• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2014 de aşılama yaptıranlar yaptıracak olanlar buraya

Merhaba Arkadaşlar aşılamadan sonra bugün 10. günüm evde test yaptım negatif çıktı acaba beklesem mi yoksa kan testi yaptırsam mı??

10. gün çok erken bence bekle evde yapılan testler pek inndrıcı degl canım bnce bekle biraz daha....

Dün hsg çektirdim ve sol tüpümün kapalı olduğunu öğrendim çok şaşırdım ve üzüldüm doktor ısrarla 3 aydır hamile kalamaman için hiçbir neden yoktur diyordu benim ısrarımla hsg çektirdim ve sonuç üzücü tüp bebek önerdi ben aşılama ilk denmek istiyorum sizden ricam bana ist yada Ankara fark etmez bildiğiniz tanıdığınız aşılama tedavisinde başarılı hastane doktor konusunda yardımcı olmanız. Şimdiden teşekküre ediyorum.

merhabalar hiç canını sıkma daha ktü durumda olupta bebek sahibi olan bir çok insan var dktr konusundada ankara tüp bebek merkezinde cem akarsu çok ii dyolar bnde ilk aşılamamı yaptırdm eger tutmazsa bnde ona gdicem...

Bugün normalde 13. günüm bugüm aşılamadan sonraki doktorum 13. yada 14. günü gel demişti kanamada olunca dedimki bugün gitsemmi ?

Canım dr un garanti olsun diye illaki beta hcg ister , sen ara ama dr unu sor belki bir iki gün daha bekleyip sonrasında beta hcg isteyebilir canım

Merhaba Arkadaşlar aşılamadan sonra bugün 10. günüm evde test yaptım negatif çıktı acaba beklesem mi yoksa kan testi yaptırsam mı??

Canım daha erken 14. Gün ve sonrası beta hcg de çıkar, idrarda çıkabilmesi için biraz daha geçmesi gerekiyor

Aranızda benim gibi herşeye ağlayan var mı?:() 2 gündür ağlamaktan gözlerim şişti:( bu hormonlar çok fena kızlar

Son düzenleme:
Olsun canım sıkma canını Allah ol deyince oluyo bol bol dua şimdi olmassa Rabbim bizlerede mutlaka nasip edicek ben inanıyorum. İstanbulda Tekzen Çamlıbele gidiyorum ben çok iyi olduğunu söylüyorlar hatta her şehirden özellikle onun için gelenler var tüp bebek alanında bir numara olduğunu söylüyorlar fakat ben pekde memnun kalmadım çünkü konuşmayı hiç sevmiyor yeterli açıklama yaparak seni aydınlatmıyor işini yapıp hiç konuşmadan çekip gider yeri geldiğinde o nedenle ben pek memnun kalmadım ama işini iyi mi yapıyor onu bilemem benim ilk aşılamamdı tutmadıda zaten sanırım bugün kanamam oldu ben şimdi başka bir doktora daha görünücem onuda tavsiye ettiler bakalım ama onun ismini cismini bilemiyorum öğrenicem Allah yardımcın olsun üzülme

Cevabın için teşekkür ederim Rabbim gönlümüzde ne varsa bizlere nasip eder inşanllah.Canım bana bilgi versen sevinirim kafam çok karışık doğru hastane ve doğru ve güvenilir ekiple tedavi olmak istiyorum doktorlar para için insanları gerkli gereksiz bir sürü testlere tabi tabi tutuyorlar çoğu kan emici teşekkür ederim.

merhabalar hiç canını sıkma daha ktü durumda olupta bebek sahibi olan bir çok insan var dktr konusundada ankara tüp bebek merkezinde cem akarsu çok ii dyolar bnde ilk aşılamamı yaptırdm eger tutmazsa bnde ona gdicem...

teşekkür ederim bütün gece uyumadım elimde olmadan üzüldüm engel olamıyor insan en kötüsü geliyor aklıma önerdiğin isimi araştıracağım sağ ol canım Rabbim yardımcın olsun.

Cevabın için teşekkür ederim Rabbim gönlümüzde ne varsa bizlere nasip eder inşanllah.Canım bana bilgi versen sevinirim kafam çok karışık doğru hastane ve doğru ve güvenilir ekiple tedavi olmak istiyorum doktorlar para için insanları gerkli gereksiz bir sürü testlere tabi tabi tutuyorlar çoğu kan emici teşekkür ederim.

