• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2014 de aşılama yaptıranlar yaptıracak olanlar buraya

sağol canım bende gelecek ay iğne tedavisine başlıyorum 23 yaşını doldurmuş olmak gerekiyomş galiba rapor için ben 22 yaşındayım evleneli 3 yıla yakın oldu ama resmiyette 2 yıl oldu 1 yılım var yani rapor için buay eşimnb değerlerine göre iğne tedavisi olup olmayacağı belli olacak tşk cvbn için inş olumlu sonuçlanır sizin aşılamanızda

sağol canım inşallah tutar:18:inşallah aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişin canım:16:

merhaba kızlar cumartesi günü aşılama işlemim oldu doktorum her şey normal yumurtan da çatlamış dedi ama şu an hiç bir belirti yok yada ben anlayamıyorum beklemek çok kötü acaba ne gibi belirtiler olması gerek bilenler varsa benimle paylaşa bilirmi çok merak ediyorum tuttu mu tutmadı mı.
Aşılama yaptıran arkadaşlardan rica ediyorum tecrübelerini yazabilirlermi ??

merhaba kızlar cumartesi günü aşılama işlemim oldu doktorum her şey normal yumurtan da çatlamış dedi ama şu an hiç bir belirti yok yada ben anlayamıyorum beklemek çok kötü acaba ne gibi belirtiler olması gerek bilenler varsa benimle paylaşa bilirmi çok merak ediyorum tuttu mu tutmadı mı.
Aşılama yaptıran arkadaşlardan rica ediyorum tecrübelerini yazabilirlermi ??

Tatlim hayirli olsun.. bende 2. Asilamami carsamba gunu yaptirdim.. daha hic bi belirti olmaz canim rahat ol kenduni dinleme.. gecen ay ilk asilamamdan 2 gun sonra siddetli bel ve kasik agrisi yasadim hergun adet olana kadar ve tutmadi.m simdi ise 6. Gunum hic agrim yok olmadida.. daha cok erken belli olmuyor canim tutup tutmadigi..

Teşekkür ederim beni aydınlattığın için ama insan çok merak ediyor ne biliyim aslında kendimi umutlandırmak istemiyorum hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum bide işin kötü tarafı çok fena grip oldum ve öksürük başladı öksürmeye de korkuyorum ya bişey olursa diye nasıl geçecek bu günler beklemek çok zor.

Teşekkür ederim beni aydınlattığın için ama insan çok merak ediyor ne biliyim aslında kendimi umutlandırmak istemiyorum hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum bide işin kötü tarafı çok fena grip oldum ve öksürük başladı öksürmeye de korkuyorum ya bişey olursa diye nasıl geçecek bu günler beklemek çok zor.

Canim ewet beklemek cok zor ama mecbur :)) senin tutmussa bile daha rahime gitmemistir tuplerdedir canim ama 2-3 gun icinde atlatmaya bak.. bende merak ediyorum ama bi negatiften sonra pek umidim kalmadi.. sen hangi sorun nedeniyle asilama yapturdin canim?

Tatlim hayirli olsun.. bende 2. Asilamami carsamba gunu yaptirdim.. daha hic bi belirti olmaz canim rahat ol kenduni dinleme.. gecen ay ilk asilamamdan 2 gun sonra siddetli bel ve kasik agrisi yasadim hergun adet olana kadar ve tutmadi.m simdi ise 6. Gunum hic agrim yok olmadida.. daha cok erken belli olmuyor canim tutup tutmadigi..

Bende carsamba günü asılama oldum ve bu ıkıncı denemem bırıncısınde kıst olarak dondu bana catlamamıs bu yuzden korkuyorum:( ınsallah rabbim bizlerede evlat verir

Bende carsamba günü asılama oldum ve bu ıkıncı denemem bırıncısınde kıst olarak dondu bana catlamamıs bu yuzden korkuyorum:( ınsallah rabbim bizlerede evlat verir

Canim insallah tutar bu defa.. ben ilk denemeyi gecen ay yaptirmistim 3 yumurtam vardi catladilar kist yoktu diye hemen tekrarladik.. insallah pozitifi goruruz..

merhaba arkadaşlar ben de bu ay asılama yaptıracağım su an gonalf 300 kullanıyorum günlük 75 doz..medıcana beylıkduzunde yaptıracağım..Aysun lacın hakkında bır bılgısı olan var mı?bırde yumurtam 4.gun de 13 mm olmuş çatlatma nzamn oluyor?

Merhaba arkadaşlar
Bende bu aksam 23:30 da çatlatma iğnemi oldum çarşamba günü ilk aşılama olucak. 3 yumurtam var Çok heyecanlıyım bakalım tutacak mı? Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...

merhaba arkadaşlar ben de bu ay asılama yaptıracağım su an gonalf 300 kullanıyorum günlük 75 doz..medıcana beylıkduzunde yaptıracağım..Aysun lacın hakkında bır bılgısı olan var mı?bırde yumurtam 4.gun de 13 mm olmuş çatlatma nzamn oluyor?

Canim benim 20- 21 mm olunca catlatma ignesi yaptiriyor dr.um

Merhaba arkadaşlar
Bende bu aksam 23:30 da çatlatma iğnemi oldum çarşamba günü ilk aşılama olucak. 3 yumurtam var Çok heyecanlıyım bakalım tutacak mı? Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...

merhaba hangı hastanede yaptırıyorsun?insallah tutar

Günaydın arkadaşlar bende ayın 22 sinde ilk aşılama mı yaptırdım sizce kan testini ne zaman yapmalıyım en erken ne zaman belli olur

liste varsa benide ekler misiniz?

24-2-2014 asilama ilk asilamami oldum...

Allahim hayirli saglikli sihhatli yavrular versin hepimize insaAllah :16:

Back
X