• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2014 de aşılama yaptıranlar yaptıracak olanlar buraya

aşılamadan sonra 13. günüm ve maalesef bugün adetim başladı kısmet değilmiş rabbim bir gün mutlaka nasip eder inanıyorum
İnşaallah diğer arkadaşların tutarda bize de bir ümit olur.

Canım Hsg yani rahim filimi tüp bebek tedavisinde de mutlaka yapıyorlar sana hsg yapmadan nasıl aşılama yapmışlar ben anlamdım canım
hsg mutlaka yapmalısın maddi durumun iyiyse hsg narkozla yaptır aksi halde kasılıyorsun ve kanalarda zaman zaman sorun var gibi görünebiliyor. Ben hiç aşılama yapmadım canım benim kanalarımın biri kapalı olduğu için doktor birkaç ya normal dene olmazsa aşılama sonrası tüp bebek dedi. Aşılamayı çok merak ediyorum benim hormon ve yumurtlamamda sorun yokmuş kanal kapalı olduğu için şansım normal bayanlara göre daha zor.

Anladım canım bakalım şimdi ben 1 ay kadar bi dinlenicem ondan sonra ben istiycem rahim filmi canım bakalım benim düşüncem direk tüp bebek yaptır yaptırabiliyosan ben hiç istemedim aşılamayı aslında ama doktorum yorgan kalkmadan yatak kalkmaz dedi :) yaptırdık tutmadı şimdi ikinciyi bilemiyorum zaman göstericek 1 aydan sonra karar vericem tüp bebek mi ikinci aşılamamı diye soğan kürünü falan deniycem bakalım ne olucak canım Rabbim yardımcımız olsun bu arada rahim filmi ne kadar narkoz ücreti çok mu pahalı

aşılamadan sonra 13. günüm ve maalesef bugün adetim başladı kısmet değilmiş rabbim bir gün mutlaka nasip eder inanıyorum
İnşaallah diğer arkadaşların tutarda bize de bir ümit olur.

Canımm çok üzüldüm. Çok üzme kendini olur mu. Allah sağlık sıhhat versin deneyecegiz, Allah hayırlısı ile inşallah en kısa zamanda güzel haberle unuttursun.

Kızlar 12. Günüm bel, kasık agrıları devam. Bu arad yirmilik dişim çıkmaya çalışıyor. Üstüne bir de tansiyon çıktı. Ben de başım dönüyo diye seviniyordum megerse yüksek tansiyondanmış. Son 2 gündür yumurtalarda sancı ve batma arttı. Hayırlısı bakalım.

Bugun tam 16.gun.25. Gunden sonra idrar testi yaptirmaya karar verdim. Surekli bu sayfada yazilanlari okuyup arastiriyorum. Onceki asilmaalarimi hatirlamaya calisiyorum. Catlatma ignesinden sonra hic kasik agrisi yasamadim. Sadece bir tane yumurtam 17 mm olmustu digerleri 10 milimde kaldi. Ustelik asilama sonrasi iliskiyede cesitli sebeplerle giremedik. Tum bunlarin sonucunda hic umudum yok. Gerginim yorgunum surekli uyuyorum ve kasik agrilarim cok. Her gecen gun umudumun artmasi gerekirken ben ne yazikki daha cok geriliyor ve uzuluyorum. Tum bunlar regl belirtisi oyle degil mi ?

Kızlar 12. Gün pembeler bugün iyice kırmızıya döndü. 14.gün regl oldum. 2.aşılama da negatif:((

13. gun bende adet oldumkizlar, maalesef olmadi benimkide...

Rabbim hayirli zamanda sag saglim kuzularimizi nasibetsin bizlere...pozitif haber alan yok mu bu ayda??