Valla canım bende seninle hemen hemen aynı durumdayım ben ilk aşılamamı oldum dün 13. günümdü hastalandım maalesef tutmadı birde nur topu gibi bir kistim olmuş ilaçlardan şimdi onun gitmesini bekliyorum dogum kont hapı falan vermedi doktor ben dediğim gibi istanbulda tekzen çamlıbele gidiyorum ama çok pahalı ve herşey paralı ne yaparsan yap ücretli beni aşıyo ilk aşılamamı oldum ama zar zor oda tutmadı şimdi bir ay dinlememi söyledi doğal yolla olabilirde dedi klomen verdi klomenide pek tavsiye etmiyolar rahim içinde bebeğin tutunması gereken zarı inceltiyomuş ne kadarı doğru bilemiyorum tekzen bey alanında uzman internetten araştırırsan görürsen adam artık bu işin bir numarasıyım diyo yani ama ben ilgisinden ve hastasına yaklaşımından hiç mi hiç memnun kalmadım. Dün annem ile gitmiştik annem sordu doktora ikinci aşılama için maddi olarak bi indirimi yada hani bütün tedavi süresince burda olursak bize bir kolaylık sağlayamıyomusunuz dedi doktorun verdiği cevap şu " ben bir prof olarak şuan size 15-20 dakikamı harcadım bundan ücret almayacağım normalde bir prof un hastasına bu kadar vakit harcaması 400 liradan aşa değil dedi hemşirede yanından olurmu hocam 500 den aşa değil dedi ve çok şaşırdım şok oldum o gün normalde sonuç günümdü gidişat için bilgi almak istedik normaldede muaynesi 360 lira ve bana cumartesi kistin gitmişmi gitmemişmi bi gel dedi oda ücretli 360 lira bir kiste baktırmak için 360 lira para vericem anlıycağın iş iyice ticarete dönmüş durumda ama çare olmayınca mecbur gidiyosun senin sorunun neydi canım ne problemin vardı bir doktor daha var ben birde olmadı oraya gidicem bakalım o ne diycek oda tekzen beyin öğrencilerindenmiş sonradan ayrılmış.

Canım dr un garanti olsun diye illaki beta hcg ister , sen ara ama dr unu sor belki bir iki gün daha bekleyip sonrasında beta hcg isteyebilir canım

Maalesef canım istemeye gerek bile duymadı hastalandım. Ve nur topu gibide bir kistim olmuş ilaçlardan dolayı şimdi hastalığımın 2. günü cumartesi gidip kistime baktıracağım gitmişse klomen verdi bir ay dinlen dedi klomen kullan bakalım doğal yollada olabilir dedi. Ama klomenide pek önermiyolar neden anlamadım bebeğin tutunması gereken rahimdeki zarı inceltiyomuş doğrumu acaba doğru olsa doktor verirmiydi ki. Birde bu doktor beni aşıyo çok pahalı herşeyi paralı bana bir aşılama tam 2000 belkide 2500 liraya mal oldu ve çok zorlandım senin gittiğin bi yer varmı yada tavsiye edebileceğin bir tüp bebek merkezi

Maalesef canım istemeye gerek bile duymadı hastalandım. Ve nur topu gibide bir kistim olmuş ilaçlardan dolayı şimdi hastalığımın 2. günü cumartesi gidip kistime baktıracağım gitmişse klomen verdi bir ay dinlen dedi klomen kullan bakalım doğal yollada olabilir dedi. Ama klomenide pek önermiyolar neden anlamadım bebeğin tutunması gereken rahimdeki zarı inceltiyomuş doğrumu acaba doğru olsa doktor verirmiydi ki. Birde bu doktor beni aşıyo çok pahalı herşeyi paralı bana bir aşılama tam 2000 belkide 2500 liraya mal oldu ve çok zorlandım senin gittiğin bi yer varmı yada tavsiye edebileceğin bir tüp bebek merkezi

Canım üzüldüm:(hayırlısı olsun, sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah. Canını sıkma. Ben İstanbul'dayım sen nerdesin?

Canım üzüldüm:(hayırlısı olsun, sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah. Canını sıkma. Ben İstanbul'dayım sen nerdesin?

