilik yapıyor mu?:18:

rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın ve sağlıklı,hayırlı evlatlar versin inşallah:16:

bende aşılama düşünüyorm canım zor bir işlemmi aşılama birde maliyeti nedir bilgi verirmisin bende pcos var inş busefer tutar aşılaman

kızlar bende yeni üye oldum.ilk aşılamam 11 şubatta yapıldı biraz önce lavaboya gittim az miktarda kahverengi akıntı geldi korkuyorum göğüslerimde hassasiyetlik var benim gibi aynı durum yaşayan varmı ? aşılama ile hamile kalanlar tecrübelerini anlatabilirlermi lütfen yardımcı olun...:18:

bende aşılama düşünüyorm canım zor bir işlemmi aşılama birde maliyeti nedir bilgi verirmisin bende pcos var inş busefer tutar aşılaman
canım önce 3 yıllık evli olman lazım çocuğunun olmaması lazım vs vs bunlar rapor çıkabilmesi için....doktorlar genelde iğne yazıyorlar raporun çıkarsa devlete sadece belirli bir miktarını veriyorsun.....önce adetinin 2.günü doktora gidiyorsun vajinal muayene oluyorsun sonra doktor iğneni belirli bir dozda ayarlayıp yazıyor vurulup dediği günler gidiyorsun ve vajinal muayene yapıyor yumurtalarının büyüyüp büyümediğine bakıyor ve belirli büyüklüğe gelince çatlatma iğneni oluyorsun ve 36 saat içinde aşılaman yapılıyor....ağrılı bir işlem değil ama doktor benimkinde biraz zorlanmıştı ve canım yanmıştı:25:tek zorluğu stres oluyorsun ve hastaneye çok fazla gidiyorsun canım rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah:16:
kızlar bende yeni üye oldum.ilk aşılamam 11 şubatta yapıldı biraz önce lavaboya gittim az miktarda kahverengi akıntı geldi korkuyorum göğüslerimde hassasiyetlik var benim gibi aynı durum yaşayan varmı ? aşılama ile hamile kalanlar tecrübelerini anlatabilirlermi lütfen yardımcı olun...:18:

canım o zaman bugün senin 11.günün oluyor yerleşme kanaması olabilir eğer adetin devam etmediyse hadi bakalım umarım güzel haber verirsin bize:34:

canım önce 3 yıllık evli olman lazım çocuğunun olmaması lazım vs vs bunlar rapor çıkabilmesi için....doktorlar genelde iğne yazıyorlar raporun çıkarsa devlete sadece belirli bir miktarını veriyorsun.....önce adetinin 2.günü doktora gidiyorsun vajinal muayene oluyorsun sonra doktor iğneni belirli bir dozda ayarlayıp yazıyor vurulup dediği günler gidiyorsun ve vajinal muayene yapıyor yumurtalarının büyüyüp büyümediğine bakıyor ve belirli büyüklüğe gelince çatlatma iğneni oluyorsun ve 36 saat içinde aşılaman yapılıyor....ağrılı bir işlem değil ama doktor benimkinde biraz zorlanmıştı ve canım yanmıştı:25:tek zorluğu stres oluyorsun ve hastaneye çok fazla gidiyorsun canım rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah:16:

canım o zaman bugün senin 11.günün oluyor yerleşme kanaması olabilir eğer adetin devam etmediyse hadi bakalım umarım güzel haber verirsin bize:34:

sağol canım bende gelecek ay iğne tedavisine başlıyorum 23 yaşını doldurmuş olmak gerekiyomş galiba rapor için ben 22 yaşındayım evleneli 3 yıla yakın oldu ama resmiyette 2 yıl oldu 1 yılım var yani rapor için buay eşimnb değerlerine göre iğne tedavisi olup olmayacağı belli olacak tşk cvbn için inş olumlu sonuçlanır sizin aşılamanızda

Back
X