Merhaba canım kan emici doktorlardan birine denk gelmişsin belli, bu süreçte etrafında seni anlayan ve güvendiğin kişilerin olmasını tercih edersin. Canım benim kanalarımdan biri kapalı yanı sol kapalı sağ açıkmış doktor biraz normal yola şans ver olmazsa aşılama denersin dedi merak ettim canım senin sorunun ne ve internetten araştırıyorum aşılamada şansım yüksek gibi geliyor ama bu sayfada birileri umut olsun istiyorum ilk denemelerini çoğu başarısız, Nasip canım sende Rabbimin izniyle hamile kalırsın ,kucağına alırsın her şeyin zamanı var rabbim izin vermeden yaprak bile sallanmıyor bu beni rahatlatıyor .Senin sorunu merak ettim canım ne zamandır korunmuyorsun !Hsg çektiridn mi![/QUO
Saol canım tabi ki herşeyin başı Rabbim Rabbim yeterki ol desin konuverir bebeişimiz :) Canım ben 2 senelik evliyim 6 aydır çocuk istiyodum olmadı gerçi çok fazla üzerinede düşmedik açıkçası sonra normal iltihabım var diye hemde çocuk öncesi bi konrol oluyim dedim kadım doğuma gittim alttan muayne etti bi problem yok dedi sadece ben senin yumurta rezervini az gibi gördüm dedi amh testi istedi yaptırdım 0,30 çıktı yani baya bi düşük çok üzüldüm mahvoldum tüp bebek merkezine yönlerdirdi beni amh ın yanında diğer hormanlar içinde test istedi onlarıda tüp bebek merkezinde yaptırdım doktor yumurta rezervimin az olduğunu fakat diğer hormaonlarımın gayet normal durumda olduğunu söyledi anormal dedi amh düşük bende diğer hormonlar iyi durumda eşimdede bir problem görmedi gayet iyi dedi sonra yumurta takibine başladık hiç ilaç tedavisi olmadan direk aşılama önerdi bana ben sormuştum normal yolla bana destekleyici bir ilaç verebilirmisiniz diye aşılama dedi bizde korktuk hemen başlayalım dedik 7 tane yumurtam olmuş ve iğnelerle başladık fakat tutmadı aslında 7 yumurta çok ta fena değil yanlız dikkatimi çekti benden rahim filmi istemedi o kafama takıldı acaba muaynede tüplerin açıkmı kapalımı olduğu belli oluyomu ? 2 gün önce hastalandım ben tutmadı ilk aşılamamdı biraz dinlenmek istedim doktora kalsa hemen 2. ye başlayalım dedi annem sordu işte normal yolla ilaç takviyesiyle kalamazmı diye klomen yazdı bana o kadar başka da bir bilgi vermedi canım şimdi bende kadın doğumcuma gittim çünkü ikinci aşılamamım altından kalkamayacağım oda iyi bir doktor saolsun baya konuştuk bugün kistime bakıcak kaybolmuşmu diye eger gitmişse kolmene başlıycam canım sonra yumurtalarını takip ederiz dedi ve gerekirse iğne yazarım kendin doğal yolla bi deneriz 2 ay kadar dedi bakalım birde böle deniycem senin sorunun ne canım aşılamamı oldun sende ?