- Konu Sahibi theparadise
16 gun oldu canim kan testi malesef olumsuz Alllahim ins nasip eder isteyenlere sabir gerekiyo birazda vaki var demekki diyorum ama icim aciyo iste
Nurca kanama yoksa hala umut var. Benim 19. Gün 40 çıkmıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16 gun oldu canim kan testi malesef olumsuz Alllahim ins nasip eder isteyenlere sabir gerekiyo birazda vaki var demekki diyorum ama icim aciyo iste
Yok canim ya olsaydi belli olurdu artik daha adetim olmadi ama iyice umutsuzum 2. Asilamayi dusunmeye basladim resmenNurca kanama yoksa hala umut var. Benim 19. Gün 40 çıkmıştı
Yok canim ya olsaydi belli olurdu artik daha adetim olmadi ama iyice umutsuzum 2. Asilamayi dusunmeye basladim resmen
senin 19uncu gun ne belli oldu hamilelik gecirdin o zamnHayırlısı canım üzme kendini, tekrar denersiniz Allah sağlık versin. Ben de pazartesi ikinci aşılamamı yaptırdım bakalım kısmetimizde ne zaman varsa biz de anne olacağız inşallah
Tontriko aynı gün yaptırmışız aşılamaları. İnşallah herkesin tutar hayırlısı ile sağlıkla
benim 6 gün oldu aşılamam karnıma sancı giriyor dokununcada acıyor ne olabilir sizce sebebi
benim 6 gün oldu aşılamam karnıma sancı giriyor dokununcada acıyor ne olabilir sizce sebebi
Tatlim gecen ay ki asilamamda 3. Gun agrilarim baslamisti dr.um normaldir gebelik olussa da bu agrilari yasarmisiz demisti. Benim tutmadi bu ay yine yaptirdim bugun 8. Gunum benimde dun gece adet agrilarim basladi.. agrilar ignenin etkisinden de oluyor
Esma hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırız. Benim ilk aşılamada hiç agrı olmamıştı beta hcg ye yakın gögüslerde büyüme bulantı ve çok fena mide yanmaları vardı. Bunda benim de hafif ağrılarım var, aşılama esnasında da ağrı olmuştu gerçi. Bilmiyorum bakalım hep birlikte görecegiz benim de 4. Gün 😀
inşallah tutar bu sefer seninki güngün yazalım tecrübede olur bazı arkadaşlara belki mutlu haberide burda vermeyi nasip eder inşallah rabbim hepimize duada edelim birbirimize ya buradada siz ilaç kullannıyormusunz aşılamadan sonra ben crinone jel kullanıyorum
Tatlim bende progeston kullaniyorum.. insallah tum bekleyenler kavusur bebeklerine..
amin benim kullandığım jelde progeston içeriyor nasıl geçecek zaman
inşallah tutar bu sefer seninki güngün yazalım tecrübede olur bazı arkadaşlara belki mutlu haberide burda vermeyi nasip eder inşallah rabbim hepimize duada edelim birbirimize ya buradada siz ilaç kullannıyormusunz aşılamadan sonra ben crinone jel kullanıyorum
Canım işin kötü tarafı benim ilk aşılama tutmuştu ama beta hcg 323 oldu ve kanamam başladı o yüzden gebelik devam etmedi biyokimyasal yani. Bu kez böle ağrılar olunca korkuyorum açıkcası ama tevekkül ettim Rabbim nasip edecekse mucizeler yaratıyo, dualarım bütün anne adaylarında
Tatlim zaman zor geciyor haklisin benim 8. Gunum butti 9. Gundeyim hayirlisi hakkimizda..![]()
inşallah güzel haberler verirsiniz hepinizbende gonalf kullanıyorum ama yumyumlarımın en büyüğü 13.5 olmuş diğerleri de daha küçük yarın tekrar hast gideceğim kızlar sizin yumurtalar ne kadar olunca çatlatma iğnesi vuruldunuz:26:
Amin canim.. tatlim ilk asilamamda klomen kullanmistim 3 yumurtam vardi 23-21-20 catlatma ignesi yapmisti hemen. Son asilamamda yine klomen kullandim 2 yumurtam oldu 21-20 oglen bakmisti gece yarisinada igneyi yaptirmisti..