Kızlar ben tüp bebeğe geçiyorum sanırım hayırlısı ile maddi manevi ne kadar zorlanıyoruz. Rabbim dualarımızı duysun kabul etsin, çok uğraştırmadan hepimizin kucaklarını doldursun

Kızlar ben tüp bebeğe geçiyorum sanırım hayırlısı ile maddi manevi ne kadar zorlanıyoruz. Rabbim dualarımızı duysun kabul etsin, çok uğraştırmadan hepimizin kucaklarını doldursun

canım tüp bebek yapmatığında bizide burda bilgilendirirsen iyi olur bizde birşeyler tecrübe etmiş oluruz aşamaları ne maliyeti ne kadar nerde yapacaksın mesela

canım tüp bebek yapmatığında bizide burda bilgilendirirsen iyi olur bizde birşeyler tecrübe etmiş oluruz aşamaları ne maliyeti ne kadar nerde yapacaksın mesela

Canım ben Çapa'dan rapor alıyorum ve Umut tüp bebek merkezinde başlamayı düşünüyorum. Dün aradım rapor olmazsa 5.500, olursa 2000 tl canın. İlaçlarda da devlet desteği var. Raporum için evraklarım tamam sadece evliliğimizin 3. Yılını bekliyoruz. Mayıs da 3 yıl oluyor. Tecrübe vs yazarım inşallah hepimizin göbüşünde bebişleri olur💃💃💃

Canım ben Çapa'dan rapor alıyorum ve Umut tüp bebek merkezinde başlamayı düşünüyorum. Dün aradım rapor olmazsa 5.500, olursa 2000 tl canın. İlaçlarda da devlet desteği var. Raporum için evraklarım tamam sadece evliliğimizin 3. Yılını bekliyoruz. Mayıs da 3 yıl oluyor. Tecrübe vs yazarım inşallah hepimizin göbüşünde bebişleri olur💃💃💃

rapor için belli kriter var yani acı badem iyi diyorlar bülent traş hoca

rapor için belli kriter var yani acı badem iyi diyorlar bülent traş hoca

Canım Bülent hocanın ismini duydum ama orada sgk anlaşması yok diye biliyorum. Sgk anlaşması olmadığı zaman rapor hiç bir işe yaramıyor, ilaçlarda bile devlet katkısı olmuyor. Bu tarz kliniklerde ilaç dahil maliyeti ile Umut tüp bebekte 2 tüp denemesi yapılabiliyor. Forumda umut tüp bebekte tedavi olan arkadaşların topiği var, başarı oranı yüksek. Şehirdışından gelip, raporu olmadığı halde orayı tercih eden sayısı da fazla. Ben Umut tüp bebek umudum olsun diye başkayacagım Ulun bey i düşünüyorum henüz yüzyüze konuşmadım ama telefonda konuştuğumda bile sıcak bir ses tonu, yardımcı olmaya çalışma istekleri içimi rahatlattı ne yalan söyleyeyim bunlar bile önemli oluyor tedavi aşamasında biliyosun. Hepimiz çok duygusal oluyoruz suratsız ve materyalist yaklaşım beni negatif etkiliyor. Rabbim hayırlısını versin. Rapor almak için23- 39 yaş sınırı, 3 yıllık evli olmak, 3 tane negatif aşılama gerekiyor. Hsg istiyorlar canım. Çok ugraştırmıyorlar. Ben hipohipo olduğum için 2 aşılama yeterli oldu.

Merhaba arkadaşlar bende nisanda ilk kez aşılama deneyeceğim. bana süreci detayına kadar yazarmısınız? Ankaradayım şimdiye kadar Turgut özal hastanesine gittim fakat doktorun ilgisizliği beni sinir ediyor. O yüzdende bir taraftan bulabilirsem daha ilgili bir bayan hoca ve hastane arıyorum.

yardımmmmm lütfen:18:

Merhaba arkadaşlar bende nisanda ilk kez aşılama deneyeceğim. bana süreci detayına kadar yazarmısınız? Ankaradayım şimdiye kadar Turgut özal hastanesine gittim fakat doktorun ilgisizliği beni sinir ediyor. O yüzdende bir taraftan bulabilirsem daha ilgili bir bayan hoca ve hastane arıyorum.

Canım meraba ben de nisanda aşılama olucam galiba ilk defa hiç bilmiyorum süreci birbirimizi bilgilendirelim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende 2 gün önce oldum asilama ben gazi universitesine gidiyorum mesut okteme cook memnunum bayan istersen nuray hoca var cok iyi diyorlar onuda eğer bulmadiysan dr tavsiye ederim ama prof. Oldukları icin öğretim üyesi farkı alıyorlar

Back
X