Amin canım amin inşallah ben inanıyorum Rabbim isteyene verir yeteki istemesini bilelim. Bende İstanbulsayım canım sen istanbulda hangi doktora gidiyosun. Ben doktorumdan memnun değilim aşırı pahalı altından kalkamıyorum ilerisi için hiç kalkamayacağım

Amin canım amin inşallah ben inanıyorum Rabbim isteyene verir yeteki istemesini bilelim. Bende İstanbulsayım canım sen istanbulda hangi doktora gidiyosun. Ben doktorumdan memnun değilim aşırı pahalı altından kalkamıyorum ilerisi için hiç kalkamayacağım

Canım ben Memorial a gidiyorum 1372 tl ödedim paket. İlaçlar da 400 tl tuttu yani 1772 tl civarı. Ama daha uygun merkezler var. Memorial tüp bebek merkezi olarsk geçtiği için herşey cepten canım. Ssk anlaşması zaten yok. Beylikdüzü medicana da Selman Laçin bey var eskiden o da memorialdeymiş tavsiye ederim hem ssk geçiyor. Aşılama ise 700 tl

Canım ben Memorial a gidiyorum 1372 tl ödedim paket. İlaçlar da 400 tl tuttu yani 1772 tl civarı. Ama daha uygun merkezler var. Memorial tüp bebek merkezi olarsk geçtiği için herşey cepten canım. Ssk anlaşması zaten yok. Beylikdüzü medicana da Selman Laçin bey var eskiden o da memorialdeymiş tavsiye ederim hem ssk geçiyor. Aşılama ise 700 tl

Ben gittim görüştüm ama benim evime çook uzak 2 günde bir gitmek çok sıkıntılı olacaktı. Sen hangi semttesin

aşılama olalı 12 gün oldu hiç bir belirti yok tutmadı galiba

Canım benim de 10. Gün ufak tefek birşeyler var ama belli olmuyor işte her vücut farklı tepki veriyor. Sıkma canını, moralini yüksek. Tutmaya çalış. Allah isteyen herkese hepimize;) eli ayağı düzgün bebişler versin . 2 gün sonra kanda baktıracaksın dimi inşallah güzel haberlerini alırız

Son düzenleme:
öncelikle bana cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim beni bilgilendirip moral verdiğiniz için Rabbim bekleyen dileyen herkesin yardımcısı olsun benimde 11. günüm bugün ilk aşılamam fakat hiç bir belirti yok hiç bir şey hissetmiyorum artık bir daha ki aya şansımı deniycem ayın 8 adet günüm bakalım bekliyorum hakkımızda hayırlısı inşallah diğer arkadaşların bebek haberini alırız da bizlere de umut moral olur hepinizin allah yardımcısı olsun

Anladım senin aşılama bendende pahalıymış canım benim ilaçlar dahil kalamış jinemedde yaptırdım 1300 tuttu şimdi klomen ile devam edicem 1-2 ay daha sonra artık bakıcaz ben direk tüp bebek istiyorum aslında çünkü ilki tutmadı tüp bebek şansı daha yüksek o nedenle dediğin yere bakıcam canım çok saol yardımın için

Anladım senin aşılama bendende pahalıymış canım benim ilaçlar dahil kalamış jinemedde yaptırdım 1300 tuttu şimdi klomen ile devam edicem 1-2 ay daha sonra artık bakıcaz ben direk tüp bebek istiyorum aslında çünkü ilki tutmadı tüp bebek şansı daha yüksek o nedenle dediğin yere bakıcam canım çok saol yardımın için
Haklısın canım. Tüp bebek şansı daha yüksek tabi. Ben de bu denemenin sonucuna göre bakacağım inşallah gerek kalmaz.

öncelikle bana cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim beni bilgilendirip moral verdiğiniz için Rabbim bekleyen dileyen herkesin yardımcısı olsun benimde 11. günüm bugün ilk aşılamam fakat hiç bir belirti yok hiç bir şey hissetmiyorum artık bir daha ki aya şansımı deniycem ayın 8 adet günüm bakalım bekliyorum hakkımızda hayırlısı inşallah diğer arkadaşların bebek haberini alırız da bizlere de umut moral olur hepinizin allah yardımcısı olsun

Canım sonucu almadan belli olmaz, bak ben 1.aşılamada farklı belirtiler yaşamıştım. Biyokimyasal gebelik oldu. Şimdi daha farklı şeyler yaşıyorum ama moral bozmak yok inşallah güzel haberlerini alırız

Çok teşekkür ederim canım çok sağ ol iyi dileklerin için artık hayırlısı peki ne zaman test yaptırmam gerekiyor.yarın yaptırsam net bir sonuç alabilirmiyim acaba...??

Back
X