• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıracak olan arkadaşlar gelsin bakalım bebişler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben geçen aylarda yapmıcam dedm ama insan dayanamıyor:) adetime yakın evde idrar testi yaparm çıkarsa giderim kan testine inş çıkar da Allahm kabul etsin durumumz aynıydı sizinde morfolji 2ydi di mi

Aynen canim, 2 oldu 3 oldu ama 4 ve yukarisi olmadi daha. Ileri hizda d aproblem vardi bizim. Morfoloji icin genlerle ilgili bir durum ilaci yok falan dedi. Epey bekledik kendiliginden olsun diye ama olmayinca esim ilac kullandi. Sonrada asilamaya karar verdik bilmiyorum bu da tutmazsa ne yapicaz:KK43:

Kızlarr iyi akşamlar hepinize:)ben bu hafta 15 yıl sonra anneliği tatmış olan biriyle tanıştım tabi beni ve hepimizi psikolojik olarak gayet iyi anlıyor. Neler denemiş akşınız durur rahmine küp şeker koy tatlı beneği çeker demişler yapmış :)) sıcak süte oturmuş enfeksiyon varsa diye doktora zaten hep gitmiş 5 aşılama 1 tüp bebek denemiş olmadı hocalara gitmiş sonra pes etmiş kocası üzüldüğünü bildiği için buna küçük bi işyeri açmak istemiş kadın canla başla ofis kiralamış mobilyalar almış ofisin duvarlarıını süslerken başı dönüyo takvime bakıyoki telaştan adetini bile takip etmemiş günü geçmiş test yapıyorki hamile çocuğu şimdi 9 yaşındaymış. Pes mi etsekki:))))

Aynen canim, 2 oldu 3 oldu ama 4 ve yukarisi olmadi daha. Ileri hizda d aproblem vardi bizim. Morfoloji icin genlerle ilgili bir durum ilaci yok falan dedi. Epey bekledik kendiliginden olsun diye ama olmayinca esim ilac kullandi. Sonrada asilamaya karar verdik bilmiyorum bu da tutmazsa ne yapicaz:KK43:
Aynen canm benm doktrm da genetik ilaçla düzelmez diyor:( biz bi kere yaptrdk test Aralık'ta o zamandan beri keçiboynuzu pekmezli karışım yiyor alışamada yükselip yükselmediğini öğrenemedk karamsarlığa kapılıyorum bazen morfolji yüzünden :((

UOTE="svd1910, post: 39590916, member: 622541"]Kızlarr iyi akşamlar hepinize:)ben bu hafta 15 yıl sonra anneliği tatmış olan biriyle tanıştım tabi beni ve hepimizi psikolojik olarak gayet iyi anlıyor. Neler denemiş akşınız durur rahmine küp şeker koy tatlı beneği çeker demişler yapmış :)) sıcak süte oturmuş enfeksiyon varsa diye doktora zaten hep gitmiş 5 aşılama 1 tüp bebek denemiş olmadı hocalara gitmiş sonra pes etmiş kocası üzüldüğünü bildiği için buna küçük bi işyeri açmak istemiş kadın canla başla ofis kiralamış mobilyalar almış ofisin duvarlarıını süslerken başı dönüyo takvime bakıyoki telaştan adetini bile takip etmemiş günü geçmiş test yapıyorki hamile çocuğu şimdi 9 yaşındaymış. Pes mi etsekki:))))[/QUOTE]

Ben pes ettim hamilelikmi oda neymis, kim istiyormus benmi:63: :KK12: (ic sesime sesleniyorum sus artik!!):cool:

Aynen canm benm doktrm da genetik ilaçla düzelmez diyor:KK43: biz bi kere yaptrdk test Aralık'ta o zamandan beri keçiboynuzu pekmezli karışım yiyor alışamada yükselip yükselmediğini öğrenemedk karamsarlığa kapılıyorum bazen morfolji yüzünden :KK43:(

Allah buyuk canim, dur bakalkm insallah asilamandan guzel sonuc gelecek:KK68: senin yasin kac? Benim yasimda var 32 yim ben ne yapayim:stop:

Aynen 29 da evlendim 1 yil istemedik, sanki isteyince hemen olacakmis gibi:KK61: kismet canim ne yapalim.. sen ogretmensin herhalde yoksa almanca ogretmeni?
Almanca mezunuyum ama ingilizce öğretmenliği yapıyorum canım aynen bizde 1 sene korundk eşim istemedi şimdi de uğraş dur :)

Almanca mezunuyum ama ingilizce öğretmenliği yapıyorum canım aynen bizde 1 sene korundk eşim istemedi şimdi de uğraş dur :)

Bi an icimden ne gecti biliyormusun, ikimizde hamileymisiz ve burdan 2015 ekim anneleri topigine geciyoruz ordan bebislerimize aldiklarimiz topigine:21:guzel haberi alsak artik bol bol orgu orerim:KK69:

Bi an icimden ne gecti biliyormusun, ikimizde hamileymisiz ve burdan 2015 ekim anneleri topigine geciyoruz ordan bebislerimize aldiklarimiz topigine:21:guzel haberi alsak artik bol bol orgu orerim:KK69:
Ayyy inşallah canm ya ağzının duası rabbm kabul etsin dualarımızı hiç de örgü beceremem ama bebegm olan öğrenrm walla onun için her seyi öğrenrm :)

Senin 2. Asilamaydi dimi canim? Neden ara vereceksin?
Evet canım 2. aşılamaydı tam olarak bilmiyorum bir kez daha dener miyim aşılamayı yazın 3 yıl olacak evleneli tüp bebeğe mi geçsem beklesem de diyorum kararsızım şimdilik...siz ne zamandır tedavi deniyorsunuz..

Ayyy inşallah canm ya ağzının duası rabbm kabul etsin dualarımızı hiç de örgü beceremem ama bebegm olan öğrenrm walla onun için her seyi öğrenrm :)
Bende 8-9 yil olmustur sisleri elime almayali:KK73:Olsun ogreniriz bebisler icin kucuk kucuk yelekler patikler ne guzell:KK69::KK69:

Evet canım 2. aşılamaydı tam olarak bilmiyorum bir kez daha dener miyim aşılamayı yazın 3 yıl olacak evleneli tüp bebeğe mi geçsem beklesem de diyorum kararsızım şimdilik...siz ne zamandır tedavi deniyorsunuz..

Bizimde 3, 5 yil oluyorcanim evleneli 1 yil kdr istemedik, 2 yil oldu iste dusunuyoruz ama nasip olmadi. 6 ay esim ilac kullandi olmayinca bu ay Bismillah dedik ilk asilamayi yaptirdik. Tutmazsa bilmiyorum ne yapariz 2. Asilmayi denermiyim yoksa direk tup bbegemi gecerim... yasimda 32 cunku:KK43:

[QUOyillikren1605, post: 39593183, member: 662088"]Valla ben 26 yasindayim ama pembe gozluklerim yokk canlarimmm[/QUOTE]
Kac yillik evlisin canim, ne zamandir cocuk istiyorsunuz?

Bizimde 3, 5 yil oluyorcanim evleneli 1 yil kdr istemedik, 2 yil oldu iste dusunuyoruz ama nasip olmadi. 6 ay esim ilac kullandi olmayinca bu ay Bismillah dedik ilk asilamayi yaptirdik. Tutmazsa bilmiyorum ne yapariz 2. Asilmayi denermiyim yoksa direk tup bbegemi gecerim... yasimda 32 cunku:KK43:
İlk aşılaman olurda inş başka bişey gerek kalmaz hayırlısı ile canım..

Back
X